Nopeat, tehokkaat, hapottavat treenit. Niistä mä tykkään! Tässä teille yksi jalkatreeni kehonpainolla, jonka voi tehdä helposti missä, milloin ja miten tahansa.

Erilaiset räjähtävät liikkeet toimivat hyvänä ärsykkeenä lihaksille, ja pitävät myös sykkeen korkealla. Ole siis varautunut tiukkaan vartin treeniin, hikipisarat irtoavat varmasti! Tässä siis jalkatreeni kehonpainolla, olkaa hyvät!Jalkatreeni kehonpainolla

Et tarvitse välttämättä mitään apuvälineitä, et edes koroketta, koska kaikki liikkeet voi tehdä myös tasamaalla. Mutta yleensä ympäriltä löytyy esimerkiksi kivi, kallio tai vaikkapa tuoli tai sohva jonka reunalle voi jalan laittaa tai jonka päälle voi hyppiä. Mutta jos taso ei ole tarpeeksi tukeva, ei hätää, tasamaakin riittää!

Jalkatreeni kehonpainolla

Aseta kello piippaamaan (löydät erilaisia workout timereita app storesta) 45 ja 15 sekunnin välein. Eli:

6 x 45 sek ja välissä 15 sekuntia lepoa. Lepää kierrosten välissä muutama minuutti, ja toista oman kuntotasosi mukaan 2-5 kierrosta. Muista haastaa itsesi, ja kirjaa ylös kuinka monta kierrosta jaksoit, ja laita tavoite jokaiselle kerralle korkeammalle ja korkeammalle. Jos et jaksa kokonaista kierrosta aina kerralla lisää, voit lyhentää aina suoritusaikaa.

Liikkeet:

  1. Korokkeelle steppaukset (niin nopeasti kuin pystyt, ensimmäinen kierros lämmitellen)
  2. Tasahypyt kyykäten korokkeelle tai tasamaalle
  3. Bulgarialainen askelkyykky oikealla jalalla
  4. Bulgarialainen askelkyykky vasemmalla jalalla
  5. Sumokyykky bounce alhaalla 3x ja ylös
  6. Sumokyykkyhyppy

Video:

Ei muuta kuin treeni-iloa, sweat baby sweat!

xo,
Nana