Halusin jakaa teille fiiliksiäni Treenaa Nanan Kanssa kirjan julkistamistilaisuudesta, sillä te rakkaat lukijat olette tietenkin suurin syy siihen, miksi saan elää omaa unelmaani ja miksi sain yhden suurimmista unelmistani toteutettua. 

Uskallusta ja unelmia

Ajatus Treenaa Nanan Kanssa kirjan kirjoittamisesta lähti liikenteeseen siitä, kun minuun otettiin yhteyttä Tammi kustannusyhtiöstä ja palloittelimme ideaa, jos lähtisin kirjoittamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia käsittelevää kirjaa. Kirjan kirjoittaminen on ollut aina yksi suurimmista unelmistani, mutta ajoittain jopa niin suuri ja kaukainen, että en edes uskaltanut unelmoida siitä. 

Siis en uskaltanut unelmoida… Ennen kuin pääset kurkistamaan kirjan julkistamistilaisuuden tunnelmiin, haluan muistuttaa sinua ihan oikeasti tekemään niitä asioita elämässä, joista AIDOSTI nautit. Liian usein päädymme suorittamaan elämäämme ikään kuin autopilotilla, joka johtaa siihen, että emme kykene elämään hetkessä ja näkemään niitä kaikkia ihania ympärillä tapahtuvia asioita. Emme kykene näkemään niitä mahdollisuuksia, joita elämä meille tarjoaa, sillä kuljemme laput silmillä ja emme uskalla unelmoida. 

Muistatko vielä, kun olit lapsi ja oikeastaan kaikki mitä teit oli ”maagista”? Kun kaikki oli uutta ja jännittävää? Kun pystyit tekemään ihan mistä tahansa asiasta leikin, koska mielikuvitus oli puolellasi? Oletko ikinä miettinyt, minne se leikkimielisyys ja päivittäinen unelmoiminen katosivat, kun kasvoit aikuiseksi? Olemmeko liian kiireisiä unelmoimaan vai tapahtuuko matkalla liikaa sellaisia asioita, joka johtaa lopulta siihen, että emme enää uskalla unelmoida?

Vastoinkäymiset tuovat omat haasteensa unelmien toteuttamiseen, koska moni luovuttaa niiden eteen työskentelyn silloin, kun kaikki ei mene ihan niin kuin elokuvissa. Mitäs jos luovutit juuri sillä strategisella hetkellä, ennen kuin unelma olisi toteutunut? Unelmien eteen täytyy ihan oikeasti tehdä töitä! Hommia pitää jatkaa, vaikkei siltä aina tuntuisi. Pitää uskoa omaan itseensä ja luottaa siiheen, että siivet kantaa.

Kysy itseltäsi, mikä on pahinta mitä voi tapahtua, jos lähtisit tavoittelemaan omia unelmiasi? Ja mikä olisi parasta? Niinpä. Monia aivan uskomattomia asioita voisi tapahtua! Toivon, että uskallat elää omannäköistä elämää.

Halusin antaa tämän motivaatiosaarnan sinulle, koska jokainen tarvitsee välillä tsemppiä. Olen onnekas, koska itse saan paljon kannustusta ympärilläni olevilta ihmisiltä. Suurin osa näistä rakkaista ihmisistä oli todistamassa Treenaa Nanan Kanssa kirjan julkistamistilaisuutta kanssani ja olen siitä äärettömän kiitollinen ja onnellinen. 

Onneksi lähdin kirjoittamaan Treenaa Nanan Kanssa teosta, sillä kirjan kirjoittamisprosessi oli erittäin hieno ja kasvattava kokemus. Se tunne, kun pääset kiteyttämään oman treeni- ja hyvinvointifilosofiasi tietokirjaksi on aivan mieletön! Jos sinulla ei vielä ole Treenaa Nanan Kanssa kirjaa, niin voit hankkia omasi esimerkiksi täältä.

Kurkistus Kirjan Julkistamistilaisuuteen

Järjestin kirjajulkkarit Majakkalaiva Relandersgrundin tiloissa, joka osoittautui täydelliseksi venueksi juuri tätä tilaisuutta varten. Julkkarit olivat ihanan tunnelmalliset ja intiimit. Onnekseni kaikki meni sujuvasti niin kuin olin suunnitellutkin.

Aloitimme tilaisuuden nostamalla vieraiden kanssa maljan, jonka jälkeen pidin kiitospuheen, joka käsitteli unelmien toteuttamisesta. Tämän jälkeen paras ystäväni Riina piti koskettavan puheen siitä, miten tähän pisteeseen ollaan päästy ja miten hän on minun matkani todistanut.

Paikalla oli myös livemusiikkia, sillä Duo Emma ja Luukas esittivät teemaan sopivia lempibiisejäni erittäin taidokkaasti. Emma toimi solistina ja Luukas soitti akustista kitaraa. Olin positiivisesti yllättynyt, kuinka lahjakkaasti ja puhtaasti he tulkitsivat eriaisia tyylilajeja mm. Elastisesta Foo Fightersiin. 

Uskon, että julkkareiden lämmin tunnelma välittyy myös ruudun sille puolelle. Kiitos kaikista näistä kuvista kuuluu lahjakkaalle valokuvaajalle Marianne Lehikoiselle. Täydellisestä meikistä ja kampauksesta kiitos kuuluu Veera A:lle.

Iso kiitos vielä kaikille julkkareissa mukana olleille ja suuri kiitos sinulle lukija tähänastisesta matka. Matka ei todellakaan lopu tähän, sillä tämä on vasta alkua!

Ihanaa ja unelmien täyteistä loppuviikkoa juuri sinulle!

Nana-Heikkila