TEHOKAS KOKO KROPAN KUMINAUHATREENI + ARVONTA

Arki ja rutiinit ovat täällä taas, ja niin ovat myös säännölliset treenit, parhautta! Jos kesä on mennyt vähemmillä treeneillä niin paluu treeneihin kannattaa ottaa maltillisemmin, ettei aiheuteta itselle kokovartalokipsiä, joka estää liikkumisen pahimmillaan viikkoon, sitähän emme halua!

Tämä yksinkertainen mutta tehokas koko kropan kuminauhatreeni sopii loistavasti myös aloittelevammalle kuntoilijalle, mutta myös vähän kokeneemmallekin tekijälle. Vastuskuminauhan vastusta pystyy säätämään helposti oteleveyden avulla, jolloin liikkeitä on helppo keventää. Tämän treenin lopusta löydät myös arvonnan NanaFit vastuskuminauhapaketista. 

KOKO KROPAN KUMINAUHATREENI

Tässä treenissä tarvitset ainakin yhden pidemmän kuminauhan, ja yhdessä liikkeessä voit käyttää joko samaa pitkää mallia kiedottuna polviesi ympärille tai sitten ympyränmuotoista minikuminauhaa.

Treeni ei sisällä hyppyjä tai kovia sykkeiden nostoja, nyt keskitymme tekemään lihaskuntoa vahvistavaa työtä. Yläkroppaa ja erityisesti selkää kuormittavat liikkeet vahvistavat ja kohentavat myös ryhtiä mukavasti.

LIIKKEET

Toistomäärät löydät jokaisen liikkeen kohdalta, sarjoja voit tehdä voimatasojesi mukaan 2-5 kierrosta (2 sopii kokemattomalle treenaajalle hyvin). Voit tehdä liikkeet joko yksi kerrallaan pitäen aina 30-60 sekuntia taukoa sarjojen välissä, tai voit tehdä liikkeet kuntopiirinä liikkeet peräjälkeen, pitäen aina kierrosten välissä muutaman minuutin tauon.

TALJAPOTKU

Asetu kontalleen, kuminauha kantapään taakse, ja ota kuminauhan päistä tukevasti kiinni. Jännitä keskivartalo aktivoimalla syvä poikittainen vatsalihas. Lähde työntämään jalkaa kantapää edellä taakse yläviistoon, pidä sekunti ja laske jarruttaen alas. Liike tuntuu pakarassa.

Huomaa, ettei alaselkä pääse notkolle missään vaiheessa ja ethän nosta hartioita korviin.

Toista 20 kertaa per jalka.

TEHOKAS KOKO KROPAN KUMINAUHATREENI + ARVONTA

TEHOKAS KOKO KROPAN KUMINAUHATREENI + ARVONTA

KULMASOUTU ISTUEN

Laita kuminauha jalkapohjan tai jalkapohjien alle ja ota kuminauhan päistä kiinni. Kiristä kuminauhaa tarpeen mukaan. Pidä selkä suorana, niska ja selkäranka samassa linjassa. Suorista kädet eteen, ja lähde hallitusti vetämään käsiä koukkuun ja rutistamaan lapoja yhteen. Pidä ranteet suorassa.

Liike pitäisi lähteä lavan seudulta ja yläselästä, eli ihan ensimmäisenä keskity lapojen aktivoimiseen ja taaksepäin vetämiseen. Tee palautus jarruttaen ja toista uudelleen.

Toista 20 kertaa.

TEHOKAS KOKO KROPAN KUMINAUHATREENI + ARVONTA

TEHOKAS KOKO KROPAN KUMINAUHATREENI + ARVONTA

OLKAVARREN ULKOKIERTO

Tämä liike vahvistaa erityisen hyvin takaolkapäitä sekä muutenkin vahvistaa olkapään pieniä lihaksia ja ulkokiertoa.

Kiepauta kuminauha vyötärösi ympäri ja ota kuminauhan päistä kiinni. Mitä lähempää keskustaa otat kiinni, sen haastavampi liike. Voit tehdä liikkeen joko seisten tai istuen, mutta pidä hyvä hallinta keskivartalossa ja pidä hyvä ryhti.

Avaa käsiä ulospäin kiertämällä kyynärvarsia ulkokiertoon. Pidä hetki kierrossa ja palaa hallitusti jarruttaen lähtöasentoon. Pidä kyynärpäät lähellä kylkiä koko liikkeen ajan.

Toista 15 kertaa.

TEHOKAS KOKO KROPAN KUMINAUHATREENI + ARVONTA

TEHOKAS KOKO KROPAN KUMINAUHATREENI + ARVONTA

LANTIONNOSTO JALKOJEN AVAUKSELLA

Asetu selinmakuulle, jalat noin 90 asteen kulmaan. Laita kuminauha polvien yläpuolelle. Lähde nostamaan lantiota ylös, rutista niin ylös kuin saat, niin että liike lähtee pakaralihaksista. Älä laske takamusta maahan missään vaiheessa.

Lähde avamaan polvia sivuille aktivoiden pakaralihakset, tee liike hallitusti ja keskittyen tuntumaan pakaralihaksissa. Rutista koko ajan samalla pakaroista pitäen lantion ylhäällä.

Toista 25 kertaa.

TEHOKAS KOKO KROPAN KUMINAUHATREENI + ARVONTA

TEHOKAS KOKO KROPAN KUMINAUHATREENI + ARVONTA

KRUSIFIKSI, LAPOJEN HALLINTA

Ota kuminauhan keskeltä kiinni, jätä käsien väliin 20-40 cm riippuen voimatasoistasi. Paina lavat alas, pidä hyvä ryhti ja lähde avaamaan käsiä auki keskittyen lavan alueen lihastuntumaan ja hallintaan. Avaa kädet vaakasuoraan, pidä pieni hetki ja palauta kädet hallitusti kuminauhan vastusta jarruttaen takas ylös.

Toista 15 kertaa.

TEHOKAS KOKO KROPAN KUMINAUHATREENI + ARVONTA

TEHOKAS KOKO KROPAN KUMINAUHATREENI + ARVONTA

VASTUSKUMINAUHAPAKETIN ARVONTA + LIFEFIT VERKKOVALMENNUS

Paljon kysytty ja erityisen suosittu LIFEFIT verkkovalmennukseni starttaa taas 27.8.2018 (aloitusmateriaalit saatavilla jo 20.8.2018)! Tämän kunniaksi haluan arpoa 3 pakettia vastuskuminauhapaketteja, jotka saa myös kaupan päälle lunastaessaan LIFEFIT valmennukseni nyt -30% ennakkoalennuksella 15.8.2018 mennessä.

Tämän valmennuksen on käynyt jo lähes 1000 naista, ja palaute on ollut mielettömän positiivista!

Palautteita valmennuksen käyneiltä:

”Kiitos tuhannesti! Tämä valmennus oli täydellinen ja avasi minun silmäni. Painoa tippui 4 kg vaikka urheilin vähemmän, mutta fiksummin kuin ennen ja söin terveellistä ruokaa kaloreita kyttäämättä. Olen siis normaalipainoinen mutta nyt oikeasti alan tykätä itsestäni ja miltä näytän. Olen käynyt valehtelematta lähes 10 eri valmennuskonseptia läpi ja tällä sain toivottua tulosta ja tämä muutti ajatuksia, että mitä se hyvinvointi on. Ei kalorien laskentaa, ei kymmeniä treenejä viikossa ei luopumista hyvästä ruoasta ja ravintolaruoista. Olen niin kiitollinen Nanalle, että halaisin jos voisin!♡”

”Kerrankin kurssi, joka vastaa lupauksiaan. Nanalla on mieletön fiilis, joka tarttuu. Ja samalla kaikki materiaali on saanut paljon ajatuksia, jotka kannattelevat kyllä pitkään. Täyden kympin 8 viikkoa !!! Kati, 39”

”Tykkäsin todella paljon valmennuksesta ja opin todella paljon uutta asiaa ruokavaliosta, treenaamisesta ja omasta hyvinvoinnista. Valmennuksen aikana tuli kysyttyä itseltä kysymyksiä jotka pakottivat pohtimaan itselle tärkeitä asioita. Armollisuus omaa kroppaansa kohtaan oli parasta mitä tämän valmennuksen myötä opin. Mielettömän hyvät resepti kirjat ja ihanasti erilaisia ruokia. Ihanaa että materiaaalit saa itelle myös talteen! Nana olet ihmisenä ihanan pirteä, aurinkoinen ja empaattinen, sovit hyvin tähän työhön mitä teet. Susta huokuu aitous 🙂 Kiitos paljon valmennuksesta. Tämä tuli juuri oikeaan aikaan minun elämään. Tämä verkkoympäristö oli selkeä ja yksinkertainen ja oli mukavaa että vastasit aina nopeasti kysymyksiin. Parhaita on tämänkaltaiset valmennukset, joissa painotetaan loppuelämän muutoksia, ei mitään pikakuureja.”

“Kiitos tuhannesti aivan mahtavasta kurssista.<3 Olen kahden pienen lapsen äiti ja kärsinyt vuosia masennuksesta ja väsymyksestä. Nyt viimein sain itseni salille. Ja kun tuloksia tuli heti, uskon että sain tästä intoa jatkaa. Lisäksi koin monia ahaa-hetkiä muidenkin aiheiden kohdalla. Sain todella paljon arvokasta tietoa hyvinvoinnin lisäämiseen. Kiitos vielä, voin sanoa että tämä oli käännekohta elämässäni, kuin uusi alku! 🙂 :)”

Valmennus on nyt early bird alennuksessa -30%, ja kaupan päälle saat NanaFit vastuskuminauhapaketin (arvo 24,90€), kun lunastat valmennuksen 15.8.2018 mennessä (tai niin kauan kuin valmennuspaikkoja riittää).

Lue lisää valmennuksesta täältä!

TEHOKAS KOKO KROPAN KUMINAUHATREENI + ARVONTA

ARVONTA

Tämän huikean tarjouksen lisäksi haluan arpoa 2 kpl NanaFit vastuskuminauhapaketteja lukijoideni kesken. Osallistu arvontaan jättämällä viesti kommenttikenttään. Voit kertoa mitä odotan syksyltä tai mikä on ollut kesässä parasta. Tai miksi haluaisit voittaa kuminauhat itsellesi.

Suoritan arvonnan tiistaina 14.8.2018.

Mahtavia treenihetkiä!

Nana-Heikkila