Pitääkö annokset punnita pysyäkseen normaalipainossa? Pitääkö eväskippoja roudailla kaikkialle pysyäkseen sporttisessa kunnossa? Pitääkö ruokajutuista ottaa älytön stressi näyttääkseen hyvältä?

Ei, ei ja ei. Vaikka ruokailuissani olisi totta kai parantamisen varaa, voin silti käsi sydämellä sanoa, että ruokailuista ei kannata eikä tarvitse tehdä maailman suurinta ja vaikeinta asiaa. Kun terveellisistä elämäntavoista halutaan tehdä rutiinia, ei jokaista suupalaa voikaan suunnitella, koska se ei vaan ole mahdollista läpi elämän. Aina tulee poikkeustilanteita, ja on ihan turhaa ottaa älytöntä päänsärkyä jos yksi tai kaksi ateriaa ei menekään ihan oppikirjojen mukaisesti.

Tässä esittelyssä viikon 35 ruokailut

Maanantai 29.8.2016

Aamupalaksi tuorepuuroa chiasiemenillä ja mulperimarjoilla & paistetut munat, lounaaksi kanaa, vihanneksia ja riisiä, välipalaksi pähkinöitä ja Delight proteiinipatukka, toiseksi välipalaksi Delight protskupatukka, illalliseksi jauhelihamakaronilaatikkoa, iltapalaksi hieman lisää makaronilaatikkoa.

Treeni: 2 bootcampia jossa hölkkää ja lihaskuntoa

viikon-ruoat

Tiistai 30.8.2016

Aamupalaksi paistetut kananmunat, parapähkinät, salaattia ja tomaattia, lounaaksi makaronilaatikkoa, välipalaksi protskubataattikakkua, iltapalaksi ranskalaisia, itse tehtyjä kananugetteja ja vihanneksia.

Treeni: hölkkä 3o minuuttia

viikon-ruoat-ti

Keskiviikko 31.8.2016

Aamupalaksi protskupatukka ja riisikakkuja + sweet mint Sun Juice mehu, minilounaaksi salaattia ja kuhaa, välipalana lingottu porkkana-appelsiini-inkiväärimehu ja pala protskubataattikakkua, illalliseksi makaronilaatikkoa ja kananugetteja ja tomaattia.

Treeni: kävely 35 min + aamu bootcamp ohjaus jossa vähän treeniä

viikon-ruoat 3

Torstai 1.9.2016

Aamupalaksi riisikakkuja ja kanafileitä (:O), lounaaksi thairuokaa kanaa, riisiä, vihanneksia ja salaattia, illalliseksi kurkkua, kanafilenugetteja ja bataattiranskalaisia.

Treeni: kävely 30 min, bootcamp ohjaus jossa pakara+vatsa treeni

ruokapaivakirja

Perjantai 2.9.2016

Päivä hajanainen, lounas jäi välistä, korvattu pienillä välipaloilla, illalla mökille jossa helppouden vuoksi pizza.

Aamupalaksi riisikakkuja, paistetut munat ja vihersmoothie, välipalaksi Evoke proteiinijuoma, toiseksi välipalaksi Tasty proteiinipatukka, kolmanneksi välipalaksi banaani ja pähkinöitä, naposteluna karjalanpiirakka munavoilla, illalliseksi pakastepizza rucolalla.

Treeni: aamulenkki 40 min.

viikon-ruoat-perjantai

Lauantai 3.9.2016

Aamupalaksi 2 karjalanpiirakkaa, kananmunia, croissant tummalla suklaalla ja 1 kananmuna, välipalaksi karjanalanpiirakka, illalliseksi karitsan sisäfilettä, naudan sisäfilettä, perunoita ja tomaattia, iltapalaksi karjalanpiirakka.

viikon-ruoat-lauantai

Sunnuntai 4.9.2016

Aamupalaksi banaani, pähkinöitä, kanafileitä, lounaaksi italianpataa salaatilla, iltapäiväbrunssilla smoothie, raakakakkua, salaattia, piirakkaa, illalliseksi puolikas roiskeläppä (Saarioisten jauhelihapizza) ja vesimelonia, iltapalaksi pala raakakakkua.

viikon-ruoat-sunnuntai
Aamuisin pyrin juomaan viherjuoman, joten jos päivän vihannessaldo jää vähän vajaaksi, olen kuitenkin turvannut vitamiinien ja ravinteiden saannin. Vihanneksia toki kannattaa syödä niin paljon kuin mahdollista, koska ne pitävät hyvin kylläisenä, niistä saa kuituja ja tukevat muutenkin painonhallinnassa.

Treenit jäivät tällä viikolla aika hyötyliikuntapainotteiseksi, mutta mukavasti ohjauksista kertyy liikuntaa, sekä riippuen viikosta niin lihaskuntoakin tulee tehtyä siinä ohessa.

Pian tulossa syyskuun muutkin ruokapäiväkirjat, koska käääk, nyt mennään jo lokakuussa ja nämä laahaavat hurjasti perässä, oooops!

Leppoisaa torstaita, kohta on jo viikonloppu 🙂

Nana Heikkilä

Tallenna

Tallenna