Kroppa kiinteäksi porrastreenillä - teholiikkeet koko kropalle

Kesä tuo tullessaan ulkotreenien mahdollisuuden ja porrastreenillä saa takuuvarman hien ja poltteen koko kroppaan! Rakastan itse koko kehoa muokkaavia, voimaa lisääviä sekä rasvaa polttavia porrastreenejä, sillä silloin tietää todellakin treenaavansa.

Portaissa ei tarvitse ravata tuntitolkulla, vaan yleensä tehokas puolituntinen riittää käynnistämään rasvanpolton ihan uudelle levelille, ja pitää sen käynnissä vielä tunteja treenin päättymisen jälkeen! Joten tämä treeni kannattaa katsoa ja testata läpi 😉Kroppa kiinteäksi porrastreenillä - teholiikkeet koko kropalle

Treenin sponsoroi: Celsius (kaupallinen yhteistyö)

Treenin suorituspaikaksi käy mitkä tahansa portaat, myös lyhyemmätkin. Tällöin voit kompensoida portaiden pituutta extrakierroksilla.

Jos olet aloittelija, tai edellisestä treenistä on kulunut tovi, lähde liikkeelle maltillisesti. Testaa ensimmäisellä kerralla miltä liikkeet tuntuvat, miltä treeni tuntuu kropassa heti treenin jälkeen sekä seuraavana päivänä, ja seuraavalla kerralla voit lisätä treenitehoja.

Pidetään treenaaminen siis turvallisena, mielekkäänä ja ilon kautta tehtynä!

Kroppa kiinteäksi porrastreenillä

Liikkeet:

Sumokyykyt portaalle

Askelkyykky ylös jalan nostolla

Sivuttainen kyykky hypyllä

Punnerrus

V-istunta jalanojennuksella

Luisteluloikka

Auki kiinni hypyt

Sivuttain juoksu polvennostoilla

Voit valita liikkeistä omat 5 suosikkia, tai tehdä vaikka kaikki. Yksi hyvä tapa on tehdä alhaalta ylös tehtävät liikkeet alkuun 1-3 vetoa per liike, sitten alhaalla kuntopiirinä sumokyykky, punnerrus, v-istunta ja askelkyykky.

Tehotreeni esimerkki:

Luisteluloikat ylös x 2
Sivuttain juoksut 1 x/puoli
Auki kiinni hypyt x 2-3

2-3 kierrosta:

Sumokyykky 15x
Punnerrus 15x
V istunta jalanojennuksella 15x
Askelkyykky jalannostolla 15x / jalka

Tällä kun treenaa 3 kertaa viikossa niin johan peppu ja koko kroppa kiittää!

Kroppa kiinteäksi porrastreenillä

Kesän virkistävä janojuoma – sokeriton, kaloriton ja vitaminoitu Celsius

Tykkään itse juoda välillä muutakin kuin vettä, ja testiin saadut Celsius-juomat osuivat ja upposivat tänne erinomaisesti. Juomat sisältävät vitamiineja, vihreää teetä, inkivääriä, guaranaa ja kofeiinia, jotta tuloksena on syntynyt aineenvaihduntaa aktivoivoivat, luonnollisten ainesosien yhdistelmät.

Makuja löytyy 6 erilaista – appelsiini, sitruuna-lime, cola, päärynä, vadelma-acai ja mango-appelsiini. Näistä oma lempimaku on sitruuna-lime (tykkään raikkaasta ja aavistuksen kirpeästä mausta). Appelsiini tulee hyvänä kakkosena ja cola-juomien ystävänä myös tämä maistui.

Kroppa kiinteäksi porrastreenillä2

Miksi yhdistää Celsius-juoma treeniin?

Juoman C- ja B-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta, ja c-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Juoman sisältämä kofeiini ja guarana piristävät ja antavat potkua treeneihin, ja yhdessä B-vitamiinien kanssa edistävät energia-aineenvaihduntaa. Juomaa ei suositella kofeiiniherkille, sillä yksi tölkki vastaa kahta kupillista kahvia.

Juomat toimivat myös hyvänä iltapäivän piristäjänä, ja saatan usein itse korvata iltapäivän kahvikupposen virkistävällä Celsius-juomalla. Onpa juoma toiminut hyvin myös aamuohjauksen jälkeisenä freesaajana, jos silmää on alkanut painamaan liikaa aikaisen aamuherätyksen jälkeen.

Myöhään illalla juomaa ei kannata nauttia sen korkean kofeiinipitoisuuden vuoksi, jos kofeiini tuppaa pitämään sinua iltaisin tai öisin hereillä.

Arvonta

Arvon 1 laatikollisen (24 tölkkiä) Celsius-juomia sekä Instagramissa että Facebookissa, joten kannattaa mennä kipin kapin Instagramiin @nanafitofficial ja/tai Facebookiin Nanafit sivulle. Yhden laatikon arvo on 44,90 € (nyt saatavilla myös tarjoushintaan Fastin verkkokaupasta 39,95 €). Laatikon mukana tulee Celsiuksen oman Buff-huivi.

Celsius juoma


Mitä itse tykkäät juoda treenien yhteydessä (veden lisäksi), tai muuten virkistysjuomana? Kaikkihan eivät edes kaipaa muita juomia kuin vettä, mutta itse tosiaan kaipaan välillä muutakin juomaa, ja kaikki kevyet ja raikkaat maut maistuvat itselle parhaiten. Voisin kuvitella, että nämä juomat uppoaisivat myös lämpimänä kesäpäivänä biitsillä. Kesä, tule jo!

Nana-Heikkila

 

 

Tallenna

Tallenna