Hakusessa pyöreät ja linjakkuutta kroppaan tuovat olkapäät? Tsekkaa tämä nopea ja tehokas olkapäätreeni, jolla saat varmasti olkapäät pumppiin!

Itse en ole taas vähään aikaan salilla käynyt yläkroppaa hinkkaamassa, koska jo kehonpainollakin saa hyviä tuloksia aikaiseksi. Joskus on kuitenkin kiva antaa uutta ärsykettä kropalle ja lihaksille, ja silloin yleensä marssin salille tekemään täsmätreenin. Täsmätreenillä saa hyvin hapotettua yhden lihasryhmän, ja tässä tapauksessa olkapäät. Olkapäätreeni voi olla monia liikkeitä sisältävä harjoitus, tai sitten tällainen napakka, 3 liikkeen tehotreeni, jossa saa kyllä lihakset varmasti hyvin hapotettua.

Nopea ja tehokas olkapäätreeni

Viimeisenä liikkeenä toimii vipunostot maaten, joka onkin hyvin eristävä liike ja mainio loppuhapottaja. Tähän liikkeeseen et tarvitse todellakaan isoa painoa, keskity sen sijaan tekniikkaan ja tuntumaan, jotta treeni menee sinne minne pitääkin.

Nopea ja tehokas olkapäätreeni

Vipunostot sivulle 12x

Vipunostot eteen 12x

Vipunostot maaten 12-15x

Kierroksia niin monta kuin lähtee! Voit tehdä treenin erillisenä treeninä, tai yhdistää johonkin muuhun. Jos haluat taka-akselille eli takaolkapäille liikettä, toimii vipunostot kumarassa hyvin, tai vaikkapa face pull taljassa.

Treeni-iloa 🙂

xo,
Nana

* * * * * BLOGI SIIRTYY UUTEEN OSOITTEESEEN WWW.SUPERFITME.FI 1.7.2016 * * * * *

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna