Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Näin kävi myös blogini kanssa. Olosuhteiden pakosta jätin FitFashionin blogiportaalin taakseni, ja tulevaisuudessa kirjoittelen oman domainin alta, täältä, tässä ja nyt.

Sivuja on rakennettu rakkaudella ja hartaasti, ja melkeinpä kaikessa mitä teen, on sydän täysillä mukana <3 Ettäs tiedät!

tervetuloa uuteen blogiini

Oman blogin pystyyn laittaminen on ollut mietteissä aina silloin tällöin, mutta ajanpuutteen ja resurssien takia olen aina tämän ajatuksen kuopannut. Nyt kuitenkin tämä ajatus kävi toteen, ja pitkien työpäivien jälkeen oma blogisaitti on valmis. Tattadadaadadaa!

Monet lukijani ja ystäväni tietävät, että kun saan jonkun vision, silloin mennään eikä meinata. En ole maahan makaamaan jäävää tyyppiä, vaan asioihin kuin asioihin löytyy aina ratkaisu. On hyvin tärkeää uskaltaa kuunnella omaa sydäntään, uskaltaa luottaa omiin kykyihin, ja jälleen kerran, uskaltaa luottaa niihin omiin siipiin. Kuten vajaa 2 vuotta sitten yrittäjäksi heittäytyessäni sanoin blogissanikin, että ne omat siivet kyllä kantaa jos niihin tarpeeksi kovaa uskoo (ja tekee töitä sen eteen): niinhän ne ovat kantaneet, ja lennättäneet pidemmälle kuin ikinä uskalsin kuvitellekaan.

Hello worldIMG_3627

Joten ystävä hyvä, niin vanha kuin uusi lukijani, tuttava tai tuntematon: tervetuloa seuraamaan blogiani, jossa avaan omaa elämääni, niin iloineen kuin suruineen. Tulossa on myös uusi kehonpainoharjoittelu-konsepti, jota pääset seuraamaan täysin ilmaiseksi. Kyllä, luit oikein! Tulen jakamaan treenivideoita ja -vinkkejä, sekä luonnollisesti ruokapäiväkirjani jatkuvat myös täällä.

Kehonpainoharjoittelu

Ilmaisia treenejä, tääh!

Blogiin on tullut myös “uutena” kategoriana lifestyle, jonka alta tulet löytämään elämisen riemua, pohdintoja, välillä myös niitä sapetuksia ja epäonnen hetkiä. Koska mitä olisi elämä ilman satunnaisia kiukkupäiviä? 😉

Omalle tyylilleni uskollisena linja tulee kuitenkin pysymään innostavana ja positiivisena. Joten pidemmittä puheitta, pidä hatustasi kiinni ja tervetuloa matkalle mukaan!

xo,
Nana

Psst! Jos koet hankalaksi tulla erikseen sivuilleni, kannattaa käydä tykkäämässä Facebook-sivuistani (Nanafit), jotta saat automaattisesti uusien tekstien päivitysilmoitukset!

Tallenna

Tallenna

Tallenna