Rasvanpolttoa lisäävät lisäravinteet

Saan välillä kyselyitä ja tiedusteluja erilaisista lisäravinteista, joilla voidaan tehostaa rasvanpolttoa ja nopeuttaa tulosten saamista. Useimmiten kysyjät ovat nuoria naisia tai tyttöjä. Muistan itsekin 15 vuotta sitten kuluttaneeni pitkän pennin erilaisiin kapseleihin, hoitoihin ja valmisteisiin.

Markkinat ovat pullollaan erilaisia pillereitä ja purnukoita, joiden luvataan vievän rasvanpolton uudelle tasolle. Aamulla nappi naamariin ja aamuaerobiselle, tyhjällä vatsalla totta kai, ja voit kuulla rasvan sihinän sen palaessa iloiseen tahtiin! Vai hetkonen, meneekö se oikeasti näin? Toimivatko rasvanpolttopillerit, vai ovatko nämä liian hyvää ollakseen totta? Mikä on luotettava rasvanpolttovalmiste, vai onko sellaista?

Rasvanpolttoa lisäravinteilla?

Niin raadollista kuin se onkin, oikotietä onneen ei ole. Tai jonkinlainen tie on, mutta en suosittele ketään lähtemään sille tielle, koska seuraukset elimistölle voivat olla turmiolliset. Varsinkin jos turvautuu laittomien purnukoiden äärelle. Nappien, pillereiden ja hoitojen sijaan kehottaisin jokaista miettimään hyvinvointia, terveyttä ja myös sitä rasvanpolttoa isommassa kuvassa.

Jos haluat että rasva palaa, eikö järkevintä olisi tehdä se terveellisesti, omaa hyvinvointia tukien? Sen sijaan että tunkee itseensä jotain epämääräisiä kapseleita, jotka voivat sekoittaa kehon luonnollista toimintaa. Mitä jos totutat kehosi rasvanpolttajiin, mitä luulet että tapahtuu, kun lopetat niiden syömisen?

Eli aina pitäisi muistaa kysyä itseltään yksi pieni kysymys: Mitä sen jälkeen? Oli kyse sitten rasvanpolttoa tehostavista lisäravinteista, nälkäkuureista tai tehodieeteistä. Mitä tapahtuu sen jälkeen? Hyvin harvoin tällaiset pikavipit toimivat pitkässä juoksussa. Voit alkuun saada helpotuksen, mutta kyllä ne tulevat maksettavaksi sitten korkojen kera myöhemmin.

Rasvanpolttoa lisäävät lisäravinteet

Ulkonäköpaineet ajavat hölmöyksiin

Jos mietin omaa nuoruutta ja ikää kun olin kahdenkympin huitteilla, ehkä jopa hieman nuorempana,  kärsin kovista ulkonäköpaineista ja vihasin selluliittireisiäni ja jenkkakahvojani (tosissaan luulin että ne ovat jotenkin ällöttävät). Kävin salaa läpi kaiken maailman hoidot, oli piikkejä joiden piti sulattaa jenkkakahvani, oli hypoxia, oli muovikelmutusta ja vaikka mitä! Ja maksoin näistä pitkän pennin.

Sen sijaan olisin voinut käyttää nämä rahat vaikka osaavaan valmentajaan, joka olisi neuvonut minua ravintoasioissa ja patistanut liikkumaan. Toki näissä erona on se, että ne asiat täytyy tehdä itse, kukaan muu ei pysty syömään terveellisesti tai käymään salilla puolestasi.

Eikä se valmentajakaan ole pakollinen, vaan rahansa voi panostaa hyvään ja terveelliseen ruokaan ja vaikkapa mieluisaan liikuntaharrastukseen. Takuuvarmasti nämä ovat yhdessä tehokkaampi tapa polttaa rasvaa kuin yksikään rasvanpolttovalmiste!

Rasvanpolttotuotteiden markkinat ja niiden suositteleminen

Vaikka käytän itse tiettyjä lisäravinteita, en halua suositella mitään rasvanpolttopillereitä kenellekään. Vihreä tee on ainoa, jonka voin mainita tässä yhteydessä sen prosessoimattomuuden takia.

Minulle on tarjottu yhteistöitä erilaisista rasvanpolttovalmisteista, mutta en sitten millään pysty seisomaan näiden valmisteiden takana, joten yhteistyöt ovat jääneet aina toteuttamatta.

Oma lukunsa ovat myös erilaiset kalorisiepparit, joita näkee mainostettavan myös televisiossa. Radio Suomen haastattelussa sanoinkin suoraan, että juoskaa hyvät ihmiset kovaa karkuun jos näitä teille tarjotaan. Jos valmisteet sieppaavat kaloreita tai rasvaa, voit olla varma että ne sieppaavat myös tärkeitä ravintoaineita. Joten järki käteen ja lenkille!

Joten rakas lukija, joka käytät energiaa rasvanpolttoa tehostavien tuotteiden ja hoitojen etsimiseen, suosittelen lämpimästi jättämään nämä hömpötykset ja keskittämään energiat sen sijaan terveelliseen ruokavalioon ja tehokkaaseen treeniin. Minunkin blogistani löydät läjäpäin terveellisiä reseptejä sekä tehokkaita treenejä, joiden avulla pääset varmemmin niistä ylimääräisistä rasvakerroksista eroon.

Tässä esimerkkejä treeneistä:

Voimaa yläkroppaan kehonpainotreenillä

Aloittelijan kotitreeni

Burner 500 pikatreeni

 

Tsemppiä viikkoon ja ollaan ahkeria!

Nana-Heikkila

 

 

 

Huom! Osana terveellistä ruokavaliota ja fiksua liikkumista tietyt hoidot ovat perusteltuja. Myös aktiiviurheilija hyötyy eri tavalla esimerkiksi LPG-hoidosta kuin inaktiivi rasvanpolton perässä oleva tallaaja. Näillä hoidoilla voidaan tehostaa palautumista, ja monelle urheilijalle nämä hoidot ovat enemmän osa kehonhuoltoa kuin tapa muokata kroppaa tai polttaa rasvaa.

Rasvanpolttoa lisäävät lisäravinteet