TREENI- JA HYVINVOINTILOMA PORTUGALISSA 14.-17.9.2018

Miltä kuulostaisi pidentää Suomen kesää ja karata syyskuussa Portugalin aurinkoon treenaamaan ja hemmottelemaan itseään? Luksushotelli Spa-mahdollisuuksineen ja uima-altaineen takaa ylelliset puitteet treeni- ja hyvinvointilomalle, joka järjestetään Portugalin helmessä Cascaissa 14.-17.9.2018.

Tule viettämään unohtumaton pidennetty viikonloppu hyvinvoinnin parissa ja mahtavassa porukassa! Luvassa on monipuolisia treenejä upeissa maisemissa, viiden tähden spa-hotellissa. Tämä rannalla sijaitseva upea hotelli tarjoaa mielettömät treenipuitteet niin rannalla vedettäville bootcamp-treeneille, kuin aamuauringossa herättäville lempeille kehonhuoltohetkille meren kohinaa kuunnellen. Tälle hyvinvointi- ja treenilomalle voivat osallistua kaikki omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneet! 

TREENI- JA HYVINVOINTILOMA PORTUGALISSA 14.-17.9.2018

Yhteistyössä Nanafit & Golfresepti

TREENI JA HYVINVOINTILOMA PORTUGALISSA

Tämä hyvinvointiloma sopii hieman kuntoilua harrastaneelle sekä myös kovempaa treenanneelle. Treenit sisältävät monipuolisia oman kehon painolla tehtäviä harjoituksia, rantatreenejä sekä käytämme hyödyksi myös maaston tarjoamia treenivälineitä – portaita, mäkiä, kiviä ja penkkejä.

Treenaamaan pystyt juuri sinun omalla tasollasi: välillä voit ottaa kevyemmin ja toisissa treeneissä pääset vastapainoksi haastamaan itsesi toden teolla – omilla ehdoillasi.

Treenien lomassa pääset viettämään omaa aikaa esimerkiksi spa-osastolla itseäsi hemmotellen, tai vaikkapa puolikkaalla golf-kierroksella tai kaupunkia kiertäen. Viikonloppuun sisältyy myös luentoja hyvinvoinnista, ravinnosta ja liikunnasta. Tämä viikonloppu on parasta mitä voit hyvinvointisi eteen tehdä!

Yhdessä huippuporukassa vietetty viikonloppu tulee antamaan energiaa ja uutta motivaatiota syksyn pimeneviin iltoihin. Hyvinvointilomalta saat myös eväitä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja uusia ideoita ja innostusta treenaamiseen.

TREENI- JA HYVINVOINTILOMA PORTUGALISSA 14.-17.9.2018

TREENI- JA HYVINVOINTILOMA PORTUGALISSA 14.-17.9.2018

TREENI- JA HYVINVOINTILOMA PORTUGALISSA 14.-17.9.2018

TREENI- JA HYVINVOINTILOMA PORTUGALISSA 14.-17.9.2018

MATKAN SISÄLTÖ

Tämän hyvinvointi- ja treeniloman tarkoitus on antaa uutta energiaa sekä virkistää alkavan syksyn tullen. Saat eväitä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja uusia ideoita ja innostusta treenaamiseen. Luennoilla käsittelemme koko hyvinvointiamme käsitteleviä teemoja kuten ravintoa, liikuntaa, unta ja stressinhallintaa. Luennot pidetään vuorovaikutteisina ja rentoina tilaisuuksina keskustella mieltä askarruttavista asioista hyvinvointiin liittyen.

Treenejä pidetään 2-3 kertaa päivässä, joissa vähintään yhdessä pääset haastamaan ja ylittämään itsesi ja  ja ainakin toinen treenihetki keskittyy kehonhuoltoon sekä palautumiseen.

Tarkoituksena on nauttia myös Portugalin kauniista ympäristöstä sekä mukavasta yhdessäolosta ryhmän kesken. Illallinen nautitaan yhdessä hotellin lähiravintoloissa, ja muuten ilta-aikaa pääsee nauttimaan vapaasti.

Tarkempi ohjelma ja aikataulu julkaistaan lähempänä leiriä.

MISTÄ IDEA TREENI- JA HYVINVOINTILOMAAN SAI LÄHTÖNSÄ?

Olen vetänyt 3 vuotta ulkona pidettäviä bootcamp-ryhmiä, ja treenaamme aina ulkona, säässä kuin säässä. Mukana on kirjava joukko iloisia naisia, ja kuntoilijoita on monesta eri tasosta: on niitä, jotka ehtivät vain kerran viikossa kuntoilemaan (bootcampiin) ja toisessa ääripäässä on himoliikkujia, jotka harrastavat monta kertaa viikossa.

