VALMENNUS, JOSSA TEHDÄÄN TULOKSIA ILMAN LAIHDUTUSKUURIA TAI DIEETTIÄ

Kaipaatko fiksuja ja helposti toteutettavia ruokaohjeita, ilman kalorien laskentaa tai ruokien punnitsemista? Haluatko syödä samaa ruokaa kuin muukin perheesi? Haluatko päästä eroon herkkuhimoista, ja saada kadotetun energisyyden takaisin? Haluatko samalla tiputtaa painoa, mutta niin, että kilot oikeasti pysyvät poissa?

”Täytyy kyllä sanoa, että tämä on eka kerta, jolloin en tunne olevani millään dieetillä tai laihiksella. Reseptit on hyviä, ruokaa saa syödä eikä ole mitään rahkaa/raejuustoa kolmesti päivässä. Liikunnan ilonkin olen taas löytänyt ja lihaskuntoa on mukava tehdä. Tästä on hyvä jatkaa taas uuteen viikkoon”

”Kiitos aivan mahtavasta paketista! 5kg lähti kuten tavoite oli. Missään vaiheessa ei ole tarvinnut nähdä nälkää. Syöminen on pysynyt reilassa, herkkujakaan unohtamatta. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Kiitos Nana!!!”

VALMENNUS, JOSSA TEHDÄÄN TULOKSIA ILMAN LAIHDUTUSKUURIA TAI DIEETTIÄ

Yhteistyössä oma yritykseni Nanafit

PAINONPUDOTUKSEEN EI KUULU NÄLKÄ TAI HUONO OLO

Olen hieman shokissa, miten yleistä nykypäivänä on ruokien punnitseminen ja kaloreiden laskeminen. Ikään kuin painoa ei voisi tiputtaa ilman nälkäkuuria tai stressaamista jokaisesta suupalasta. Huh, yhä useampi on aivan pää pyörällä kaikista ravintoon liittyvistä säännöistä ja uskomuksista, eikä välillä nähdä metsää puilta.

Siinä vaiheessa kun tavoitteena on terveellinen painonhallinta tai -pudotus, ei fitness-lavat tai ammattiurheilu, en näe mitään syytä tehdä syömisestä liian hifistelyä. Kokonaiskuva ratkaisee paljon enemmän kuin hiotut yksityiskohdat.

Tervejärkinen ja kannustava valmennus, jolla tehdään tuloksia ilman nälkää

Julkaisin yli vuosi sitten ensimmäistä kertaa LIFEFIT verkkovalmennuksen, jonka avulla halusin auttaa mahdollisimman montaa pääsemään eroon ikuisista laihdutuskuureista ja itsensä näännyttämisestä. Valmennus on saanut aivan huikean positiivisia palautteita, joita usein jopa liikuttuneena luen.

 

On mieletöntä, että olen päässyt vaikuttamaan niin monen elämään! Moni valmennettava on uskaltanut lopettaa ne ainaiset laihdutuskuurit, ja niin monen silmät ovat avautuneet siitä, mitä hyvinvointi oikeasti on! Ei kitudieettejä tai hikirääkkejä, tai kaikkien suupalojen kyttäämistä.

LIFEFIT verkkovalmennus käynnistyy nyt kuudetta kertaa. Jo sadat suomalaiset ovat löytäneet tästä valmennuksesta järkevät ja arjessa helposti toteutettavat rutiinit, joilla ovat parantaneet omaa hyvinvointia niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

”Olen saanut valmennuksesta todella, todella paljon uutta itselleni. Olen aina kokeillut vain pikadieettejä, mutta tämän valmennuksen avulla on viimeinkin fiilis, että ei tarvitse olla millään dieetillä. Saa ja pitää syödä ja liikuntaohjeita on kaiken tasoisille. Ehdottomana plussana ihanat kannustukset ja vinkit, vaikka yksilövalmennuksesta ei ollutkaan kyse. Valmennus on kaikenkattava ja on ollut huikeaa, että monissa teksteissä on ollut tukena myös video, jolloin asia todella konkretisoituu. Kiitos mahtavasta valmennuksesta Nana!”

8 viikon elämäntapamuutos- ja hyvinvointivalmennus on toiminut ratkaisuna monen samojen pulmien kanssa painiville, ja tämän valmennuksen avulla on ymmärretty, että painonpudotuksesta on usein tehty aivan liian hankalaa!

Tule sinäkin siis mukaan valmennukseen, joka starttaa maanantaina 9.4.2018! Aloitusmateriaalit ovat nähtävillä jo tänään tiistaina 3.4.

 HUIKEA 30%:n ALENNUS SUOSITUSTA LIFEFIT VALMENNUKSESTAON VOIMASSA VIELÄ 2 PÄIVÄÄ 

”Olen käynyt valehtelematta lähes 10 eri valmennuskonseptia läpi ja tällä sain toivottua tulosta ja tämä muutti ajatuksia, että mitä se hyvinvointi on. Ei kalorien laskentaa, ei kymmeniä treenejä viikossa ei luopumista hyvästä ruoasta ja ravintolaruoista. Olen niin kiitollinen Nanalle, että halaisin jos voisin!♡”

Saatat olla kyllästynyt ikuisiin laihdutusyrityksiin ja dieetteihin, tai ehkä kaipaatkin vain pientä viilausta hyvinvoinnin osa-alueilla, mutta et oikein tiedä mistä pitäisi lähteä liikkeelle.

Valmennuksessa saat:

 Kattavan ruokavalio-oppaan
 Lukuisia erilaisia esimerkkipäiviä ruokailuun
 170 ruoan reseptikirjan
 Tietoa hiilihydraateista
 Helpot annoskoko-ohjeet (ei punnitsemista tai kaloreiden laskentaa
 Ohjeet turvalliseen painonpudotukseen
 Treeniohjelmat salille (aloittelija & edistyneempi)
 Treeniohjelmat kotiin (liikevaihtoehdot eri tasoille, videot koko treenin mittaisia, joissa treenaan kanssasi)
 Venyttelyvideon
 Alkulämmittelyvideon
 Kehonhuoltovideon
 Rentoutusharjoitukset
 Mitä stressi on ja miten se vaikuttaa kehomme toimintaan? -tietoiskun
 Kortisoli & insuliini -osion opit
 Opit ymmärtämään miten uni ja palautuminen vaikuttaa
 Unitehtäviä
 Opit hormonitoiminnasta
 Suljetun Facebook ryhmän jossa ryhmäläiset ja valmentaja mukana tsemppaamassa

Tule mukaan ammattitaitoisen ja kannustavan valmentajan tsempattavaksi!

Lue lisää www.lifefit.fi

”Tykkäsin todella paljon valmennuksesta ja opin todella paljon uutta asiaa ruokavaliosta, treenaamisesta ja omasta hyvinvoinnista. Valmennuksen aikana tuli kysyttyä itseltä kysymyksiä jotka pakottivat pohtimaan itselle tärkeitä asioita. Armollisuus omaa kroppaansa kohtaan oli parasta mitä tämän valmennuksen myötä opin. Mielettömän hyvät resepti kirjat ja ihanasti erilaisia ruokia. Ihanaa että materiaaalit saa itelle myös talteen! Nana olet ihmisenä ihanan pirteä, aurinkoinen ja empaattinen, sovit hyvin tähän työhön mitä teet. Susta huokuu aitous 🙂 Kiitos paljon valmennuksesta. Tämä tuli juuri oikeaan aikaan minun elämään. Tämä verkkoympäristö oli selkeä ja yksinkertainen ja oli mukavaa että vastasit aina nopeasti kysymyksiin. Parhaita on tämänkaltaiset valmennukset, joissa painotetaan loppuelämän muutoksia, ei mitään pikakuureja. Ihanaa kevättä <3”

VALMENNUS, JOSSA TEHDÄÄN TULOKSIA ILMAN LAIHDUTUSKUURIA TAI DIEETTIÄ
Aurinkoista viikon jatkoa!

Mikäli sinua kiinnostaa millaista ruokaa valmennuksessa syödään, katso alta 😉 Katso myös koostevideo, muistathan laittaa äänet päälle!

Nana-Heikkila

 

 

 

PSST! Ehdit vielä käyttämään sähköistä liikuntaetua hyödyksi! Kirjaudu omilla tiedoillasi sisään, etsi palveluntarjoajaksi Nanafit, suorita valmennusmaksu ja lähetä kuitti sähköpostiin (info@nanafit.fi). Tämän jälkeen saat tunnukset verkkoympäristöön.