Tällä viikolla treenit pysyivät ihan kivasti matkassa mukana, vaikka välillä kiireisiä päiviä olikin. Välillä tuli korvattua välipalat proteiinipatukoilla, välillä taas välipaloina maistui raakakakku tai proteiinismoothie.

Miellän ruokavalioni pääpiirteittäin terveelliseksi, vaikka jonkun mielestä proteiinipatukat ja -lisät ovat kaukana näistä. Mutta mielestäni se on jokaisen oma asia, miten syö, ja mistä päättää ravintonsa koostaa. Jonkun mielestä syön liikaa lihaa, jonkun mielestä voin herkutella liikaa, joku on sitä ja joku on tätä mieltä. Ruokapäiväkirjoissani esittelen kuitenkin omaa syömistäni, enkä tuputa kenellekään samaa. Vaikka itse toimin valmentajana, ei se tarkoita sitä, että aina elän oppikirjan mukaisesti. Mutta se ei ole mielestäni tarpeenkaan, vaan kaikkein tärkeintä on kokonaisuus. Pilkun viilaamisesta tulee vain pää kipeäksi, mutta jos joku on valmis hifistelemään lopun ikänsä pienillä nyansseilla ja täydellisen luonnollisilla ruoilla jokaisella aterialla, hienoa! Itse ”tyydyn” siihen omaan hyväksi havaittuun rentoon tapaan 😉
Mutta se siitä, tässä esittelyssä:

Viikon ruoka- ja treenipäiväkirja viikolta 39 (I know, siitä on jo ikuisuus!)

Joka aamu kasviplankton tai viherjauhe-shotti, msm+c jauhe.

Maanantai 26.9.2016

Treenit: Kävely 40 min, bootcamp ohjaukset joissa tabata treeniä, lihasvoimaa ja hölkkää, yhteensä 8,5 km ja 800 kcal sykemittarin mukaan.

ruokapaivakirja 3

Tiistai 27.9.2016

Treeni: kävely 40 min, treenivideoiden kuvaukset (leuat ja punnerrukset), oma treeni taitoliikuntaa

ruokapaivakirja2

Keskiviikko 28.9.2016

Kuvasta puuttuu Fazer original lakupussista noin 50 g lakuja

Treeni: aamu bootcamp ohjaus jossa jalkatreeni kehonpainolla

ruokapaivakirja

Torstai 29.9.2016

Treeni: bootcamp ohjaus jossa kuntopiirinä jalkatreeni ja hiit

ruokapaiva 4

Perjantai 30.9.2016

Treeni: kävely 45 min

ruokapaivakirja 5

Lauantai 1.10.2016

Kuvasta puuttuu popcornit EuroFCMMA tapahtumassa.

Treeni: lepo

ruokapaivakirja 6

Sunnuntai 2.10.2016

Treeni: Kävely Nuuksiossa ja treenivideon kuvaus (jalkatreeni voima)

ruokapaivakirja 7

 

Tällainen viikko tällä kertaa 🙂 Yritän saada ensi viikolla ulos mahdollisimman monta ruokapäiväkirjaa, jotta pääsen ottamaan kiinni nykyhetken. Tällä hetkellä syötän kaikkien aterioiden tiedot  ylös kalorilaskuriin, ihan jännä katsoa missä määrissä kalorit menee, ja miten makrot heittelee päivittäin vai heitteleekö.

Nastaa lauantaita, itse olen menossa Indiedaysin ja Blogirinki Median Bloggers’ Inspiration Dayhin ja kenties Blog Awards iltagaalaan… Mitä mä laitan päälle? 😀

Nana Heikkilä