Monet ajattelevat, että ruokailut pitäisi olla jotenkin todella kuivaa ja mautonta, jos haluaa pitää itsestään ja terveydestään huolta. Tällöin ei toki joka päivä voi hamppareita ja pizzoja vedellä, mutta kyllä sinne viikon ruokailuihin voi mahduttaa herkkuja jonkin verran, jos muuten syö hyvin ja liikkuu.

Ruokapäiväkirja on syyskuun kolmannelta viikolta, ja viikon lopussa otin aktiivisemmin omia treenejä mukaan. Viikonloppu meni mökillä, siellä harvoin tulee syötyä kahta lämmintä ateriaa päivässä, vaan siellä syödään enemmän kerralla. Tekipä hyvää päästä reippailemaan ulkoilmaan ja luonnon keskelle, ja unikin maistui ihan eri tavalla kuin kaupungin hälinässä 🙂 Viikon ruokailuihin mahtui vihreää, lihaa, kananmunia, proteiinipatukoita, riisikakkuja, pizzaa, karkkia ja myös ruokaviinit. Eli ei mitään turhaa nipotusta, vaan elämästä nauttimista, sopivassa suhteessa.

Ruokapäiväkirja vko 38

Maanantai 19.9.2016

Aamupalaksi banaani, lounaaksi kanachiliyrttipasta salaatilla, välipalaksi proteiinipatukka ja pähkinöitä + omena, illalliseksi kanachiliyrttipasta.

Treenit: 2 bootcamp ohjausta

viikon-ruokailut

Tiistai 20.9.2016

Aamupalaksi riisikakkuja kalkkunameetwurstilla, välipalaksi paahtopaisti-patonki Picnicistä, lounaaksi kanaa, bataattiranskalaisia ja paprikaa, välipalaksi proteiinipatukka, illalliseksi naudan sisäfilepihvi, itsetehtyjä ranskalaisia, tomaattia.

viikon-ruokailut-ti

Keskiviikko 21.9.2016

Aamupalaksi paistetut kananmunat naudan kylmäsavupaistilla ja riisikakuilla, parapähkinöitä, välipalaksi riisikakkuja hevosen kylmäsavupaistilla, toiseksi välipalaksi raakasuklaata ja kahvia,

viikon-ruokailut-ke

Torstai 22.9.2016

Aamupalaksi 2 kananmunaa riisipiirakalla, välipalaksi proteiinipatukka ja vihermoosthie parapähkinöillä, myöhäiseksi lounaaksi kanasalaatti avocadolla, pähkinöillä ja siemenillä, illalliseksi tomaattinen jauhelihakastike maissipastalla.

Treeni: kävely 40 min, bc ohjaus (juoksu 3 km)

viikon-ruokailut-to

Perjantai 23.9.2016

Aamupalaksi paistetut kananmunat, parapähkinöitä ja vihersmoothie, lounaaksi kanasalaatti avocadolla ja siemenillä, illalliseksi spagettia ja tomaattista jauhelihakastiketta, välipalaksi leipä kalkkunalla, iltapalaksi 2 riisipiirakkaa keitetyillä kananmunilla.

Karkkia noin 50g

viikon-ruokailut-la

Lauantai 24.9.2016

Aamupalaksi banaani, välipalaksi 3 riisipiirakkaa kananmunilla, illalliseksi karitsan sisäfilettä, uuniperunaa ja salaattia.

Naposteluna karkkia noin 100g

Treeni: kuntonyrkkeily 40 minuuttia, kävely 60 minuuttia

viikon-ruokailut-su

Sunnuntai 25.9.2016

Aamupalaksi vihersmoothie heraproteiinilla, lounaaksi paistetut kananmunat, salaattia ja 2 leipää kalkkunalla, välipalaksi omena ja 3 riisikakkua kalkkunalla ja basilikalla, illalliseksi itse tehtyä tulista pizzaa rucolalla ja pepsi maxia.

Karkkia noin 50 g

Treeni: kävely 60 minuuttia

viikon-ruokailut-pe
Tämmöistä murkinaa tältä erää 🙂

Nana Heikkilä

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna