10 MINUUTIN TEHOTREENILLÄ KROPPA KIINTEÄKSI

Onko arkesi kiireistä, ja aika treeneillä tuntuu olevan kortilla? Ei hätää, tällä 10 minuutin nopealla mutta tehokkaalla kotitreenillä saat hien pintaan, rasvanpolton käyntiin ja kiinteytettyä vartaloasi.

Treeniä varten et tarvitse mitään apuvälineitä, ja aikaa vain sen 10 minuuttia! Voit tehdä treenin vaikka heti aamusta, tai esimerkiksi heti töistä kotiin tultuasi, jolloin ilta jää vapaaksi muille askareille. Ei tekosyitä!

Kroppa kiinteäksi tehotreenillä

Treenissä on 3 liikettä, ja treeni jaetaan 3 osaan: tee jokaista liikettä 15 toistoa, putkeen 2,5 minuuttia, jonka jälkeen pidä 1 minuutin hengähdystauko. Tämän jälkeen aloita kierros uudestaan, tee 2,5 minuuttia, pidä minuutin tauko ja toista vielä kerran.

Treeniliikkeet

Etunojassa hyppy eteen ja takaisin etunojaan 15x
Lankussa kierrot puolelta toiselle 15x per puoli
Tuettu 1 jalan kyykky 15x per jalka

Etunojassa hyppy eteen ja takaisin etunojaan 15x

10 MINUUTIN TEHOTREENILLÄ KROPPA KIINTEÄKSI

tehotreeni

Tekniikkatipsit: Pidä kädet suorana, hyvä lapatuki, alaselkä ei pääse notkolle. Tuo jalat hypyn avulla rinnan alle, ja hyppää takaisin etunojaan. Kun potkaiset jalat taakse, keskivartalossa pysyy hyvä hallinta. Voit tehdä jalkojen tuonnin myös askeltaen ilman hyppyä.

Lankussa kierrot puolelta toiselle 15x per puoli

vatsatreeni

Tekniikkatipsit: Asetu lankkuasentoon, pidä keskivartalo hallittuna, ja lähde kiertämään lantiota puolelta toiselle. Pidä liike hallittuna, ja muista hyvä lapatuki (älä rojahda väliin).

Tuettu 1 jalan kyykky 15x per jalka

Tekniikkatipsit: Aseta jalkaterä nilkan taakse tukemaan liikettä, ja mitä alemmas tuot jalkaa (kohti maata), sen enemmän avustat liikettä. Eli mitä korkeammalla jalka on, sitä raskaampi liike on. Pidä paino työtä tekevän jalan kantapäällä, polvet ja varpaat menevät samaan suuntaan, ja pidä hyvä ryhti. Kyykkää alas, pysäytä hetkeksi ja nouse hallitusti ylös. Tuntuu pakaralihaksissa ja reisissä.

*          *          *          *          *          *          *          *

Jos tykkäät tehdä nopeita ja tehokkaita treenejä kotona tai esimerkiksi reissun päällä, katso myös nämä treenit:

Nopea ja tehokas hotellihuonetreeni

Reidet ja peppu kiinteiksi

5 minuutin core killer

Muksaa viikonloppua, tällä treenillä lähtee myös viikonloppu hyvin käyntiin! 😉

Nana-Heikkila

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna