Kesäisen raikkaat smoothiet
Smoothiet ovat ihan parasta kesäruokaa, ja ne sopivatkin niin aamupalalle, välipalalle, iltapalaksi tai vaikka herkutteluun! Itse tehdyt smoothiet ovat osa terveellistä ja ravintorikasta ruokavaliota, kun niihin kootaan kehoa helliviä ainesosia ja unohdetaan valmiit eineslitkut.
Smoothien tekoon et tarvitse edes mitään erikoistaitoja – nämä onnistuvat vaikka peukalo olisikin keskellä kämmentä normaalisti keittiöhommissa. Nappaa tästä reseptit talteen ja nautiskele terveellisesti kotitekoisista smoothieista!

Kesäisen raikkaat smoothiet

Terveelliset ja raikkaat smoothiet

Tässä sinulle 2 herkullista smoothie-reseptiä, jotka maistuvat varmasti perheen pienimmillekin.

Vihersmoothie

Tuoretta pinaattia
1/2 – 1 kpl banaania
pakastemangoa
kauramaitoa
1 dl Foodin vanilja heraproteiinia
Kesäisen raikkaat smoothiet
Tämä super smoothie hellii kehoasi sekä makunystyröitäsi. Voit tehdä smoothien joko ilman lisäproteiinia tai proteiinin kanssa. Suosittelen kuitenkin lisäämään smoothien kylkeen jotain proteiinipitoista, jos päätät jättää heraproteiinin pois.
Blendaa kaikki ainekset heraproteiinia lukuun ottamatta, ja kun seos on tasaista, lisää heraproteiini ja pyöräytä muutaman kerran. Tarjoile kylmänä!
 Kesäisen raikkaat smoothiet
Kesäisen raikkaat smoothiet

Trooppinen kookossmoothie kahdelle

1 dl ananasta
1 dl mangoa
1 dl porkkanaraastetta
1 dl kookosmaitoa
2 dl omenamehua
1 dl Foodin vanilja heraproteiinia
Lisää joukkoon maustamatonta tai vaniljan makuista heraproteiinia vasta blendattuasi muun massan, ettei proteiinijauhe vaahtoudu liikaa.
Kesäisen raikkaat smoothiet
Kesäisen raikkaat smoothiet

Foodin alennuskoodi

Koodilla nana20 saat Foodinin verkkokaupasta -20% alennusta. Foodin on suomalainen perheyritys, jonka toiminnan kulmakiviä ovat raaka-aineiden laatu, puhtaus, aitous sekä eettisyys ja kestävä kehitys.

Foodin vierailee vuosittain viljelijöidensä ja tuottajiensa luona ympäri maailmaa.He tekevät yhteistyötä valikoitujen pienien viljelijäyhteisöjen kanssa tukeakseen kestävää kehitystä ja ollakseen varmoja tuotteiden alkuperästä, laadusta, sekä viljelijöiden ja ympäristön hyvinvoinnista.

Ihania kesäpäiviä ja raikkaita smoothie-hetkiä!
Nana-Heikkila