KOTITREENIT - Tehokasta ja nopeaa! 3 erilaista treeniä kotona tehtäväksi

Kotitreenit ovat monestakin syystä oma lemppari treenimuoto: se säästää aikaa, sillä saa tehokkaasti treenattua koko kehon monipuolisesti, ja kotitreeneillä pystyy hyvin treenaamaan montaa ominaisuutta samanaikaisesti. Keho vahvistuu, kunto nousee ja liikkuvuus paranee. Mahtavaa!

Tässä 3 erilaista kotitreeniä käyttöösi, voit itse modifioida niitä itsellesi sopivaksi. Kehonpainoharjoittelussa pystytään säätämään haastavuutta niin liikevariaatioilla kuin esimerkiksi tehdyillä toistomäärillä tai työosuuden kestolla. Parasta. 

KOTITREENIT OVAT HAUSKAA MUTTA TEHOKASTA TEKEMISTÄ

Itsellä tulee usein ajanjaksoja, jolloin salitreeni ei kiinnosta juuri lainkaan, ja varsinkin kesää kohden rakastan treenata ulkona. Näitä treenejä voi hyvin tehdä joko omassa olohuoneessa, tai vaikkapa pihalla tai mökillä.

KOKO KROPAN KOTITREENI, 4 LIIKETTÄ

4 Liikettä koko kropan treeniin, nopeaa mutta tehokasta. Voit käyttää treenitehostajana innokasta bokseriherraa tai muuta vastaavaa, kahvakuulakin tai muu paino käy, ei pakollista.

1️⃣ Lankussa bokserin tai esim. kahvakuulan veto puolelta toiselle, kevennetty versio polvet maassa tai staattinen pito

2️⃣ Askelkyykky eteen ponnistuksella, kevyempi vaihtoehto staattinen askelkyykky tai normaali kyykky

3️⃣ Dippi sohvan reunaa vasten x 2 ja jalat auki kiinni x 2

4️⃣ Sumokyykystä ballerinahyppy varpaille, kevennetty versio pelkkä sumokyykky

ℹ️ Tee jokaista liikettä 10 toistoa (per puoli), ja tee niin monta kierrosta kuin ehdit 4 minuutissa. Palauttele minuutin ajan, ja toista 2 kertaa

 

 

VATSALIHASTREENI PAINOLLA TAI ILMAN

Nyt olisi keskivartalolle tehokas treeni, voit tehdä liikkeet käsipainon kanssa tai ilman. Muista aktivoida vatsalihakset kunnolla, erityisesti poikittainen vatsalihas.

1. Vartalon kierto + pystypunnerrus

2. Varvaskurotus

3. Jalkojen dippaus suorin jaloin käsipaino jalkojen välissä, kevennetty versio jalat koukussa työnnöt

4. Käsipainolla melonta

5. Rutistukset käsipainolla jalat suorana

ℹ️ Tee jokaista liikettä 10 toistoa (per puoli), kierroksia 3. Tämän treenin voit tehdä itsenäisenä harjoituksena, tai yhdistää vaikkapa keväiseen juoksulenkkiin 🙂

 

VATSALIHAKSILLE JA PAKAROILLE KYYTIÄ

Tässä 7 liikettä tehokkaaseen vatsa- & pakaratreeniin kotona.

1️⃣ Pakara-aktivaatio kantapäät yhdessä

2️⃣ Leveässä kyykyssä polvi alas vuorotellen

3️⃣ Yhden jalan suorin jaloin maastaveto

4️⃣ Sumo 180′ hyppy

5️⃣ Puolikas linkkari

6️⃣ Polvi & kyynärpää

7️⃣ Lankussa nyrkkeilyt

Voit tehdä treenin kuntopiirinä, jokaista liikettä 40 sekuntia (1 jalan mavessa per puoli), 20 sekuntia lepoa, 3 kierrosta. Muistathan lämmitellä! Jos tarvitset pidemmän lepo-osuuden, voit pidentää lepoaikaa oman kuntosi mukaan.

KOTITREENIVALMENNUS FIT WITH NANA 1 NYT 1-VUOTIS SYNTTÄRITARJOUKSESSA

Toteutettu yhteistyössä oman yritykseni Nanafitin kanssa

Jos tykkäät treenata kotona ja haluat haastaa itseäsi uusilla ja vaihtelevilla treeneillä, tämä valmennuspaketti on ehdottomasti sinua varten! FIT with Nana 1 kotitreeni- ja ravintovalmennus on ollut äärettömän tykätty kokonaisuus, ja näissä treeneissä treenaan kanssasi alusta loppuun asti mukana. Ei tekosyitä lopettaa kesken kaiken, kun itse treenaan ja kannustan sinua loppuun asti.

