Kehonpainoharjoittelu on äärimmäisen tehokas ja monipuolinen harjoittelumuoto, ja se vahvistaa kehoa kokonaisvaltaisesti.

Mikä parasta, treenin voi tehdä missä vaan milloin vaan, ilman välineitä tai kalliita salijäsenyyksiä!

Saan paljon kiitosta tännekin tehdyistä kehonpainotreeneistä, ja nyt tulen viemään treenit seuraavalle tasolle: aloitan syyskuussa ilmaiset kehonpainoharjoittelun treeniohjelmat, joissa löytyy liikevariaatiot alottelijoille, keskitasolle ja edistyneille. Treenit tehdään videolla, jossa opastan jokaisen liikkeen tekniikan ja variaation.

Treeniohjelma on 3 kk, ja joka viikko tulee aina uusi videotreeni. Ohjelman voi aloittaa milloin tahansa, mutta kannattaa edetä aina alusta asti. Eli vaikka aloittaisitkin myöhemmin niin sanotusti kesken kaiken, kannattaa treenit aloittaa aina ensimmäisestä treenistä, ja edetä omaan tahtiin.

Treeniohjelmissa luvassa:

  • koko kehon voimistaminen
  • rasvanpoltto
  • kiinteytys
  • liikkuvuus
  • nopeat, tehokkaat ja monipuoliset treenit

Treenitavoite on 3 krt/vko, ja annan myös vinkkejä treenikalenterin suunnitteluun.

Multa on paljon kyselty vinkkejä siihen, mitä ja miten kannattaa treenata, jotta vaikeat kehonpainoliikkeet kuten käsilläseisonta, flägit yms onnistuisi. Vastaus on hyvin yksinkertainen: ensimmäiseksi pitää rakentaa pohja, eli hyvä kehonhallinta ja voimatasot, ja näillä treeneillä tulet vahvistamaan lihaksiasi ja kehoasi erittäin monipuolisesti. Kun pohja on rakennettu, on helpompaa ja turvallisempaa lähteä kokeilemaan vaikeampia liikkeitä.

Syyskuussa siis tärähtää, lähde sinäkin mukaan treeneihini, luvassa on tehokkaita ja monipuolisia treenejä, ja mikä parasta, kaikki treenit ovat max 30 minuuttia, joten ajanpuutekaan ei käy nyt tekosyystä 😉

Hei huippuviikoa tyypit!

Nana

Tallenna

Tallenna