Lisätehoa treeneihin lisäravinteista

Viime viikolla kirjoittelin omista TOP 3 lisäravinteistani, mutta nyt on jonkun verran tullut kyselyitä miten saada lisätehoa treeneihin lisäravinteista, joten ajattelin tehdä näistä ihan oman postauksen.

Kuten edellisessäkin lisäravinnepostauksessa sanoin, lisäravinteet eivät ole välttämättömiä, eikä niillä tulisi koskaan korvata oikeaa ravintoa. Monipuolisen ja terveellisen ruokavalion tueksi voi kuitenkin ottaa erilaisilla funktioilla olevia lisäravinteita, ja esimerkiksi itse saan lisäenergiaa ja boostia omiin treeneihin tietyillä valmisteilla. Käytänkö näitä joka treeneissä? En toki, ainoastaan silloin kun kaipaan lisätehoja treeneihin.

Lisätehoa treeneihin ennen treeniä

Sisältää mainoslinkkejä

Jos tiedän, että edessä on kova treeni, joko intensiteetiltään tai sitten esimerkiksi kestoltaan, otan lisäjeesiä purkista. Aminohapot antavat lihaksille rakennusainetta ja eri stimulantit lisäävät taas fokusta treeniin.

Itselläni on ollut muutama erilainen treenilaturi käytössä, ja tällä hetkellä käytän tätä tuotetta. PreZone antaa aikamoisen lisäenergiaboostin ja pumpin lihaksille. Tällä kelpaa latautua raskaisiin treeneihin, ja nautinkin tämän yleensä noin puolisen tuntia ennen harjoittelua.

Aikaisemmin kun tuli tehtyä useita tunteja kestäviä tempputreenejä, käytin myös treenilatureita. Nämä paransivat lihaskestävyyttä, ja BCAA:ta sisältävät tuotteet nopeuttivat myös palautumista.

Lisätehoa treeneihin lisäravinteista

Treenitehoja treenin aikana

Katselin tässä juuri Fitnesstukun valikoimaa ja törmäsin huipputarjoukseen IntraZone lisäravinteesta, jota saa nyt 2 purkkia yhden hinnalla. Tämän tuotteen löydät täältä.

Kyseinen tuote tehostaa treenin aikaansaamaa lihaskasvuvastetta ja nopeuttaa palautumista. Tuotteen sisältämät EAA ja BCAA ehkäisevät katabolista (lihasta hajottavaa) prosessia ja stimuloivat lihaskasvua. Jos siis treenaat salilla tavoitteellisesti, tämä voi olla kokeilun arvoinen tuote. Itsellä ainakin tämä lähtee seuraavaksi ostoskoriin.

IntraZonea nautitaan treenin aikana, jolloin saadaan maksimaalinen hyöty irti.

Treenin jälkeinen palautuminen

Treenin jälkeen nautin sitten palautusjuoman, jotta lihakset saavat heti tarvittavia rakennusaineita ja palautuminen lähtee paremmin käyntiin. Muistathan myös, että huolellinen loppuverryttely on kuitenkin tärkein seikka palautumisprosessin käynnistymiselle, eli ethän jätä loppuverkkaa väliin 😉

Välillä saatan ottaa treenin jälkeen jääkahvin makuisen proteiinijuoman ja sen kaveriksi banaanin.

Lisätehoa treeneihin lisäravinteista

Alennuskoodi Fitnesstukkuun

Nyt saat vielä 15.10. asti 10 euron alennuksen yli 50€:n tilauksista koodilla NANA10.

Voit käyttää koodia myös upeisiin treenivaatteisiin, kuten näissä kuvissa päälläni oleviin (jo valmiiksi 20% alessa oleviin) muotoileviin treenileggareihin.

Lisätehoa treeneihin lisäravinteista

Mukavaa ja aktiivista viikkoa!

Nana-Heikkila

 

 

 

 

Tallenna

Tallenna