INSPIRATION BLOG AWARDS JA VUODEN ENERGISIN!

Aivan käsittämätön viikonloppu takana Inspiration Blog Awardsin merkeissä. Täysin yllättäen menin ja nappasin Vuoden energisin -kategorian voiton. En osannut lainkaan odottaa tätä, mutta tunnustuksen saaminen tarkoittaa minulle muutakin kuin titteliä ja palkintoja.

Se antaa minulle toivoa blogiskenen muutoksesta sekä siitä, että aitoutta ja rehellisyyttä arvostetaan. Olen hetken aikaa käynyt pientä kriisiä sekä hyvinvointialan että blogimaailman kanssa, joten tämä oli todella tervetullut raikas ja kannustava tuulahdus, joka varmasti antaa itselleni kaivattua vahvistusta siitä, että sillä mitä teen, on oikeasti merkitystä. 

INSPIRATION BLOG AWARDS VUODEN ENERGISIN

Tänä vuonna lukijat ja seuraajat pääsivät ehdottomaan omaa suosikkiaan ehdolle, ja olin hyvin otettu jo omasta ehdokkuudestani muiden upeiden naisten joukossa. Olin ajatellut, että kärkikahinoissa painivat ne suurimmat nimet, keillä on eniten esimerkiksi IG tai YouTube seuraajia.

Tänä vuonna yleisöäänien lisäksi ratkaisi myös vaikuttajaraati, jossa me muut saman kategorian ehdokkaat pääsimme laittamaan ehdokkaat omaan TOP 5 järjestykseen. Näiden kahden lisäksi raadissa oli myös tapahtuman brändikumppanien edustajien äänet, jotka meidän kategoriassa olivat Långvik ja Novelle.

En osannut jännittää ollenkaan palkintojen jakoa, ja sanoinkin ystävälleni juuri ennen h-hetkeä, että onpa mukavaa kun voi olla niin rennosti ja jännittämättä tuloksia. Siinä vaiheessa kun oma nimi komeili TOP 3 joukossa Jennyn (Vastaisku ankeudelle) ja Sitan kanssa, suu loksahti auki ja koko kroppa alkoi tärisemään kauttaaltaan. Ei voi olla totta, mitä täällä tapahtuu!

Tuomarien perusteet voittajaksi valintaan kuulutettiin ennen voittajan julkistamista:

"Aito, iloinen, muita kannustava energiapakkaus, 
kenen blogista löytyy rehellistä meininkiä ilman esittämistä, 
ja suurella sydämellä. 

Kanavissa hehkuu oikeasti tasapainoinen, terveellinen elämäntapa".

Ja voittaja on……  SUPER FIT ME!!!

INSPIRATION BLOG AWARDS JA VUODEN ENERGISIN!

INSPIRATION BLOG AWARDS JA VUODEN ENERGISIN!

INSPIRATION BLOG AWARDS JA VUODEN ENERGISIN! INSPIRATION BLOG AWARDS JA VUODEN ENERGISIN!

Kipusin lavalle jalat ja kädet täristen, muutamien kiljahdusten saattelemana. En ollut miettinyt ollenkaan mahdollista kiitospuhetta, koska en tosissaan ollut miettinyt tämän tapahtuvan, heh! Mutta olipa mieletön fiilis olla lavalla, kiittää äänestäjiä ja seuraajia, ja nähdä ne iloiset ilmeet yleisössä, tuttujen ilon ja onnen…. Voi että!

KIITOS KAIKILLE LUKIJOILLE, SEURAAJILLE, KANNUSTAJILLE JA ÄÄNESTÄJILLE, OLETTE UPEITA <3

Teitä varten teen tätä duunia, haluan innostaa ja motivoida, sekä muistuttaa tasapainon tärkeydestä. Haluan rohkaista jokaista tavoittelemaan itselle tärkeitä asioita. Haluan jakaa elämäniloa, aitoa ja rehellistä elämää ylä- ja alamäkineen. Instagramin tarinoiden seuraajat ovat nähneet tosielämän kyyneleeni, väsymykseni, mutta myös aidon ilon, onnistumiset, rakkauden ja onnellisuuden elämän pienistä asioista.

Olen uskaltanut näyttää myös todelliset tunteeni, herkkyyteni ja mielipiteeni, sillä te olette olleet vastassa, kannustamassa ja mukana elämässä. On upeaa, että olen pystynyt inspiroimaan ja motivoimaan teitä, mutta vieläkin upeampaa on päästä vuorovaikuttamaan kanssanne, ja keskustelemaan niistä elämän tärkeistä asioista.

INSPIRATION BLOG AWARDS JA VUODEN ENERGISIN!

KRIISEILYÄ BLOGIN JA HYVINVOINTIALAN PARISSA

Joidenkin viikkojen ajan olen potenut pienimuotoista kriisiä arvojen, blogiskenen ja oman alani kanssa. Välillä on tuntunut, että usko hyvään on ehtymässä, ja sosiaalisen median tietty pinnallisuus on ahdistanut. Itsensä ”guruistaminen” ja tietty ehdottomuus sekä myös rahan tekeminen terveyden kustannuksella on suututtanut ja saanut minut kyseenalaistamaan monia asioita.

Olen kuitenkin mutustellut näitä nyt muutaman viikon ajan, ja onneksi pahimman yli on päästy. On asioita joita en varmasti koskaan ymmärrä, mutta oman energian tuhlaaminen näihin asioihin on turhaa. Ehkä tulen puhumaan näistä joskus enemmän, ehkä en.

Ihanat & upeat naiset: Emmi Lehtomaa, Laura Ahola, Monna Pursiainen ja Riina Keurulainen

IBA ehdokkuus ja voitto toi uskoa omaan toimintaan ja on helpottavaa huomata, että nykyään myös aitoudelle, rosoisuudelle ja rehellisyydelle on tilaa palkituissakin blogeissa. Oman tulkinnan mukaan ihmisiä koskettaa todellinen elämä sekä arjen haasteet, ei ainoastaan täydelliset kuvat ja kiiltokuvaelämä.

On myös hienoa huomata, että hieman vanhemman kohderyhmän bloggaajat ja vaikuttajat saavat tunnustusta ja arvostusta. Itsellä suurin kohderyhmä on noin 30-45 -vuotiaat naiset, jotka eivät välttämättä ole niin aktiivisesti tykkäämässä, jakamassa, fanittamassa ja kommentoimassa kuvia tai artikkeleita.

Mutta ehkä sitäkin enemmän saatetaan aloittaa käydä keskusteluita tärkeistä asioista, elämän arvoista tai vaikkapa itsetunnosta tai terveydestä.

Nämä kaikki seikat rohkaisevat jatkamaan samalla omalla linjallani, ja pysymään omien arvojeni takana. Satunnaiset mielensäpahoittajat kannattaa jättää omaan arvoonsa, sillä se positiivisuuden voima joka omissakin kanavissa jyllää, on niin paljon voimakkaampi.

Tästä on hyvä jatkaa, kiitos rakkaat lukijat, ystävät ja seuraajat, te teette työstäni niin mieletöntä!

INSPIRATION BLOG AWARDS JA VUODEN ENERGISIN!

 

"Grateful for small things, big things and everything between"
"I'm thankful for my struggle because 
without it I wouldn't have stumbled across my strength."

 

Nana-Heikkila

 

 

 

KUVAT: EETU JÄRVI
LOGOSEINÄT: HENRI ILANEN