Energiaa antavat herkulliset kookospallot
Minulta kysellään aina helppoja välipaloja tai terveellisempiä herkkuja, ja tässä reseptissä yhdistyvät herkullinen maku, ravitsevat raaka-aineet ja helppous.
Nämä energiaa antavat kookospallot ovat loistava valinta kiireiseen päivään, jolloin tarvitaan energiaa nopeasti, helposti ja terveellisesti. Näitä palleroita voit laittaa valmiiksi vaikka eväsrasiaan, ja nämä kulkevat kätevästi laukussa mukana koko päivän.

Energiaa antavat herkulliset kookospallot

Herkulliset kookospallot

Näihin energiaa antaviin kookospalloihin tarvitset:
1,5 dl kaurahiutaleita
1,5 dl kookoshiutaleita (Foodin)
1/2 dl (cashew)pähkinöitä (Foodin)
0,5 tl vaniljajauhetta (Foodin)
10 tuoretta taatelia kivet poistettuina
1/2 dl vahvaa kahvia
Tee näin: Jauha blenderissä kaurahiutaleet, kookoshiutaleet, pähkinät ja vaniljajauhe. Lisää taatelit ja kahvi sekaan. Pyörittele massasta n. 10 palloa ja pyörittele valmiit pallot kookoshiutaleissa.

Säilytä palleroita jääkaapissa, mutta säilyy myös päivän eväsrasiassa ilman kylmäsäilytystä.

 

Energiaa antavat herkulliset kookospallot
Energiaa antavat herkulliset kookospallot

FOODIN alekoodi & omat suosikit herkutteluun

Nyt saat Foodinin verkkokaupasta -20% hinnoista pois koodilla nana20. Alennus on voimassa toistaiseksi. Foodin on kotimainen yhteistyökumppanini, jonka valikoimasta löytyy parhaat superfoodit, herkut ja proteiinijauheet.

Itse käytän kaikissa smoothieissani sekä leivonnassa Foodinin vanilja heraproteiinia, joka on erittäin korkealaatuinen ja vatsaystävällinen proteiinijauhe. Terveellisempään herkutteluun valitsen yleensä raakasuklaalla kuorrutetut goji-marjat, jotka oikeastaan menevät myös välipalalla tai naposteluna.

Aamuisin käytän Foodinin valikoimasta sitruunamehua sekä OptiMSM + C jauhetta tukemaan hiusteni, kynsieni, ihoni ja nivelteni hyvinvointia. Omia lempituotteita löytyy vaikka kuinka paljon, ja näistä aina silloin tällöin kyselläänkin.

Voisin tehdä omista Foodin suosikeistani ihan oman juttunsa tässä kesän aikana.

Herkullisia herkutteluhetkiä kookospallojen kanssa, ja nuo yllämainitut raakasuklaalla kuorrutetu goji-marjatkin kannattaa testata.

Nana-Heikkila