Valmennuskokonaisuus on nyt huikeassa -35% synttäritarjouksessa, siitä tulee nimittäin 24.4.2018 tasan vuosi, kun lanseerasin tämän treeni- ja ravintokokonaisuuden. Sen jälkeen sadat suomalaiset ovat treenanneet ja nauttineet matkasta, ja tässä pieni osa aivan huikeista palautteista joita valmennus on saanut:

”On melko vaikeaa yrittää pukea sanoiksi kaikkea, mitä haluaisi sanoa. Ensimmäistä kertaa tunsin löytäneeni valmennuksen, joka on tehty ajatellen rehellisesti juuri sitä ihmisen hyvinvointia. Ei mitään kaupallista, lisäravinteita, oheistuotteita tai tiukkaa ruokavalion noudattamista. Nanan kannustus treenivideoilla, kehonhuollon ja venyttelyn merkityksen korostaminen auttoivat tekemään treenit paremmin. Treenit olivat lyhyitä, monipuolisia ja kuormittavia, mutta verrattuna aiempaan treenin jälkeiseen olotilaan, jäi jaksamista loppuilloista muuhunkin. Motivaatio ja kunto kasvoi viikko viikolta, ja saa jatkamaan treeniä myös tulevaisuudessa. Tarvitsin jonkun vain muistuttamaan, että välillä niissä ”yksinkertaisuuksissa” pysyminen on parasta. Iso kiitos! <3″

KOTITREENIT - Tehokasta ja nopeaa! 3 erilaista treeniä kotona tehtäväksi

”Parhain treenikurssi, mihin olen törmännyt! Todella innostava ja löytyi uusia liikkeitä, mitä ei ollut ennen kokeillut! 😊”

”Ihania treenejä! Hiki valui ja lihaksissa tuntui! Mahtavaa että treenasit mukana videoissa, siitä iso plussa! Olet tosi positiivisellä asenteella varustettu ihminen ja oikeassa ammatissa 🙂 Kiitos Nana!”

”Kiitos!!!! 🙌 ekaa kertaa tein tällaisen nettikurssin ja oli kyllä huippu!! Sun persoona ja jotenkin tollanen rentous oli kyllä ihanaa ja niin siistiä että sai niin kun treenata sun kanssa eikä täysin yksin!! En voi muuta sanoa, kuin että varmasti tuun ostamaan ton vol. 2 😁 vähän nyt pukannu tautia pahasti päälle viimisen viikon, mutta kevään aikana toivottavasti taas treenataan ”yhdessä” 😀😀 Kiitos valtavasti, jatka samaan malliin, oot huippu! Terkuin Anu”

”Ihania treenejä. Näin pienen lapsen äitinä arvostan sitä miten alle puolessa tunnissa saa tosi tehokkaasti itsestään kaikki irti kun treenaa sun tahtiin. 🙂 Reseptikirjakin oli ihan loistava. Kiiitos Nana. <3

*          *          *          *          *          *          *          *          *          *          *           *

Lisää palautteita löytyy tekstin alaosasta.

Valmennuksessa saat 12 erilaista koko treenin kestävää videota, ravinto-oppaan, huikean 170 reseptiä sisältävän reseptikirjan, venyttely-, alkulämmittely- ja kehonhuolto-ohjeita sekä viikkokohtaiset ohjeet kevennettyyn ja haastavampaan viikko-ohjelmaan.

Halutessasi voit yhdistää treenit myös kuntosaliharjoitteluun, johon löytyy myös esimerkkiviikko-ohjelmat.

TARJOUS ON VOIMASSA TIISTAIHIN 24.4.2018 KLO 23:59 ASTI TAI NIIN KAUAN KUIN PAIKKOJA RIITTÄÄ!

Haluan pitää ryhmän koon sellaisena, että pystyn vastailemaan kaikkien kysymyksiin.

Lue lisää täältä!

Mahtavaa sunnuntaita ja energiaa uuteen viikkoon!

Nana-Heikkila
Lisää palautteita:

”Huikeita treenejä, joiden kautta sain lisämotivaatiota salillekin! Tykkäsin myös todella paljon koko treenin kestävistä videoista ja treenit olivat sopivan pituisia. Sai muistuteltua taas itselle, että liikkuakseen ei aina tarvitse mennä tunniksi salille hikoilemaan, vaan treenin saa tehtyä tehokkaasti lyhyemmässäkin ajassa 🙂 Kiitos paljon Nana! Seuraavaa osaa odotellessa ;)”

”Ihan mahtava valmennus/kurssi! Olen treenannu jo muutaman vuoden säännöllisesti pieniä pausseja lukuunottamatta. Silti on aina tuntunut siltä, että jossain vaiheessa ne tavat, joilla treenasin alkoivat tuntumaan epämukavilta eikä motivaatio aina edes ollut. Mutta näissä treeneissä ei ole todellakaan ollut sitä ongelmaa! Niistä löytyy haastetta ja monipuolisuutta, eikä motivaatio tai mielenkiinto lopahda. Oikein innolla odottaa, että milloin pääsee taas treenille! Sain juuri sen mitä olin etsinyt- minulle täydellisen tavan treenata. Onneksi lähdin mukaan! Nana, oot huippu! <3”

”Kurssi on ollut paljon parempi mitä osasin edes odottaa! Treenit ovat olleet super tehokkaita ja mukavan vaihtelevia. Lihaksiin tuli selkeästi lisää voimaa, sitä tältä valmennukselta halusinkin. Valmennus oli motivoiva ja tuntui kivalta aloittaa aina uusi jumppa. Iso kiitos Nana❤ -”