Ruokapäiväkirja -postaukset ovat takaisin kuvioissa! Ruokapäiväkirjat ovat olleet yksiä suosituimpia postauksiani koko 5 vuoden blogihistorian ajan, ja olen tainnut toteuttaa näitä alusta saakka lukuun ottamatta muutamia lyhyitä ajanjaksoja. Koska näitä on taas kyselty paljon, otin itseäni niskasta kiinni ja sainkin kuin sainkin rustattua teille kaikki syömiseni kuvineen päivineen.

Tältä näyttää siis omat ruokailut viikon ajalta, ja kyseessä on viime viikko, nro 3.

Nanan ruokapäiväkirja vko 3

Maanantai 16.1.2017

Aamupalaksi paistetut kananmunat, parapähkinöitä, paprikaa, 2 leipää kalkkunalla ja kylmäsavupaistilla, lounaaksi lammasta, riisiä ja wokkivihanneksia, välipalaksi banaani ja pähkinöitä, päivälliseksi täysjyväspagettia tomaattisella jauhelihakastikkeella.

Huom! Uusille lukijolle tiedoksi, syvät lautaset ovat todella syvät ja ruokaa kuppoon mahtuu melkoisesti. Joten älä anna kuvan hämätä, ruokaa on oikeasti melko paljon 😉

Aktiivisuus: 2 bootcamp ohjausta.

Tiistai 17.1.2017

Aamupalaksi 3 riisikakkua kalkkunalla ja tomaattia, välipalaksi lisää riisikakkuja, lounaaksi riisipastaa, kanaa, rucolaa, aurinkokuivattuja tomaatteja. Välipalaksi raakasuklaalla kuorrutettuja gojimarjoja ja kahvia, päivälliseksi riisipastakanasekoitus, iltapalaksi Lohilo proteiinijäätelöä.

Aktiivisuus: kävely 40 min + hieronta

Keskiviikko 18.1.2017

Aamupalaksi 4 riisikakkua paistetuilla kananmunilla ja parapähkinöitä, välipalaksi 4x ruisporotorttuja, kasviksia, ananasta, lounaaksi paistettua riisiä, kanaa ja kasviksia, välipalaksi raakasuklaalla kuorrutettuja gojimarjoja ja kahvia, päivälliseksi paistettu riisi + kana, iltapalaksi proteiinikauralettu banaanilla ja mustikoilla.

Aktiivisuus: klo 7.15 aamubootcamp ohjaus

viikon-ruokailut

Torstai 19.1.2017

Aamupalaksi kalkkunaa ja riisikakkuja (tuli kiire, autoon evääksi), lounas iso annos kaurapuuroa ja Lohilo proteiinijäätelöä, välipalaksi 2 leipää kalkkunalla ja kylmäsavupaistilla, toiseksi välipalaksi banaani, päivälliseski paistettua riisiä, kanaa ja vihanneksia.

Aktiivisuus: kehonpainotreeni + bootcamp ohjaus

Huomio: ruoan määrä jäi vähän liian vähäiseksi.

ruokaesimerkit

Perjantai 20.1.2017

Aamupalaksi 3 riisikakkua kalkkunalla, lounaaksi kanaa, bataattia ja tomaattia, välipalaksi raakasuklaalla kuorrutettuja gojimarjoja, välipalaksi leipä parmankinkulla, päivälliseksi makaronilaatikkoa.

Illalla naposteluna kourallinen sirkus-aakkosia.

Aktiivisuus: aamulla kehonhuoltotunnin ohjaus, illalla mökille lähtö ja siellä kevyttä ulkoilua.

ruoka

Lauantai 21.1.2017, mökillä

Aamupalaksi proteiinikauravohveleita banaanilla ja mustikoilla, croissant minttusuklaatäytteellä, lounaaksi lisää vohveleita ja 2 kananmunaa (puuttuu kuvasta), päivällisellä karitsan pataa ja riisiä, iltapalaksi 2 leipää bresaolalla.

Aktiivisuus: ulkoilua

proteiinilettu

Sunnuntai 22.1.2017

Aamupalaksi proteiinikauravohveleita mustikkabanaanismoothiella + erikseen smoothie, lounaaksi iso annos makaronilaatikkoa, välipalaksi proteiinivohveleita ja 1 croissant (puuttuu kuvasta), illalliseksi 2 karjalanpiirakkaa kananmunilla ja Lohilo proteiinijäätelöä.

Aktiivisuus: kävelyä + juoksua jäällä, ulkoilua.

Naposteluna: irtokarkkeja

ruokailut
Olen aikaisemminkin kertonut, että mökillä ollessa ruokailukerrat jää vähemmiksi kuin normaalisti, kun ei koko aikaa jaksa olla kokkaamassa. Tällöin tuleekin yleensä syötyä melkoisen tuhti aamupala ja sen lisäksi 1 lämmin ateria, ja 1 välipala.

Tykkään pitää ruokailut aika simppeleinä, aina ei jaksa panostaa niin paljon. Tällöin tulee kokattua samoja tuttuja ruokia, mutta kun aikaa on enemmän, jaksan kokeilla uusiakin reseptejä.

Mutta sama vanha linja on ja pysyy, paljon perusruokaa ja herkkujakin silloin tällöin. Ei turhaa hifistelyä 🙂

Leppoisaa sunnuntain jatkoa!

Nana-Heikkila

Tallenna