Treenitauko

Reilu kolme viikkoa ehdin porskuttaa hyvällä treenifiiliksellä, treeni maistui ja tuntui hyvältä, kunnes…… Lepoa taisi tulla liian vähän, elämän kokonaiskuormitus kasvoi ja kropassa tuntui siltä, että lenssua pukkaa. Viikko sitten tuli vedettyä edellinen salitreeni, ja nyt olen ollut omista treeneistä tauolla, aargh!

On jännä huomata, miten nopeasti säännölliseen treenirytmiin tottuu, ja nyt kun treenaamaan ei pääse, harmittaa ja isosti. Viikko ei vielä venettä kaada, mutta edelleen käyn taistelua kipuilua vastaan; vielä ollaan voiton puolella, mutta en uskalla lähteä rääkkäämään kehoa tietentahtoen, varsinkin kun se joutuu bootcampeissa pienen paineen alle joka tapauksessa.

Treenitauko
Nyt on menossa myös töiden puolesta erittäisen hektiset viikot, ja painetta pukkaa myös muuton osalta. Kuten olen monesti sanonut, jos kaikilla elämän osa-alueilla haluaisi mennä täysillä, rupee homma kusemaan jollain niistä. Nyt siis tasapainoillaan riittävän levon, töiden ja stressin kanssa. Jotta kropan saa pelikuntoon omia treenejä varten (ja muutenkin kaiken tekemisen tehostamiseksi), tulisi lepoa priorisoida ja ladata akkuja. On kuitenkin tiettyjä välttämättömiä asioita hoidettavana, niin täyslepo ei tällä hetkellä ole mahdollista.

Nyt onkin kaikki dropit, pelit ja pensselit käytössä, jottei lenssut ja taudit pääse ylivaltaan.

Ihanaista pakkasviikkoa, ihanaa kun saatiin vähän edes lunta taas tänne etelään <3

Nana Heikkilä

 

 

Casall shop Stockmannilla

Tässä tunnelmia toissa viikon Casallin aamutapahtumasta, keskustan Stockmannille on avattu uusi Casall -shop, jossa pääsimme kokeilemaan Fascia method -tuntia ja nauttimaan ihanaa aamupalaa Stockan yläkerran ravintolassa, nam!

casall stockmann

casall

casall

aamupala

casall stockmann

Tallenna