Kaikista mahtavinta onkin ollut se, että jokaisen tason edustaja on pärjännyt loistavasti treeneissä, ja kaikista tärkeintä on ollut hauska yhdessä tekeminen, ulkoilu ja liikkumaan pääseminen. Joka sesonki aloittaa uusia kuntoilijoita, jotka toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi mukaan joukkoomme.

Viettäessämme pikkujouluja viime joulukuussa toisen ryhmän kanssa, saimme mahtavan idean yhteisestä treenilomasta. Yksi bootcampilainen lähti ajamaan ideaa eteenpäin toden teolla, ja tässä ollaan! Odotamme syksyn treenilomaa into piukassa ja toivomme saavamme mukaan mahdollisimman paljon myös uusia kuntoilijoita.

Kurkkaa alta video bootcampeista:

UPEAT MAISEMAT CASCAISSA, PORTUGALIN HELMESSÄ

Kävin huhtikuussa tutustumassa hotelliin ja Estoriliin, jossa upea hotellimme sijaitsee. Rantaboulevardilla kelpaa hölkkäillä ja herätellä keho uuteen päivään. Rannalla on loistavat puitteet treenaamiseen ja treenien päätteeksi voi pulahtaa virkistävään mereen.

Lissaboniin pääsee kätevästi junalla (30 min), jos kaupat tai historialliset nähtävyydet kiinnostavat. Matka on suunniteltu niin, että päiviin sisältyy myös vapaa-aikaa sekä kaikki treenit ovat vapaaehtoisia.

TREENI- JA HYVINVOINTILOMA PORTUGALISSA 14.-17.9.2018

TREENI- JA HYVINVOINTILOMA PORTUGALISSA 14.-17.9.2018

TREENI- JA HYVINVOINTILOMA PORTUGALISSA 14.-17.9.2018

TREENI- JA HYVINVOINTILOMA PORTUGALISSA 14.-17.9.2018

TREENI- JA HYVINVOINTILOMA PORTUGALISSA 14.-17.9.2018

MATKAN HINTAAN SISÄLTYY:

 • Meno-paluu lennot Helsingistä Lissaboniin (pe 7.00-9.55, paluu ma 23.25-06.00+1 HUOM! Yölento, saapuminen Helsinkiin 18.9.2018 klo 06.00)
 • 1 ruumaan menevä matkalaukku sekä lämmin ateria lennolla
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Yöpyminen kahden hengen huoneessa viiden tähden hotellissa
 • 7 treeniä
 • 2 luentoa
 • 3 x Aamupala & lounas hotellin ravintolassa
 • Yllätystuotepaketti
 • Vastuskuminauhapaketti

LISÄMAKSULLISET PALVELUT:

 • Yhden hengen huone + 433 €
 • Oma matkavakuutus
 • Vapaavalintainen puolen päivän patikointiretki +25€

TREENI- JA HYVINVOINTILOMA PORTUGALISSA 14.-17.9.2018

VARAA MATKA NYT NIIN SÄÄSTÄT 49€

Matkan kokonaishinta on 1149 €, joka pitää sisällään meno-paluu lennot Helsingistä Lissaboniin, käsimatkatavaran, yhden ruumaan menevän matkalaukun, yhden lämpimän aterian lennolla, lentokenttäkuljetukset, majoituksen kahden hengen huoneissa viiden tähden Estoril Palacio-hotellissa, puolihoidon, Spa-allasosaston käytön, treenit, luennot sekä yllätystuotepaketin.

Jos varaat matkasi 31.5. Klo 23:59 mennessä, saat 49 € alennuksen matkan hinnasta. Varausmaksu 400 € tulee maksettavaksi 2-3 päivän kuluttua varauksen teosta ja loppulaskun eräpäivä on 45 päivää ennen matkan alkua.

VARAA MATKA TÄÄLTÄ

MATKANJÄRJESTÄJÄ

Matkanjärjestäjänä toimii Golfresepti, joka noudattaa yleisiä valmismatkaehtoja ja omia lisäerityisehtoja. Näihin pääset tutustumaan golfresepti.fi/valmismatkaehdot ja golfresepti.fi/golfreseptin-erityisehdot

Mikäli jokin asia askarruttaa sinua, ota yhteyttä minuun nana.heikkila(at)gmail.com. Lisää tietoa minusta ja taustoistani pääset lukemaan täältä.

Ihanan aurinkoista viikkoa!

Nana-Heikkila