Viime viikolla yritin kartella sokeria, ja bataattiproteiini-suklaamousse valikoitui herkuksi, jota päädyin leipomaan. Suklaamoussen voi jatkojalostaa brownieiksi, kuten minäkin tein, reseptin löydät täältä.

Mutta malttamattomalle herkuttelijalle tämä mousse toimii erittäin hyvin, ei tarvitse turhia odotella, ja mousse maistuu oikeesti aika hyvältä 🙂

Bataattiproteiini-suklaamousse

Mousse ei sisällä lisättyä sokeria, ja makeutus tulee taateleista ja steviasta, sekä suklaaproteiinista. Mousse sisältää kropalle hyviä ravintoaineita, sopivassa suhteessa hiilihydraattia ja proteiinia. Raakasuklaa tuo taas oman boostinsa mousseen.

Suklaamousse

700g bataattia
4 isoa rkl raakasuklaajauhetta (Foodin)
4 isoa rkl suklaaheraproteiinia
Steviaa maun mukaan (Foodin)
10 kivetöntä taatelia
3 luomumunaa
vaniljajauhetta (Foodin)
(2 rkl mantelijauhetta)
2-3 rkl kookosöljyä (Foodin)

Koristeluun esim. hasselpähkinöitä ja mulpereita.

Keitä bataatit (noin 20-30 min) ja soseuta sauvasekoittimella tai blenderillä yhdessä taatelien kanssa. Varmista, että soseeseen ei jää paakkuja.

SuklaamousseIMG_8050 SuklaamousseIMG_8053SuklaamousseIMG_8046 SuklaamousseIMG_8054
Sekoita kuivat ainekset keskenään.

SuklaamousseIMG_8045
Vaahdota munat ja stevia.

SuklaamousseIMG_8051 SuklaamousseIMG_8048
Ja sekoita kaikki keskenään.

SuklaamousseIMG_8056 SuklaamousseIMG_8058

Sis. mainoslinkkejä:

Itse käytin suureksi osaksi Foodinin tuotteita, ja Foodin tarjoaakin lukioilleni -10% alennuksen tuotteistaan koodilla NANA. Ostoksille pääset tästä.

SuklaamousseIMG_8066

Ihania herkutteluhetkiä ja superia loppuviikkoa <3

Nana

Tallenna