Rasvaa-polttava-ja-kehoa-muokkaava-kotitreeni

Tehokas, kroppaa muokkaava ja rasvaa polttava kotitreeni taas tarjolla! Tähän treeniin et tarvitse välineitä, sohvan reuna tai tuoli antaa kylläkin lisäboostia liikkeisiin. Treenissä rasitetaan koko kroppaa isoilla liikkeillä, mikä tekeekin tästä treenistä niin tehokkaan!

Boom, hyvää boostia aineenvaihdunnalle, lihakset joutuvat hommiin ja rasva palaa. Työstät kuitenkin samalla  tehokkaasti lihasvoimaa, joten tällä treenillä ei ole pelkoa tulla ”laihaläskiksi” 😉

Rasvaa-polttava-ja-kehoa-muokkaava-kotitreeni
Tähän treeniin tarvitset maximissaan 30 minuuttia, joten se on helppo tehdä missä vain, milloin vain. Jos kotonasi vipeltää lapsia, koiria tai vauva, kokeile tehdä treeni heidän kanssaan. Vauvasta saa hyvän lisäpainon, esimerkiksi kyykyissä kannattele vauvaa suorilla käsillä, lantionostossa laita vauva istumaan vatsasi päälle. Etunojaheilautuksissa aseta vauva käsiesi väliin. Mutta lupaan, että treeni on kyllä ihan tarpeeksi raskas ilman lisäpainojakin!

Nanan kotitreeni

5 liikettä, toistot kerrottu liikkeittäin, tasosi mukaan 3-5 kierrosta.

Lämmittelyyn mittarimato 10x

Voit myös hölkkäillä, tehdä haaraperushyppyjä yms muuta lämmittelyä ennen treeniä.

Punnerrus tasoa vasten 12x

Pidä keskivartalo tiukkana, kyynärpäät osoittavat taakseviistoon, lähde tuomaan rintaa pöydän reunaan. Työnnä räjähtävästi ylös. Voit tehdä liikkeen myös tasamaalla, polvet maassa tai irti maasta. Punnerrus onnistuu myös seinää vasten.

Askeltava sumokyykky 10x/jalka

Asetu leveään kyykkyyn ja pidä tämä asento koko liikkeen ajan, käytä vuorotellen polvia maassa. Varpaat ja polvet osoittavat koko ajan samaan suuntaan. Jos tämä on liian haastava, tee tavallinen kyykky 20x

Pike punnerrus tasoa vasten 10x

Asetu varpaisilleen, lähde tuomaan päätä tason reunan vierestä läpi alas. Tee liike hallitusti. Voit tehdä liikkeen myös tasamaalla, pää käsien välistä kolmion kärjeksi. Kyynärpäät suuntaavat takaviistoon.

Lantionnosto 1 jalalla 15x/jalka

Aseta jalat korokkeelle, toinen jalka osoittaa kohti kattoa. Lähde tiputtamaan lantiota alas (ei maahan saakka), ja sieltä ojenna lantio suoraksi, pakarat supistuu. Voit tehdä liikkeen myös tasamaalla ja molemmat jalat yhtäaikaa, tällöin 30x.

pepputreeni

Etunojassa sivupotkut 10x/puoli

Asetu pöytää vasten (voit tehdä liikkeen myös maassa), pidä keskivartalo tiukkana. Tuo vastakkainen jalka rinnan alta koskettamaan vastakkaista kättä. Toista toiselle puolelle. Voit tehdä liikkeen myös jättämällä käden noston väliin, pelkällä sivupotkulla.

Potkaise tällä treenillä viikko vauhdikkaasti käyntiin!

Nana-Heikkila

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna