BURNER 500 PIKATREENI

Nopeat ja tehokkaat kehonpainotreenit sopivat kesäaikaan täydellisesti. Tämä burner 500 pikatreeni kuormittaa näppärästi koko kehoa, saat varmasti hien pintaan ja lihakset joutuvat töihin koko kropassa.

Voit itse määritellä treenin rankkuuden treenitemmolla, ja halutessasi voit heittää yhden kiekan extraa päälle, jos olet kovempikin treenipirkko tai -pate!BURNER 500 PIKATREENI

BURNER 500 PIKATREENI

Punnerrus 20x
Kyykky (hypyllä) 40x
Vuorikiipeilijä 60x (1 toisto kummatkin puolet)
Luisteluloikka 80x
Russian twist 100x (1 toisto kummatkin puolet)
Haaraperushyppy 80x
Nyrkkeilyt 60x
Askelkyykyt 40x
Burpee 20x

Liikkeet tehdään pyramidi-harjoituksena, eli ensin lähdetään 20:stä toistosta ja kuljetaan aina sataan asti, ja sieltä tiputellaan alas takaisin kahteenkymmeneen toistoon. Yhteensä toistoja tulee siis 500, ja jos oikein innostut, voit tehdä burnerin kahteen tai kolmeen kertaan, jolloin saat tehtyä BURNER 1000 tai BURNER 1500.

Muista kuitenkin aina mennä tekniikka edellä ja keskittyä tuntumaan.

Alla vielä muutamat tekniikkavinkit itse liikkeistä (videolta näet kaikki liikkeet)

Punnerrus: muista pitää niska ja selkäranka samassa linjassa, kyynärpäät taakse viistoon, alaselkä ei pääse notkolle ylös noustessa. Voit keventää liikettä tekemällä punnerrukset polvet maassa tai kontallaan.

Kyykky: polvet ja varpaat kulkevat linjassa, paino kantapäillä, polvet eivät saa vääntyä sisäänpäin. Pidä hyvä ryhti ja rinta rottingilla, selkä ei saa pyöristyä eikä kallistua liikaa eteen.

Vuorikiipeilijä: pidä keskivartalo hallittuna (ei notkoa selkään) ja muista lapatuki, eli puske lapoja hieman ulospäin, ettet rojahta lapaluiden väliin.

Askelkyykyt taakse: erityishuomio polviin, eli hallinta täytyy säilyä, eivätkä polvet saa vääntyä sisäänpäin. Jos askelkyykky tuntuu hankalalta, tee 40 kyykkyä.

Burpee: hyvä lapatuki ja keskivartalohallinta, erityisesti kun potkaiset jalat taakse, alaselkä ei saa päästä notkolle. Burpeesta löytyy paljon eri variaatioita, jos haluat extrahaastetta, voit lisätä punnerruksen etunojaan, ja jos taas haluat helpotusta, voit tehdä liikeen askeltaen.

kehonpainoharjoittelu

Muistathan, ettei liiketekniikat sää kärsiä, eli jos tuntuu, että jossain liikkeessä hallinta tai tekniikka pettää, sitten helpota liikettä, tee rauhallisemmin tai jätä liike väliin. Harjoittelun täytyy olla turvallista!

Hauskoja, tehokkaita ja aurinkoisia treenihetkiä!

Katso myös:

20 minuutin tehotreeni – rasvanpoltto tabata

Mitä alhainen rasvaprosentti vaatii?

Koko kehon tehotreeni

Nana-Heikkila

Tallenna

Tallenna