Olen itse huomannut välillä kärsiväni maanantaiväsymyksestä, vaikka viikonloppuna ei olisi tehnytkään mitään ihmeellistä. Varsinkin näin syksyisin maanantait jotenkin pahenevat, varsinkin jos maanantaimömmölle antaa pikkusormen. Se nimittäin vie helposti koko käden! Mutta maanantaimasista varten löytyy myös lääke, luojan kiitos. Eikä tämä lääke vaadi edes lääkärin reseptiä.

Maanantaitreenit pakollisiksi kaikille!

Jos olo on vetämätön maanantaina, ihan paras ratkaisu tähän on liikkuminen. Oli se sitten salitreenit kaverin kanssa, lenkki ulkoilmassa työpäivän jälkeen tai vaikkapa kehonpainotreenit kotona. Olen itse vetämässä aina maanantai-iltaisin kahta ulkobootcampia, ja vaikka daamit olisikin hieman alkukankeita, jokaisella on aina voittaja-fiilis treenien jälkeen. Nämä treenit piristävät myös itseäni, ja yleensä uhkunkin energiaa näiden treenivetojen jälkeen.
Bootcamp

Tänä maanantaina oli sama juttu, vaikka olimme olleet rentoutumassa mökillä 2 päivää. Olin jäänyt vähän sellaiseen laiskimus-olotilaan, ja ilman näitä treenejä ilta olisi varmasti mennyt mömmiessä kotisohvalla, varmaankin läppäri sylissä. Mutta jälleen kerran, treenien vetäminen, itsensä fyysisesti liikkeelle laittaminen piristi, ja totta kai hyvä ryhmäenergia tuo oman extraboostinsa.

Joten tästä eteenpäin, oli tilanne mikä tahansa, lähde liikkeelle maanantaisin. Se voi tosiaan olla vaikkapa kävelylenkki ulkona, mutta pääasia on että liikut. Lupaan, että fiilis paranee ja viikko saa ihan uudenlaisen startin jos vaan pääset maanantaisin ulos ylös ja liikkeelle.

Bootcamp wall sit
Ja jos et liikkunut eilen, lupaa itsellesi, että tänään teet jotain aktiivista ja fyysistä. Nappaa lapset kainaloon ja painukaa pomppimaan tramppapuistoon, tai lähtekää pomppimaan lehtikasoissa, tai juoksemaan mäkiä ylös alas. Sillä ei ole merkitystä, mikä laji on tai kuinka paljon se polttaa kaloreita, pääasia on että liikut.

Motivaatiota viikkoon, taidanpa itse painua salille tekemään jalkatreenin 🙂

syysmasis

Nana Heikkilä

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna