Viime viikolla yritin kartella sokeria, ja bataattiproteiini-suklaamousse valikoitui herkuksi, jota päädyin leipomaan. Suklaamoussen voi jatkojalostaa brownieiksi, kuten minäkin tein, reseptin löydät täältä.
Mutta malttamattomalle herkuttelijalle tämä mousse toimii erittäin hyvin, ei tarvitse turhia odotella, ja mousse maistuu oikeesti aika hyvältä 🙂
Mousse ei sisällä lisättyä sokeria, ja makeutus tulee taateleista ja steviasta, sekä suklaaproteiinista. Mousse sisältää kropalle hyviä ravintoaineita, sopivassa suhteessa hiilihydraattia ja proteiinia. Raakasuklaa tuo taas oman boostinsa mousseen.
Suklaamousse
700g bataattia
4 isoa rkl raakasuklaajauhetta (Foodin)
4 isoa rkl suklaaheraproteiinia
Steviaa maun mukaan (Foodin)
10 kivetöntä taatelia
3 luomumunaa
vaniljajauhetta (Foodin)
(2 rkl mantelijauhetta)
2-3 rkl kookosöljyä (Foodin)
Koristeluun esim. hasselpähkinöitä ja mulpereita.
Keitä bataatit (noin 20-30 min) ja soseuta sauvasekoittimella tai blenderillä yhdessä taatelien kanssa. Varmista, että soseeseen ei jää paakkuja.
Sekoita kuivat ainekset keskenään.
Sis. mainoslinkkejä:
Itse käytin suureksi osaksi Foodinin tuotteita, ja Foodin tarjoaakin lukioilleni -10% alennuksen tuotteistaan koodilla NANA. Ostoksille pääset tästä.
Ihania herkutteluhetkiä ja superia loppuviikkoa <3
Nana
Oi yes! Ihanaa saada lisää vinkkejä terveellisempään herkutteluun. Tätä (tai niitä muffinsseja) täytyy kyllä kokeilla!
Kiva kuulla että tulee tarpeeseen 🙂
Oo tämä vaikuttaa hyvältä, kiitos ohjeesta! Ihanan pirtsakka ja kaunis tuo viimeinen kuva 🙂
Kannattaa testata 🙂 Oi kiitos paljon 🙂