Vatsalihakset vahvemmiksi vain neljässä minuutissa? Toimii! Tällä intensiivisellä treenillä saat vatsalihaksiisi takuuvarmasti kunnon poltteen, kunhan vaan keskityt työstettävään lihakseen ja pidät korsetin tiukkana jokaisessa liikkeessä.

Vatsalihaksia ei tarvitse hinkata salilla useita satoja toistoja tai joka päivä, vaan vatsalihakset ovat lihaksia siinä missä muutkin ja tarvitsevat myös lepopäiviä: tehokas ja intensiivinen vatsatreeni 2-3 kertaa viikossa riittää vahvistamaan coreasi ja auttamaan saamaan vahvan keskivartalon ja tuen muuhun toimintaasi. Yhdistä tämä treeni muuhun liikuntaan, esimerkiksi lenkin jälkeen tai vaikkapa jalkapäivään, tai tee treeni yksinään tehokkaana coretreeninä.

Tehokas 4 minuutin vatsalihastreeni ja helppo treenivälipala

Kaupallinen yhteistyö: Skyr

Tarvitset ainoastaan kellon, tai puhelimeen tabata appin, joka kertoo milloin työskennellä ja milloin siirrytään seuraavaan liikkeeseen.

4 MINUUTIN VATSALIHASTREENI

20 sekuntia työtä, 10 lepoa, 9 kertaa (jokaista liikettä 3 kierrosta)

Liikkeet:

  1. 1/2 linkkari räjähtävästilinkkuveitsilinkkari
  2. V pito, tai hollow body hold, halutessasi lisävastusta lisää jalkojen saksaus (ks. video)hollow body hold V hold
  3. Lankku kierteellä, tai helpotettuna lankku, tai lankku polvet maassalankku lankku twistilla CoreCore plank twist 2 (1 of 1)

Toista ensimmäistä liikettää 20 sek, jonka jälkeen 10 sekuntin levon aikana siirry liikkeeseen 2, työosuus 20 sekuntia, ja taas 10 sekuntin aikana siirry liikkeeseen 3.

Toista kierroksia 3 kertaa

Burn baby burn!

KATSO VIDEO:

Minulta kysellään usein myös sopivia välipaloja treenin yhteyteen, joko ennen tai jälkeen harjoittelun. Varsinkin työpäivän jälkeen voi tulla ongelmia että millä treenin jaksaa vetää, jos tauko lounaan ja treenin välissä venähtää. Pääsin itse testaamaan Skyrin uutuusmakuja, jotka ovat creme brulee, kookos, hunaja-vanilja, persikka ja mustikkapiirakka, sekä Skyriltä löytyy myös maustamaton rahkaversio. Rahkoja löytyy niin 0%, 2% ja 4% rasvaprosentilla, sekä myös makuja joihin ei ole lisätty ollenkaan sokeria. Eli valinnanvaraa on melkoisesti!

skyr

Skyr makurahkat

Joskus kun itse painan kiireessä paikasta toiseen, eikä kylmäkaappimahdollisuutta ole, olen todennut näppäräksi erilaiset kaupan to go -vaihtoehdot. Aina helpottaa, jos kuluttajaa on muistettu tuotteen mukana tulevalla ateriointivälineellä, kuten Skyreissä olevalla taitettavalla lusikalla.

CoreSkyr (1 of 1)
Nyt kun olen ottanut ruokavaliooni mukaan taas maitotuotteita, olen kokenut Skyrit helpoksi välipalavaihtoehdoksi. Tai kuten pari päivää sitten aamukiireessä, nappasin Skyrin mukaan ja vedin aamupalan kävellessäni valokuvauskurssille. Simppeliä, ja nälkä pysyi loitolla hyvin korkean proteiinipitoisuuden ansiosta.

Oma uusi lemppari on ehdottomasti kookos-maku: koostumus on samettisen pehmeä, kookoksen maku ei ole liian vahva, ja voisinpa kuvitella että tämä toimii hyvin myös erilaisissa smoothiessa. Täytyykin testailla uusia makuja erilaisissa jälkiruokavaihtoehdoissa, joita löytyy muuten täältä. Nämä välipalavaihtoehdot sopivat myös vähähiilihydraattiseen ruokavalioon, ja lisäämällä esimerkiksi banaanin viipaleita Skyrin joukkoon saat lisäbuustin hiilihydraatteja, ja saat hyvän combon palautusateriaksi treenin jälkeen.

Skyr makurahkat

Ennen treeniä tai treenin jälkeen, toimii!

Oletko itse maistanut jo näitä uutuuksia? Mikä on oma lempimakusi?

Treeni-iloa ja herkullisia herkkuhetkiä <3

Nana

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna