Työmatkalle Thaimaahan - miten ja miksi?

Aurinko, valkoinen hiekka, meri, tropiikki. Tällainen tulee olemaan oma ympäristöni seuraavat 2 viikkoa, ah! Siinä vaiheessa kun pystyy lähtemään työmatkalle Thaimaahan, on aika hyvin pullat uunissa, näin niin kuin omasta näkövinkkelistä katsottuna.

Edessä on ensin joitain päiviä lomailua ja sitten kääritään hihat ja ruvetaan töihin. Lomaseuralainen vaihtuu viikon jälkeen some-manageriini, jonka kanssa tykitetään sisältöä aamusta iltaan. Mitä kaikkea on sitten luvassa ja miten olen mahdollistanut tämän? Minäpä kerron.

Harrastuksesta ammatiksi

Olen kirjoittanut blogia kohta 5 vuotta. 1000 kirjoituksen rajapyykki menee rikki näinä päivinä. Siitä mikä alunperin lähti harrastuksesta, on tullut ammattini, tai iso osa siitä millä itseni elätän tänä päivänä. Paljon on blogissa tapahtunut, on ollut ylä- ja alamäkiä, ja nyt ollaan ylämäessä, suuren uurastuksen jälkeen. On aika mahtava huomata, että kyllä se kiitos seisoo aina lopussa.

Mikään ei ole tullut ilmaiseksi, eikä yksikään vuosi ole ollut helppo. Rahalliset korvaukset blogista ovat jääneet ensimmäisen 4 vuoden aikana pieniksi, joten ilmaisia työtunteja on tullut tehtyä, ja paljon. Olen elättänyt itseni valmennuksilla tämän ajan, ja tietysti ensimmäisinä vuosina elätin itseni entisellä päätyölläni. Nyt vihdoin ja viimein alkaa kelkka kääntymään.

Työmatkalle Thaimaahan - miten ja miksi?

Vuoden alussa aloin etsimään itselleni avustajaa some-kuvioihin, ja sellainen löytyikin itse asiassa puoli vahingossa, muuta kautta kuin saamieni työhakemusten kautta. Mariannen kanssa olemme tehneet töitä nyt kuukauden verran, ja olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhömme. Marianne lentää perästä Thaimaahan, ensin minulla olisi tarkoitus vähän relata ja ottaa happea miesystäväni kanssa. Tosin hänkin joutuu kameran taakse kyllä loppuajasta, sillä treenivideoiden kuvausta on pakko hieman jaksottaa.

Thaimaan agenda

Alunperin reissun tarkoitus oli lähteä kuvamaan uuden tulevan verkkovalmennukseni materiaalit ihanaan ja aurinkoiseen ympäristöön, koska kyseessä on kehonpainotreenivalmennus. Ja noh, nämä säät Suomessa ei nyt vielä mahdollista ulkokuvauksia, ainakaan mitenkään kovin visuaalisesti. Joten päätin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, yhdistää pienen lomailun työmatkaan, ja mukaan tulikin vielä pari muutakin kärpästä.

Tarkoituksena on kuvata 15 koko treenin mittaista treenivideota + muutamat kehonhuoltovideot, sekä tuottaa muuta sisältöä someeni. Tämän lisäksi tuotan sisältöä muutamalle yhteistyökumppanille, joten päivät ovat melkoisen täynnä kuvauksia ja kirjoittamista. Lämpötila Thaimaassa on 30+, joten treenien kuvaukset täytyy ajoittaa auringonnousuun ja auringonlaskuun. Kuumimpana aikana voi tehdä muita töitä joko varjossa tai ilmastoidussa huoneessa, tai käydä hierotuttamassa treenikipeitä lihaksia. Rankkaa 😉

Thaimaa

Kun lähdin suunnittelemaan tätä reissua tiedostin kyllä sen, että reissu tulee tuottamaan kuluja. Mutta tehdessäni töitä kotitoimistolla, maksamatta mitään vuokraa tai muuten mitään ylimääräisiä kuluja päätin sijoittaa hieman omaan tulevaisuuteeni ja ammattiini. Haluan viedä omia työkuvioita eteenpäin, kehittyä kirjoittajana, sisällöntuottajana, bloggaajana, valmentajana ja treenimotivaattorina. Tulen saamaan ihan huikeaa materiaalia reissusta, ja mikä tärkeintä, myös uusia kokemuksia.

Olen enemmän kuin täpinöissä tästä mahdollisuudesta. Pieni lomailu tekee alkuun hyvää, sillä töitä on tykitetty apinan raivolla. Omat bootcamp valmennukseni ovat viikon tauolla, ja toisella viikolla sijaiset huolehtivat ahkerista jumppaajistani. Itse palaan reissusta torstaina 6.4. iltapäivällä, ja silloin olisi vielä yksi pr-tilaisuus ja illalla bootcamp ohjaus. Kevyt ländääminen työkuvioihin siis, not 😉

Minä alan nyt valmistautumaan lähtöön, jos haluat tiirailla Thaimaan kuvioita suosittelen seuraamaan tiliäni Instagramissa @nanaheikkila tai snapchatissa @nanafit_pt (IG enemmän käytössä).

Pitäkää huolta ja olkaa ahkeria <3

Nana-Heikkila

 

 

rannalla