Snickers NICE CREAM, se terveellisempi jäätelö

Kesä ja jäätelökelit ovat vihdoin täällä! Muutama vuosi sitten testailin erilaisia Nice cream vaihtoehtoja, ja hihat heiluivat ahkerasti köökin puolella. Mutustelin suussani erilaisia reseptejä, ja päädyin loihtimaan pähkinäistä ja suklaista Snickers nice creamia, voi mums!

Jäätelö ylitti jopa omat odotukset, niin hyvää se oli! Viimeisen 2 vuoden aikana tätä jäätelöä on tehty PALJON, ja tästä on tullut myös hitti valmennettavieni keskuudessa. Nyt myös sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan tätä suussa sulavaa, terveellisempää jäätelöä!

Snickers NICE CREAM, se terveellisempi jäätelö

Snickers Nice cream

Tarvitset:

2 erittäin kypsää banaania paloiteltuna ja pakastettuna
1-2 rkl pähkinävoita
ripaus suolaa (merisuola, himalajan suola)
1 rkl raakakaakaojauhetta/proteiinijauhetta
2-3 rkl maitoa/kauramaitoa/mantelimaitoa
pieni kourallinen maapähkinöitä
pieni kourallinen kaakaonibsejä
lisämakeutta halutessasi käytä taateleita tai hunajaa

Ohjeet:

Sekoita blenderissä banaani, maito, kaakao, maapähkinävoi ja suola (halutessasi taatelit) tasaiseksi seokseksi. Lisää joukkoon pähkinät ja nibsit, pyöräytä muutaman kerran jotta nämä murustuvat pienemmiksi. Kaada seos kippoihin, halutessasi koristele vielä maapähkinöillä ja nibseillä.

Jos haluat nice creamista proteiinirikkaamman, voit laittaa mukaan suklaa-heraproteiinia, joko raakakaakaon tilalle, tai sekä että 🙂

Nice cream oli sellaisenaan sen verran makeaa, että vei kyllä makeanhimon mennessään. Ihana terveellinen herkku tuleville kesäpäiville!


Laitoin myös kesän kunniaksi painetun Raikas reseptikirja 2 kesäkampanjaan -30%! Yksien kansien sisältä löydät nyt 150 terveellistä ja herkullista reseptiä aamupalalle, lounaalle, välipalalle, päivälliselle ja iltapalalle terveellisempiä herkkuja unohtamatta. Kirja saapuu postitettuna suoraan kotiisi (Suomessa), ja tämän reseptikirjan hankittuasi sinun ei tarvitse enää miettiä mitä uusia reseptejä keksisit!

Lunasta kirja täältä

Lue myös:

Maidoton proteiinimansikkajäätelö

Herkullinen ja terveellinen jälkiruoka

Puolukkakinuski-raakakakku

Nana-Heikkila

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna