Ihanaa kun treenit ovat taas säännöllinen osa omaa arkea, ja kovempina treenipäivinä sen huomaa myös ruokailuissa, kun kroppa kaipaa enemmän ruokaa, varsinkin hiilihydraatteja. Hiilihydraatteja olen toki lisäillyt pikkuhiljaa ruokavalioon jo pidemmän aikaa, mutta nyt kun treenit ovat taas mukana geimeissä, pitää huomioida että ruokailut sisältää tarpeeksi hyviä hiilarin lähteitä.

Hiilihydraateista ollaan montaa mieltä, joku kehottaa välttämään gluteenia tai viljoja, ja olen itsekin noudattanut gluteenitonta linjaa. Tällä hetkellä syön kuitenkin aika sallivasti sekaruokaa, maitotuotteet ovat sellaisia joita vähemmin tulee nautittua, enkä oikeastaan niitä kovin kaipaakaan omaan ruokavaliooni. En kuitenkaan ole tämän suhteen ehdoton, joskus saatan syödä jäätelöä, tai makaronilaatikkossa voi olla normaali munamaito. Se ei ole niin justiinsa.

Tässä esittelyssä taas viikon 43 ruokailut ja treenit:

Maanantai 24.10.2016

Aamupalaksi 2 karjalanpiirakkaa, 2 keitettyä kananmunaa ja proteiinivihersmoothie, lounaaksi jauhelihakastiketta ja spagettia, välipalaksi banaani, illalliseksi tomaattinen kanakastike kasviksilla ja basmatiriisiä.

Treeni: 2 bootcamp ohjausta (mm. juoksua)

ruokapaivakirja

Tiistai 25.10.2016

Aamupalaksi 3 riisikakkua paistetuilla kananmunilla ja pororouheella + parapähkinöitä, lounaaksi tomaattikanakastiketta vihanneksilla ja riisiä, välipalaksi 2 kauraproteiinilettua banaanilla ja mustikoilla, illalliseksi tomaattista kanakastiketta vihanneksilla ja riisillä ja jälkiruoaksi 1 kauraproteiinilettu banaanilla ja mustikoilla.

Treeni: salitreeninä koko kropan ohjelma

ruokapaivakirja 2

Keskiviikko 26.10.2016

Aamupalaksi paistetut kananmunat pororouheella ja 4 riisikakkua + parapähkinöitä, lounaaksi tomaattikasviskanaa ja riisiä, välipalaksi 2 kauraproteiinilettua banaanilla ja mustikoilla, illalliseksi makaronilaatikkoa (pieni santsaus), illalla naposteluna mulperimarjoja.

Treeni: bootcamp ohjaus jossa kehonpainolla voimatreeni

ruokapaivakirja 3

Torstai 27.10.2016

Aamupalaksi 3 keitettyä kananmunaa, 1 karjalanpiirakka ja parapähkinöitä, lounaaksi makaronilaatikkoa, välipalaksi pala raakakakkua (itse tehty), illalliseksi kanafilee, uunivihannekset ja bataattia.

Treeni: bootcamp ohjaus (mm. hölkkää)

ruokapaivakirja 4

Perjantai 28.10.2016

Aamupalaksi proteiinivihersmoothie x 2 + parapähkinät, lounaaksi tomaattivihanneskanakastike riisillä, illalliseksi kananuudelitomaattikeitto, naposteluna pieni kourallinen sipsejä, iltapalaksi Lohilo proteiinijäätelöä (maistoin kumpaakin, puolet toisesta).

Treeni: plyotreeni 15 min

ruokapaivakirja 5

Lauantai 29.10.2016

Aamupalaksi proteiinivihersmoothie + parapähkinät, välipalaksi 6 riisikakkua paistetuilla kananmunilla + parapähkinät, treeneissä välipalana raakasuklaata muutama pala + banaani, treenin jälkeen proteiinijuoma, myöhäisenä lounaana makaronilaatikkoa ja 2 leipää häränpaistilla, illalla tupareissa pari vaahtokarkkia ja nachoa, illalliseksi myöhään illalla toinen annos makaronilaatikkoa.

Treeni: 3 h temppuilutreeni

ruokapaivakirja 6

Sunnuntai 30.10.2016

Aamupalaksi Delight proteiinipatukka, lounaasi Picnicin paahtopaistipatonki, välipalaksi pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä kourallinen, toiseksi välipalaksi 2 karjalanpiirakkaa hevosen kylmäsavupaistilla ja kourallinen Fazerin lakuja, illalliseksi makaronilaatikkoa, iltapalaksi leffaeväänä Tupla+ proteiinipalleroita, vihanneksia, lehtikaalia.

Treeni: lepopäivä

ruokapaivakirja 7
Tällä viikolla testailin myös erilaisia proteiinipitoisia herkkujakin, kuten Lohilo-jäätelöä (voi nam!), ja innostuin tekemään myös kauraproteiinilettuja. Kauraa lisäsin ihan vaan hiilarin tarpeen vuoksi, jolloin letusta tulee ruokaisampi ja tuhdimpi. Sipsejä tuli maistettua perjantai-iltana mutta ei, ei maistunut.

Oletko itse maistanut tätä Suomessa uutta Lohilo-jäätelöä? Oma lempparimaku on salty caramel, ja toisena hyvänä kakkosena tulee banaanisuklaa. Nämä ovat ihan loistavia makeannälkään, mutta montaa purnukkaa ei kannata päivässä syödä runsaan kuidun takia 😉

Leppoisaa perjantaita <3

Nana Heikkilä

Tallenna

Tallenna

Tallenna