YSTÄVÄNPÄIVÄTREENI + VALMENNUKSEN ARVONTA

IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ! Tämän päivän kunniaksi tässä sinulle ystävänpäivätreeni, ja laitanpa arvottavaksi vielä suositun FIT with Nana kehonpainotreenivalmennuksen.

Keräsin tähän treeniin suosikkiliikkeeni, joita voi tehdä kotona ilman välineitä. Tällä treenillä treenaat tehokkaasti koko kropan läpi, tehdään lihaskuntoa ja loppuun viimeistelevä ja sykkeitä nostattava rasvanpolttokarkelo. Ou jees! 

YSTÄVÄNPÄIVÄTREENI KOTONA

LIHASKUNTOLIIKKEET:

 • Lantionnosto selkä penkillä/sohvalla 20 per jalka (kevennetty tasajaloin)
 • Pike punnerrus / L punnerrus 12 toistoa
 • Takareiden koukistus maaten 15 toistoa
 • Punnerrus + jalan vienti kainaloon 5 per jalka, 10 punnerrusta yhteensä
 • Sissikyykky polviltaan 15 toistoa
 • Päinmakuulla veto 12 toistoa (liike lähtee selästä)

Kierroksia tasosta riippuen 2-4

SYKKEET YLÖS! -LIIKKEET:

Ohjeet

Jokaista liikettä 10 toistoa (per puoli), minuutin tauko ja kierros uusiksi. Keskity oikeaan liiketekniikkaan, mutta pyri tekemään liikkeet nopeasti. Ei kuitenkaan tekniikan kustannuksella 😉

 • Askelkyykky joustolla + hyppy (kevennetty askelkyykky askeltaen)
 • Lankussa haarahypyt (kevennetty askeltaen, tai staattinen pito, staattinen pito polvet maassa)
 • Kyykkytukkihyppy (kevennetty kyykky hypyllä tai kyykky)
 • Twistaus

Katso liikkeet videolta

 

Seuraava osio on toteutettu yhteistyössä oman yrityksen Nanafitin kanssa

SUURI YSTÄVÄNPÄIVÄTARJOUS SUOSITUSTA JA TEHOKKAASTA FIT WITH NANA KOTITREENIVALMENNUKSESTA JA MONIPUOLISESTA RUOKAVALIOPAKETISTA

Haluaisitko treenata kotona tehokkaasti, ohjatusti ja aikaa säästäen? Onko toiveenasi vahvempi ja kiinteämpi kroppa? Kiinnostaako sinua ruokaopas, jonka avulla opit koostamaan päivän ateriat terveellisesti, mutta ilman kaloreiden laskemista tai ruokien punnitsemista?

FIT with Nana kotitreenit ovat vastaus toiveisiisi!

Teen itse yrittäjänä töitä, joten aika on usein kortilla eikä treenaamiseen pysty käyttämään tunti tolkulla päivittäin aikaa. Haluan kuitenkin pitää huolta jaksamisestani ja kehoni hyvinvoinnista, joten olen suunnitellut treenikonseptin, jolla saa tuloksia tehokkaasti aikaa säästäen. Tarvitset  30 minuuttia 3 kertaa viikossa näihin treeneihin, ja kuntosi nousee takuu varmasti! Ja jottei treenit jää kesken kaiken kesken, treenaan kanssasi alusta loppuun ja kannustan sinua ylittämään itsesi jokaisella treenikerralla 😉

“Viiden viikon setti alkaa lähestymään loppuaan. Mutta täytyypi kyllä sanoa, että jos silloin olisi sanottu millaisiin tuloksiin pääsen niin olisin varmaan nauranu. Nyt kolme kiloa kevyempänä on helppo hymyillä :)! Lantiolta lähti 4 cm ja vatsan seutu on selkeästi kiinteämpi ja lihakset erottuu. Peilistä katsoo energisempi ja iloisempi mimmi. Unihäiriöt on samalla vähentyneet. Iso kiitos! :)Tästä on hyvä jatkaa omin avuin.”

YSTÄVÄNPÄIVÄTREENI + VALMENNUKSEN ARVONTA

MIKSI NÄMÄ TOIMIVAT?

FIT with Nana kotitreenit ovat yhdistelmä kehonpainolla tehtävää lihaskuntoharjoittelua, HIIT treeniä, räjähtävyyttä ja toiminnallisuutta, unohtamatta liikkuvuutta. Näiden yhdistelmä on takuuvarma tapa buustata aineenvaihduntaa, muokata kehoa ja kiinteyttää kehoa ja tiristellä ylimääräistä rasvaa.

MITEN?

Treenit kuormittavat isoja lihasryhmiä, jolloin harjoituksen kokonaiskuormitus kasvaa erittäin suureksi ja mahtavia treenituloksia saadaan jo lyhyessä ajassa! Treenit kestävät vain 15-30 minuuttia, joten tämä treenikokonaisuus on vastaus myös kiireisen ihmisen arkeen.

Olen itse kehonpainoharjoitteluun erikoistunut personal trainer ja hyvinvointivalmentaja, jolla ideoita ja uusia haasteliikkeitä riittää. Treenit ovat hauskoja, tehokkaita ja monipuolisia, ja kannustava valmennustapani puskee varmasti juuri sinut ylittämään itsesi!

5 viikon aikana treenataan sekä lihaskuntoa että korkean intensiteetin treenejä, joiden avulla rasvanpoltto laitetaan aivan uudelle tasolle! Et tarvitse kuntosalijäsenyyttä, vaan treenit voit tehdä ihan missä tahansa. Olen kanssasi puskemassa ja tsemppaamassa sinua jokaisessa 12 treenissä, jotka valmennuksessa saat.

Saat kaupan päälle 2 extra viikkoa verkkoympäristössä, eli pääset treenaamaan jopa 7 viikon ajaksi näiden tehokkaiden treenien parissa.

Et osta vain paperilappua jossa kerrotaan mitä tehdä, vaan tämän lisäksi näytän sinulle liike liikkeeltä miten liikkeet tehdään oikein ja turvallisesti, sekä kannustan sinua treenin loppuun asti!

Treeneissä et tarvitse muita välineitä kuin tason (tuoli, penkki, sohva, kivi) ja kahdessa treenissä vastuskuminauhan.

VALMENNUS SISÄLTÄÄ:

 •  12 KOKO TREENIN MITTAISTA TREENIVIDEOTA
 • SINULLE JÄÄVÄN TREENIVIHKON, JOSTA LÖYDÄT JOKAISEN TREENIN KIRJALLISENA
 • VIIKKO-OHJEISTUKSET TREENAAMISEEN TASO 1 (kevyempi) JA TASO 2 (haastavampi)
 • LIIKEVAIHTOEHDOT ERI TASOILLE USEIMMISSA LIIKKEISSÄ
 • OHJEET ALKULÄMMITTELYYN
 • OHJEET LOPPUVERRYTTELYYN
 • VENYTTELYVIDEON
 • KANNUSTAVAN JA MOTIVOIVAN VALMENTAJAN
 • KYSYMYKSIIN VASTAAMISEN
 • RUOKAVALIO-OHJEISTUKSET ILMAN KALOREIDEN LASKEMISTA
 • 170 RUOAN RESEPTIKIRJAN
 • ANNOSKOKO-OHJEISTUKSET ILMAN PUNNITSEMISTA
 • SULJETUN FACEBOOK RYHMÄN

“Enpä tiedä miten kiittäisin. Annoksen rakentelu ihan käsittämättömän helppoa. Ihanaa, kun ei tarvitse punnita. Perheelle on niin helppo kokkailla, ei tarvi erikseen tehdä jokaiselle jotain 

“Ihan alkuun iso KIITOS! 💕 oon löytänyt oman tavan treenata, mikä oli hukassa, ja rennomman asenteen ruokaan. Uskomatonta miten tällainen nettivalmennus/kurssi saa aikaan tällaista! Nana olet huippu! 

YSTÄVÄNPÄIVÄTREENI + VALMENNUKSEN ARVONTA

“Aivan mahtava valmennus! Vaikka aina olenkin liikkunut, valmennuksen myötä löysin itselleni treenimuodon, jota on oikeasti kiva lähteä tekemään oli tilanne mikä tahansa. Nopeiden ja kivojen treenien ja ruokavalion puhdistamisen myötä valmennus toi paljon lisäenergiaa arkeen. Kaikenlisäksi vyötäröltäkin jäi jumppamatolle reilut 5cm! Kiitos ihanasta valmennuksesta, jonka opeilla pääsee pitkälle eteenpäin! :)”

Saat jokaisesta treenistä kirjalliset ohjeet, jotka jäävät sinulle käyttöön valmennuksen loputtua ja verkkoympäristöä pääset käyttämään vielä 2 viikkoa ilmaiseksi valmennuksen päättymisen jälkeen. Saat siis 7:ksi viikoksi ohjatut treenit, venyttely-, alkulämmittely- ja loppuverryttelyohjeet, ruokavalio-ohjeistukset ja reseptikirjan.

Videot sijaitsevat suljetussa verkkoympäristössä, jonne sinä saat pääsyn seitsemän viikon ajaksi. Treenivihko jää sinulle kirjalliseksi ohjeeksi verkkoympäristön sulkeuduttua näiden seitsemän viikon jälkeen. Jatkoaikaa on mahdollista ostaa edullisemmin 7 viikon jaksoissa.

NYT KAIKKI TÄMÄ ALENNETTUUN HINTAAN 48 TUNNIN AJAN! SAAT TEHOKKAAT TREENIOHJEET, KOKO TREENIEN MITTAISET TREENIVIDEOT SEKÄ RUOKAVALIO-OHJEISTUKSEN HINTAAN 39€ (normaalisti 69€). Tarjous on voimassa 15.2.2018 klo 21 asti.

LUE LISÄÄ VALMENNUKSESTA TÄÄLTÄ TAI LUNASTA TARJOUS HETI!

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum liikuntasaldo sekä ePassi. Sähköisellä liikuntasetelillä voit suorittaa maksun kirjautumalla omilla tiedoillasi maksupalvelun sivuille, etsimällä palveluntarjoajaksi yrityksen Nanafit, ja lähettämällä kuitin maksusta osoitteeseen info@nanafit.fi

YSTÄVÄNPÄIVÄARVONTA

Nyt voit voittaa itsellesi kyseisen valmennuspaketin kommentoimalla tähän postaukseen. Jos arpaonni suosii sinua arvonnassa, ja olet ehtinyt ostamaan valmennuksen, palautan rahat sinulle jotta saat käytettyä palkinnon itse.

Jätä kommentti kommenttikenttään, arvonnan suoritan perjantaina 16.2.2018.

Ihanaa ystävänpäivää <3 Ja tule rohkeasti mukaan valmennukseen. Treenejä pystyy hyvin modifioimaan omalle tasolle sopiviksi, edellyttäen että pientä treenitaustaa löytyy. Voit olla liikuntatauolta palaava “rapakuntoinen” liikkuja, kova konkari tai esimerkiksi saliharjoitteluun kyllästynyt. Tästä valmennuksesta saa lisää virtaa!

Nana-Heikkila