Kiireisinä aamuina yleensä aamupala on sellainen, joka tuppaa jäämään, mutta kokemuksesta tiedän etten kovin pitkälle pääse tyhjällä vatsalla. Olen kokenut proteiinipatukat tällöin hyväksi vaihtoehdoksi, koska ne on helppo mutustaa esimerkiksi kävellessä tai autoa ajaessa. Rakastan kuitenkin kunnon aamupaloja, joten aina vaan kun rauhalliseen aamupalaan on mahdollisuus, uhraan siihen aikaa.

Tavallisena aamuna aamupalani rakentuu yleensä luomumunista, parapähkinöistä ja riisikakuista. Näistä on muodostunut vakio, joita tulee tehtyä lähes automaattisesti. Kananmunien kokkaustapaa olisi kyllä hyvä vaihdella, mutta paistamisen olen kokenut helpoimmaksi ja nopeimmaksi. Pitäisi kuitenkin taas vähän rikastuttaa tuota omaa aamupalarepertuaariani, ihan vaan jo vaihtelunkin vuoksi.

Tässä ruokapäiväkirjassa esittelen viikon ruoat ja treenit syyskuun alusta:

Maanantai 5.9.2016

Aamupalaksi paistetut kananmunat, 3 riisikakkua kalkkunalla ja parapähkinöitä, lounaaksi tattaripastaa tomaattisella jauhelihakastikkeella, jälkiruoaksi pala raakakakkua, välipalaksi ohjausten välissä Delight protskupatukka ja banaani, illalliseksi riispastaa tomaattisella jauhelihakastikkeella.

Treeni: 2 bootcamp ohjausta

viikon-ruoat

Tiistai 6.9.2016

Aamupalaksi Delight proteiinipatukka, myöhäiseksi lounaaksi iso satsi riisiä, vihanneksia ja kanaa, välipalaksi raakakakkua ja iltapalaksi marjoja.

Treeni: kävely 45 min

viikon-ruoat-ti

Keskiviikko 7.9.2016

Aamupalaksi protskupatukka ja banaani, lounaaksi kanariisikasviswokki, välipalaksi protskupatukka, illalliseksi pala leipää oliiviöljyssä ja puolikas pizza, iltapalaksi marjoja.

Treeni: bootcamp ohjaus jossa vähän omaa treeniä

viikon-ruoat ke

Torstai 8.9.2016

Aamupalaksi paistetut kananmunat ja riisikakkuja & parapähkinöitä, lounaaksi riisiä, kasviksia ja kanaa, välipalaksi proteiinimansikkasmoothie ja riisikakkuja, illalliseksi riisipastaa tomaattisella jauhelihakastikkeella.

Treeni: hölkkä 50 min

viikon-ruoat-to

Perjantai 9.9.2016

Aamupalaksi paistetut kananmunat riisikakuilla, itse tehty porkkanainkivääriappelsiinimehu, parapähkinöitä, lounaaksi riispastaa ja jauhelihakastiketta, illalliseksi kissojen yössä pulled pork sämpylä salaatilla.

Treeni: aamuhölkkä + kävely 45 min + kehonpainotreeni

viikon-ruoat-pe

Lauantai 10.9.2016

Aamupalaksi paistetut kananmunat riisikakuilla, parapähkinöitä ja tomaattia, myöhäiseksi lounaaksi lohta, uuniperunaa ja kasviksia, iltapalaksi 3 pientä leipää naudan kylmäsavupaistilla.

viikon-ruoat-la

Sunnuntai 10.9.2016

Aamupalaksi paistetut munat, välipalaksi protskupatukka ja banaani, lounaaksi salaattia, hedelmi, banaanikakkua ja pala leipää, illalliseksi 2 jauhelihatortillaa salaatin ja vihannesten kera.

Treeni: treenivideoiden kuvaus.

viikon-ruoat-su
Huoletonta, helppoa ja pääpiirteittäin terveellistä 🙂

Nana Heikkilä

Tallenna