OPETTELE AKTIVOIMAAN VATSALIHAKSET OIKEIN!

Oletko kyllästynyt hinkkaamaan satoja ja satoja vatsalihasliikkeitä ilman tuloksia? Pömpöttääkö vatsasi ja keskivartalostasi ja olemuksestasi puuttuu tuki ja ryhti?

Opettele aktivoimaan vatsalihakset oikein näillä vinkeillä, niin saat täydet tehot irti vatsalihastreenistäsi, eikä sinun tarvitse tehdä turhia toistoja ilman kunnollista tuntumaa!

Opi aktivoimaan vatsalihakset oikein

Jos vastasit johonkin ylläolevista kysymyksiin kyllä, tämä video on ehdottomasti sinulle! Videolla opettelemme aktivoimaan syvän eli poikittaisen vatsalihaksemme oikein, joka on tärkeä ryhdin ylläpitäjä ja koko keskivartalomme tukilihas, jolla voidaan vaikuttaa vatsan litteyteen.

Kun osaamme aktivoida vatsalihakset oikein, myös vatsalihasliikkeiden teho moninkertaistuu – sinun ei tarvitse hinkata satoja ja satoja vatsalihasliikkeitä! Sen sijaan muutamalla kymmenellä huolellisesti tehdyllä coreliikkeellä saamme paremmat tehot irti, ja oikeasti saamme rakennettua sen timanttisen keskivartalon, joka on tukenamme kaikessa tekemisessämme.

OPETTELE AKTIVOIMAAN VATSALIHAKSET OIKEIN!

Jos sinua kiinnostaa:

1)    Pömppövatsan osittainen piilottaminen (ravinnon avulla tiristetään ne ylimääräiset hötöt)

2)    Ryhdikäs olemus

3)    Vahva korsetti

Kannattaa katsoa tämä video ja ottaa säännölliset vatsalihasten aktivointitreenit osaksi omaa arkea!

Vahva poikittainen vatsalihas helpottaa usein myös erilaisia kiputiloja, jotka saattavat johtua keskivartalotuen puutteesta.

Keskivartaloa kannattaa treenata 2-3 kertaa viikossa, sillä myös vatsalihakset tarvitsevat lepoa. Kun olet oppinut aktivoimaan vatsalihaksesi oikein, saat täydet tehot irti treeneistä, ja voit aloittaa keskivartalon työstämisen esimerkiksi näillä treeneillä:

5 minuutin core killer

Peppu ja core tabata

Taistelijan coretreeni

vatsalihasten aktivointi

Maanantaina starttaamme suositun verkkovalmennuksen kanssa, 8 viikon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja elämäntaparemonttiin keskittyvän Lifefit valmennuksen parissa. Valmennuksessa saat tehokkaat treenit niin kotiin kuin kuntosalille, enemmän vinkkejä vatsalihasten oikeaoppiseen aktivoimiseen sekä videot ja ohjeet kehonhuoltoon, kaiken muun ohella. Vielä ehtii mukaan, meidän jengissä on voimaa! 🙂

”Kerrankin kurssi, joka vastaa lupauksiaan. Nanalla on mieletön fiilis, joka tarttuu. Ja samalla kaikki materiaali on saanut paljon ajatuksia, jotka kannattelevat kyllä pitkään. Täyden kympin 8 viikkoa !!! Kati, 39”

Huiskaa viikonloppua ja hyviä treenejä!

Nana-Heikkila

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna