TEHOKKAAT KOTITREENIT - MIELEKÄSTÄ, NOPEAA JA TEHOKASTA TREENAAMISTA

Kehonpainoharjoittelu on älyttömän kiva treenimuoto, koska sitä voi treenata missä tahansa, milloin tahansa. Kun sää suosii, voi jumppamaton heittää takapihalle tai mökillä laiturille (haastaa myös tasapainoa, heh!), tai jos ulkotreenit ei huvita tai syyssää ei suosi ulkotreenejä, voi treenit suorittaa omassa olohuoneessa.

Päätin koota teille läjän kotitreenejä tehtäväksi, sekä tarjota myös super spesiaalin hinnan suositusta 5 viikon kehonpainotreenivalmennuksestani, alennus on yli 40%, huh! Näillä treeneillä jos millä voi karistaa syyskaamoksen tipotiehen! Voit valita haluatko treenata itsekseksesi ohjeiden mukaan, vai alusta loppuun asti samaan tahtiin kanssani.

Tehokkaat kotitreenit – treenaa missä tahansa, milloin tahansa*

Kehonpainotreenini ovat olleet hurjan suosittuja, ja olenkin erikoistunut kehonpainotreenien valmentamiseen. Oma rakkaus ja intohimo tätä lajia kohtaan luonnollisesti lisää omaa kiinnostustani ja halua oppia uusia liikkeitä sekä uusia tapoja haastaa kehoa.

Kehonpainoharjoittelu on hyvin tehokasta, varsinkin kun tehdään isoja liikkeitä, jotka haastavat koko kroppaa. Tällaiset liikkeet vahvistavat myös koordinaatiokykyä, parantavat liikkuvuutta ja tekevät kehostamme tasapuolisesti vahvan ja toiminnallisen. Haluatko sinäkin liikkua ketterästi, omata hyvän tasapainon ja tietää, että kehosi on vahva, elastinen ja kestävä?

Jos kätesi nousi pystyyn, sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit käydä läpi näitä treenejä, joissa näytän joko kuvin tai videolta tehtävät liikkeet. Vastuu treenien loppuun viemiseen on sinulla.

Tai sitten voit lunastaa tämän älyttömän syyskaamoksen kaatajaistarjouksen, jossa pääset yli 40%:n alennuksella treenaamaan kanssani 7 viikon ajan, tilaat minut omaan olohuoneeseesi kannustamaan ja tsemppaamaan treenin loppuun asti. Valinta on sinun 😉

*) Toteutettu yhteistyössä yritykseni Nanafitin kanssa

Tässä muutama palaute jo valmennuksen maaliin vieneiltä:

”Aivan mahtava valmennus! Vaikka aina olenkin liikkunut, valmennuksen myötä löysin itselleni treenimuodon, jota on oikeasti kiva lähteä tekemään oli tilanne mikä tahansa. Nopeiden ja kivojen treenien ja ruokavalion puhdistamisen myötä valmennus toi paljon lisäenergiaa arkeen. Kaikenlisäksi vyötäröltäkin jäi jumppamatolle reilut 5cm! Kiitos ihanasta valmennuksesta, jonka opeilla pääsee pitkälle eteenpäin! :)”

”En ajatellut ikinä, että liikunnasta voisi tykätä, mutta olen alkanut jopa odottaa jokapäiväisiä treenejä! Ihanaa, kiitos! :)”

”Reenit oli nopeita ja tehokkaita. Ei ollu tekosyitä jättää väliin 🙂 Ihania ja kauheita uusia liikkeitä tulevaisuuteen reeneihin. Ja mikä parasta, peilistä näkyy aika timmi nainen 🍑 Iha itekki ihastu 😍 Kiitos sulle 🔥❤️”

*               *               *               *               *

”Treenit olivat monipuolisia, lyhyitä ja tehokkaita! Plussaa siitä, ettei tarvinnut ostaa salijäsenyyttä pystyäkseen osallistumaan; kaikki liikkeet voi tehdä kotona. Tämä oli minulle tärkeää elämäntilanteeni vuoksi. Nanan ohjauksessa treeneistä sai kaiken irti!”

*               *               *               *               *

”Ihan huiput treenit, täys kymppi. Ihanaa kun teit mukana videolla, antoi lisämotivaatiota😁”

*               *               *               *               *

”Vaikka oon urheillut säännöllisesti niin nää treenit kyllä tuntuu! Ja mikä parasta,  että tuntuu kun joku oikeesti treenaa sun kanssa, kun Nana teet mukana etkä vaan näytä liikkeitä! Tsemppaa enemmän tekemään 🙂 Ja paljon uusia kivoja liikkeitä 🙂 Tää valmennus oli iha huippu osto! Vitsit mä oon niin fiiliksissä tästä 🙂 ”

Lisää tyytyväisiä valmennettavia:

”Toivoin tältä valmennukselta uusia, erilaisia kehonpainotreenejä sekä ruoka-ohjeita. Ja niitä olen saanutkin. Jokainen treeni osunut mukavasti kroppaan johonkin kohtaan. Loistavaa Nana, kiitos 😊 ”

*                *               *               *               *

”Viikon kolme treeniä tehty. Ihan huippu hyvä fiilis! Kivat treenit ja ihanaa kun videot on kuvattu niin kesäisissä maisemissa, ne piristävät päivää, kun ulkona oikeasti sataa räntää/vettä. 🙂 Laitan videot aina meidän isoon telkkariin pyörimään, niin tuntuu vähän kuin ois itsekin paikan päällä rannalla. 😀 Ja ihan parasta, kun Nana itse treenaat mukana!”

*               *              *                *               *

”Ensin kehonhuoltoa aamuherätykseksi, jotta elimistö herää ja sitten tämä tehokas treeni näin aamutuimaan😊. Nämä kyllä ainakin minulla tuntuu koko kropassa ja tietää tehneensä, olen jälleen tyytyväinen👍 ”

*               *                *                *              *

”Aivan ihana kurssi. Sait minut taas innostumaan liikunnasta raskauden jälkeen. Ison opin sain treenaamisesta kotona ja kehonpainotreeni on ihanaa 😊 kiitos tuhannesti Nana!”

*               *               *                 *                *

”Todella hyvä jalkatreeni, siinä saivat pakarat ja pohkeet kivaa kyytiä 💜 ”

*               *               *                 *                *

”Nanan ohjeita ja videoita katsomalla osaa tehdä oikein ja kiinnittää huomiota oikeisiin kohtiin. Ja jos joku liike tuntui pahalta, Nanalta sai nopeasti avun joko korvaavaan liikeeseen tai vinkin missä mättää. Tuntuu niin mahtavalta, kun voi treenata kunnolla. Ihan vaan sillä että olen sisäistänyt Nanan avulla kehonhuollon-, venyttelyn, alku-/loppuverkan merkitykset. Kiitos, voin sanoa suoraan sydämestä että Nana on oikeesti SUPER-PRO 🙂 Minun kokonaisvaltainen hyvinvointi on ainakin tehnyt täyskäännöksen näiden oppien myötä.” (Valmennettava käynyt ensin Lifefit-valmennuksen, josta siirtyi Fit with Nana valmennukseen)

SYYSTARJOUS SUOSITUSTA KOTITREENIVALMENNUKSESTA VAIN 3 PÄIVÄN AJAN

Valmennuksessa saat mm.:

12 koko treenin mittaista videota
tsemppaavan valmentajan tuen videoilla sekä verkkoympäristössä
viikko-ohjeistukset treeneihin, taso 1 ja 2
ohjeet alkulämmittelyyn
ohjeet kehonhuoltoon
venyttelyvideon
ruokavalio-ohjeistukset (ei kaloreiden laskemista tai punnitsemista)
170 ruoan reseptikirjan
ryhmän tuen

Tarjous on voimassa vain 3 päivää, saat tehokkaan ja innostavan valmennuksen nyt yli 40%:n alennuksella normaalihinnasta! Tarjous on voimassa keskiviikkoon 13.9.2017 klo 21 asti.

Tule mukaan tai lue lisää www.fitwithnana.fi

Kehonpainotreenit ilman valmennusta

Tässä koottuna 8 erilaista kehonpainotreeniä, jotka voit tehdä kotona tai ulkona. Osa treeneistä ovat koko kropalle, osa taas kohdistettu tiettyyn lihasryhmään. Aloittelijan treenissä tarvitset avuksesi kuminauhan.

Tehokas lihaskuntotreeni lenkille

Aloittelijan kotitreeni – lempeä startti kuntoiluun

Rasvaa polttava kotitreeni

Koko kropan treeni

Kroppa kiinteäksi porrastreenillä

Burner 500

5 minuutin core killer

Taistelijan coretreeni

Ilmainen testitreeni

Pääset lataamaan myös testitreenin FIT with Nana valmennuksesta ilmaiseksi täältä.

Sporttisia syyspäiviä, toivottavasti nähdään valmennuksessa <3

Nana-Heikkila

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna