kotitreenit

Kyllästyttääkö pelkät salitreenit tai vihaatko ylipäätänsä kuntosalilla käymistä? Vai eikö aika yksinkertaisesti riitä salilla ravaamiseen? Kuntosalitreenit eivät ole kaikkien lempiharrastus, mutta lihaskuntoa tulisi silti kehittää ja ärsyttää jollain tavalla, kun ajatellaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja sen edistämistä.

Tiesitkö, että sinun ei välttämättä tarvitse lähteä kuntosalille ja treenata monia tunteja viikossa saadaksesi haluamasi tuloksia? Kuntosalitreenit ovat yksi erittäin tehokas metodi lisätä omaa aktiivisuutta ja lihasmassaa, mutta on olemassa myös paljon muita tapoja liikkua. Vähempikin treeni- ja tuntimäärä riittää oikein toteutettuna!

Kotitreenit ovat tehokas ja nopea tapa treenata

Kehonpainotreenit ovat erittäin helppo ja nopea tapa rakentaa lihasmassaa, polttaa rasvaa ja saada kiinteämpi ja ketterämpi kroppa. Tämän lisäksi kehonpainoharjoittelu on oiva tapa tukea myös muita treenimuotoja erilaisten ärsykkeiden luomiseksi.

YSTÄVÄNPÄIVÄTREENI + VALMENNUKSEN ARVONTA

Mitä on kehonpainoharjoittelu?

Kehonpainotreenit ovat voimaharjoittelua kehonpainoa hyödyntäen, eli et tarvitse mitään painoja tai muita välineitä treenien suorittamiseksi. Vastuksena treeneissä toimii siis ainoastaan oma kehonpaino ja erittäin tehokkaita liikkeitä ovat esimerkiksi erilaiset punnerrukset, kyykyt, burbeet ja lankut.

Kehonpainoharjoittelu sopii treenimetodina todella hyvin KAIKILLE (pois lukien liikuntarajoitteiset henkilöt), sillä liikkeet voi toteuttaa millloin tahansa ja missä tahansa. Tämän takia nämä treenit sopivat hyvin kiireisille ihmisille ja esimerkiksi paljon reissaaville, sillä treenit voi hyvin tehdä hotellihuoneessa tai vaikkapa mökillä. Myös monet pienten lasten äidit ovat kertoneet saaneensa suuren avun FIT With Nana kotitreeneistä, jotka toteutetaan kehonpainolla.

Aluksi kehonpaino riittää loistavasti vastukseksi (lupaan, että tunnet sen varmasti lihaksissasi!), mutta kehittymisen myötä voit halutessasi lisätä treeneihin extra tehoa esimerkiksi erilaisten vastuskuminauhojen avulla.

TREENI- JA HYVINVOINTILOMA PORTUGALISSA 14.-17.9.2018

8 parasta syytä treenata kehonpainolla

1. Kustannustehokkuus

Yksi parhaimmista syistä treenata kehonpainolla on sen kustannustehokkuus! Kun treenaat kehonpainon avulla, et tarvitse kuntosalijäsenyyttä tai kalliita välineitä treenien suorittamiseksi.

Treenimatto tekee treenamisesta mukavampaa, mutta ei ole pakollinen!

2. Säästät aikaa – Kiireisen henkilön pelastus

Tämä treenimuoto sopii erittäin hyvin kiireiselle, sillä säästät paljon aikaa, kun sinun ei tarvitse lähteä salille, vaan voit suorittaa kaikki treenit hyvin esimerkiksi kotona. Kehonpainotreenit on helppo sujauttaa aamuun, lounaalle tai päivän päätteeksi, milloin sinulle parhaiten sopii.

Kehonpainolla tehtäviä treeniohjelmia ja verkkovalmennuksia on moneen lähtöön, mutta Fit With Nana treenimetodin mukaisesti sinun tarvitsee varata aikaa treeneihin vain alle 30 minuuttia 3 kertaa viikossa.

3. Super tehokasta – Voimaharjoittelu ja kardio samassa paketissa

Liikkeet kuten punnerrukset, vuorikiipeilijät ja burbeet yhdistävät erittäin tehokkaasti voima- sekä kestävyysharjoittelua. Yhdistelemällä erilaisia liikkeitä, luot itsellesi otollisen ympäristön aerobisen kunnon parantamiseen, lihasmassan kasvattamiseen, kaloreiden kuluttamiseen ja rasvanpolttamiseen.

4. Tasapainotreeniä huomaamattomasti

Kehonpainoharjoittelun avulla treenaat myös tasapainoasi! Varsinkin Suomessa tai muissa kylmissä maissa asuville tasapainoharjoittelu on erittäin tärkeää, sillä sen avulla voit välttää turhat jäällä liukastumiset sekä nopeutat reaktio- ja koordinatiokykyäsi.

Kaikki kehonpainoliikkeet eivät paranna tasapainoa, mutta esimerkiksi yhden käden punnerrukset, yhden jalan kyykyt ja sivulankut ovat erinomaisia liikkeitä myös tasapainon kehittämiseen.

