30 herkullista ja terveellistä välipalareseptiä

Välipala lounaan ja päivällisen välissä on terveellinen tapa, joka kannattaa ottaa omiin rutiineihin mukaan. Sinullekin saattaa olla tuttua iltapäivän nuukahtaminen ja verensokerin tippuminen, joka olisi estettävissä terveellisellä ja monipuolisella välipalalla, sekä tietysti lounasaterian viisaalla valitsemisella.

Välipala ehkäisee iltapäivän verensokerin romahtamisen, ja herkullisella välipalalla voit tyydyttää myös kutkuttavan herkkuhimon! Olen rakentanut välipala-reseptikirjan, joka sisältää 30 herkullista ja terveellistä välipalareseptiä. Saat ladattua tämän ilmaisen reseptikirjan postauksen lopusta 🙂 30 herkullista ja terveellistä välipalareseptiä

30 ilmaista välipalareseptiä

Välipalan voi valmistella kotona etukäteen jolloin sen syöminen on nopeaa ja vaivatonta, tai vaihtoehtoisesti helpompana välipalana voi syödä esimerkiksi pienen kourallisen pähkinöitä ja hedelmän.

Tästä reseptikirjasta löydät monta herkullista välipalaideaa itsellesi – toiset vaativat hieman enemmän valmistelua kuin toiset, mutta varmasti sopiva välipala löytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen. Mukana on sekä gluteenittomia ja maidottomia reseptejä, sekä myös perus sekaruokavalioon sopivia välipaloja.

valipalareseptit
Välipalat takaavat tasaisen verensokerin ja ehkäisevät myös kiristyvän pinnan uhan iltaa ja mahdollista kauppareissua kohden!

Terveellisen ruokailun ei tarvitse olla kuivaa tai mautonta, vaan se voi olla herkullista, vaivatonta ja ennen kaikkea kehoasi ravitsevaa ja makunystyröitäsi hellivää.

Bon Appetit!

Lataa reseptikirja täältä!

Löydät reseptikirjan sivun alaosasta. Jättäessäsi sähköpostiosoitteen saat sähköpostiin vahvistuslinkin, ja vahvistamisen jälkeen voit palata alkuperäiselle sivulle lataamaan välipalareseptitiedoston pinkistä nappulasta.

Nana Heikkilä

Tallenna