Silloin kun kalenterissa on tuhat ja yksi merkintää, suunnitelmallisuus nousee avainasemaan terveellisessä ruokailussa. Jos eväitä tai ruokia ei ole valmistanut etukäteen, voi sormi mennä suuhun, ja se ei nälkää vie.

Tällä viikolla tuli valmistettua isompi satsi kasvispainotteista jauhelihariisiwokkia, joka pelastikin useana päivänä. Aina löytyi uusi purnukka jääkaapin uumenista, ja tällainen valmis eväsrasia voi pelastaa kiireisen päivän ihan oikeasti!Välipaloina viime aikoina on uponnut riisikakut ja Delight proteiinipatukat, jotka olen todennut ravintoarvoiltaan oikein hyviksi vaihtoehdoiksi. Sokeria patukasta löytyy vain 1,5g, proteiinia noin 13g ja kuituakin 15g per patukka. Oma suosikkimaku on mocha white chocolate, voi nam!

Ruokapäiväkirja vko 34

Maanantai 22.8.2016

Aamupalaksi Delight proteiinipatukka, välipalana smoothie, lounaaksi jauhalihakasvisriisiwokki, välipalaksi Delight proteiinipatukka ja riisikakkuja, illalliseksi perunoita, lohta, kevätsipulia ja vihanneksia.

Treeni: 2 bootcamp ohjausta

Kiireisen viikon ruokapäiväkirja (vko 34)

Tiistai 23.8.2016

Aamupalaksi paistetut munat ja parapähkinöitä, lounaaksi jauhelihakasvisriisiwokki, välipalaksi proteiinivihersmoothie, illalliseksi lohta, bataattiranskalaisia ja paprika, iltapalaksi riisikakkuja chorizolla.

Treeni: asiakkaan kanssa hölkkää, kävely ja oma trx treeni

img_5915

Keskiviikko 24.8.2016

Aamupalaksi paistetut kananmunat riisikakulla, välipalaksi banaani ja Delight proteiinipatukka, lounaaksi jauhelihakasvisriisiwokki, välipalaksi banaani ja pähkinöitä, seikkailutreenin jälkeen 3/4 hampurilaisesta ilman kantta ja muutamia ranskalaisia + minismoothie, illalliseksi pestokanaa, iltapalaksi 2 leipää kalkkunalla.

Treeni: aamulla 7.15 bootcamp ohjaus, 40 min reipas kävely asiakkaan kanssa, noin 2h hölkkää + muuta Björn Borgin seikkailupäivässä

ruokapäiväkirja 3

Torstai 25.8.2016

Aamupalaksi parapähkinöitä ja riisikakkuja joiden päällä kananmunia ja kalkkunaa, lounaaksi jauhelihakasvisriisiwokki, välipalaksi Delight proteiinipatukka ja pähkinöitä, illalliseksi riisipastaa, tomaattista jauhelihakastiketta ja vihanneksia 1 lautasellinen.

Treeni: juoksua bootcamp-ohjauksessa, muuten lepo

img_5917

Perjantai 26.8.2016

Aamupalaksi paistetut kananmunat, 2 leipää kinkulla ja mustikoita, lounaaksi kanasalaatti pähkinöillä, välipalaksi proteiinibataattikakkua, illalliseksi kanapestopasta tomaatilla.

Treeni: lepo

ruokapäiväkirja 5

Lauantai 27.8.2016

Aamupalaksi paistetut kananmunat ja proteiinibataattikakkua, lounaaksi spagettia, jauhelihakastiketta ja tomaattia, välipalaksi pähkinöitä, mansikoita ja Evoke proteiinipatukka, illalliseksi jauhelihakasvisriisiwokkia, leipä ja mustikoita, pari palaa protskukakkua.

Treeni: voimistelua 1,5h

telinevoimistelu 6

Sunnuntai 28.8.2016

Aamupalaksi Delight proteiinipatukka, välipalaksi proteiinismoothie, lounaaksi kanaa, vihanneksia ja riisiä thaimaalaisessa lounasravintolassa, välipalaksi pala proteiinibataattikakkua,  illalliseksi tattaripastaa ja jauhelihakastiketta, iltapalaksi munakas kylmäsavupaistilla ja tomaatilla, illalla naposteluna kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä.

Treeni: kehonpainotreenikuvaukset

ruokapäiväkirja 7
Herkullisen ja terveellisen proteiinipätkisbrownien reseptin löydät täältä. Olen tehnyt myös version jossa ei ole avocadosuklaapäällystettä, ja nämäkin toimii!

Pitäisi enemmänkin tehdä tällaisia terveellisempiä herkkuja, eikä aina vaan sujauttaa kättä karkkipussiin sokerihimoissa. Eilen tein pakkaseen puolukkakinuski-raakakakun, ja sillä kelpaakin herkutella viikonloppu 🙂

Leppoisaa lauantaita!

Nana Heikkilä

 

Tallenna

Tallenna