5. Lisää liikkuvuutta

Kehonpainoliikkeet hyödyntävät suuria liikeratoja, jotka edesauttavat nivelten liikkuvuutta ja lihasten elastisuutta. Kun nivelesi ovat mahdollisimman vetreät ja lihakset joustavat, pystyt suorittamaan liikkeet taloudellisemmin ja saamaan enemmän irti kaikista treeneistä mitä teet!

Fit With Nana verkkovalmennuksessa saat myös kattavat ohjeet kehonhuoltoon (ohjatut kehonhuolto- ja venyttelyvideot) palautumisen ja liikkuvuuden parantamiseksi.

TREENI- JA HYVINVOINTILOMA PORTUGALISSA 14.-17.9.2018

6. Turvallinen vaihtoehto

Kehonpainoharjoituksia käytetään paljon esimerkiksi kuntoutuksen yhteydessä, sillä ne sopivat yleisestiottaen kaikille iästä, sukupuolesta ja kuntotasosta riippumatta. Harjoitteet voidaan muuttaa helpommiksi tai vaativammiksi pienten muutosten avulla.

Kehonpainoharjoittelu pitää luut ja nivelet terveenä, sekä ylläpitää ja lisää lihasmassaa, joka alkaa prosentuaalisesi vähentymään ikääntymisen myötä jo 30 ikävuoden jälkeen (jos et pidä huolta siitä).

7. Kehitys on helposti mitattavissa

Aloittaessasi treenit, saattavat liikkeet tuntua haastavilta ja tasapainokin horjua, mutta haluan lohduttaa sinua kertomalla, että kehitys näkyy ja tuntuu yllättävän nopeasti!

Voit seurata omaa kehitystäsi helposti toistomäärien ja kierrosten lisäämisen avulla. Kun liikkeet alkavat tuntua helpolta, kannattaa rohkeasti lisätä haastetta treeneihin kehittymisen edistämiseksi.

8. Mielihyvää ja nopeampaa ajatuksen juoksua

Kehonpainoharjoittelu (ja liikunta ylipäätänsä) auttaa laskemaan kortisolitasoja eli taistelemaan stressiä vastaan ja vapauttamaan endorfiinejä, joten saat heti paremman olon näiden mielihyvähormonien ansioista!

Liikunta tekee todistetusti hyvää myös aivotoiminnalle, joten parannat esimerkiksi ongelmanratkaisukykyäsi ja unen laatuasi treenaamisen avulla.

FIT WITH NANA VERKKOVALMENNUKSEN VOIT ALOITTAA KOSKA TAHANSA!

Saat kaikki edellä mainitut hyödyt ja paljon enemmän Fit With Nana verkkovalmennuksessa, joka on nyt huikeassa kampanjassa. Treenaan mukanasi jokaisessa treenissä loppuun asti, joten sinun ei tarvitse treenata yksin!

FIT With Nana valmennuksessa saat:

 • 3 kuukauden pääsyn treeneihin
 • 12 koko treenin mittaista videota
 • Sinulle jäävän treenivihkon
 • Viikko-ohjeistukset treenaamiseen
 • Liikevaihtoehdot eri tasoille
 • Ohjeet alkulämmittelyyn
 • Ohjeet loppuverryttelyyn
 • Venyttelyvideon
 • Minut tsemppaamassa ja kannustamassa
 • Kysymyksin vastaamisen
 • Ruokavalio-ohjeistukset ilman kaloreiden laskemista
 • 60 ruoan e-reseptikirjan
 • Annoskoko-ohjeistukset ilman punnitsemista
 • Suljetun Facebook ryhmän
 • Valmentajan ja ryhmän jatkuvan tuen

Lue lisää valmennuksesta täältä.

”FIT with nana 1:n ansiosta -10kg ja lantioltakin senttejä lähti 10. Ruokavaliokin järkevöityi. Pysyvästi.”

”Monta verkkovalmennus kurssia olen jo kokeillut, mutta TÄMÄ valmennus oli kyllä ihan omaa luokkaa, siis aivan mahtava kokonaisuus!! Ohjeet oli helpot ja niin ihanaa kun Nana treenaa koko videon läpi! Kiloja ei tippunut kun ainoastaan 1, mutta kroppa on huomattavasti kiinteämpi ja mikä tärkeintä, on voittajaolo! Voin suositella valmennusta, et tule pettymään. Iso kiitos :)”

”Ihanat treenit vaihtelevasti. Tykkään kovasti! Olen kokeillut muita niin aina pyysin rahat takaisin koska en ollut tyytyväinen. Mutta tähän olen 100% tyytyväinen ja on se tosi paras ihana että Nana treenaa alusta loppuun videossa mukana! Ei tarvitse treenata itse yksin ja tutkia videoista millainen liike kyseessä ym. Ostan ehdottomasti jatko-osan!”

Järjettömän kattava paketti näin edulliseen hintaan, mutta olen halunnut tehdä Fit With Nana valmennuksesta matalan kynnyksen verkkovalmennuksen, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus päästä mukaan ja liikuttamaan itseään edullisesti ja tehokkaasti. Hyvinvointi kuuluu mielestäni jokaiselle!

Lähde mukaan nyt, niin jaksat paremmin edessä olevan talven yli!

Nana-Heikkila