KESÄN ODOTETUIN TREENIPAKETTI ON VIHDOIN SAATAVILLA! Tehokasta ja nopeaa kehonpainoharjoittelua, mäkitreenejä, porrastreenejä, HIIT-treenejä. Kahvakuula-, vastuskuminauha- ja käsipainotreenejä, monipuoliset alkulämmittelyt, kehonhuollot ja venyttelyt.

Tämä treenipaketti sisältää 46 erilaista treeniä, joista jokainen liike on opastettu ja esitelty videolla. Nämä kesätreenit ovat loistava valinta kesäksi, kun haluat hoitaa treenit nopeasti ja tehokkaasti alta pois jolloin aikaa jää elämiseen ja kesästä nauttimiseen! 

SUPER FIT KESÄTREENIT

Nämä treenit ovat yhdistelmä kehonpainolla tehtävää lihaskuntoharjoittelua, HIIT-treeniä, räjähtävyyttä ja toiminnallisuutta, unohtamatta liikkuvuutta. Pääset myös halutessasi haastamaan kehoa kahvakuulalla, vastuskuminauhalla tai käsipainoilla. Näiden treenien yhdistelmä on takuuvarma tapa buustata aineenvaihduntaa, muokata ja kiinteyttää kehoa sekä tehdä sinusta vahva ja toiminnallinen!

Treenit kuormittavat isoja lihasryhmiä, jolloin harjoituksen kokonaiskuormitus kasvaa erittäin suureksi ja mahtavia treenituloksia saadaan jo lyhyessä ajassa! Suurin osa treeneistä kestää vain 15-30 minuuttia, ja nämä treenit voit tehdä vaikkapa biitsillä.

Voit itse valita kuinka monta kertaa viikossa treenaat. Treenipaketista löydät treenisuunnitelmat, jotka ovat rakennettu joko 3 tai 5 kertaa viikossa treenaavalle (perustaso & haastava). Useimmista liikkeistä löydät myös kevennetyn version. Tässä valmennuksessa pärjäät ilman välineitä, mutta halutessasi pääset haastamaan itsesi myös välineillä kuten kahvakuulalla, vastuskuminauhalla ja käsipainoilla.

PÄÄSET ALOITTAMAAN TREENIT HETI

SUPER FIT KESATREENIT - 45 NOPEAA JA TEHOKASTA TREENIA

LUNASTA TARJOUS TÄÄLTÄ

Valmennuksen materiaalit sijaitsevat suljetussa valmennusympäristössä, jonne saat omat tunnukset käyttöösi. Pystyt käyttämään ympäristöä puhelimella, padilla tai tietokoneella. Valmennusympäristö on auki sinulle syyskuun loppuun 2020 asti. Näillä treeneillä pystyt treenaaman koko kesän ja vähän päälle!

MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

 • 46 ERILAISTA TREENIVIDEOTA
 • VIDEOLLA ESITELTÄVÄT LIIKKEET, JOTTA NÄET OIKEAOPPISEN SUORITUSTEKNIIKAN
 • VERKKOYMPÄRISTÖN, JOSSA VALMENTAJA VASTAA KYSYMYKSIIN
 • KIINTEYTYMISEN MAKSIMOIVAT MONIPUOLISET TREENIKOKONAISUUDET
 • KEHOA JA LIHAKSIA VAHVISTAVAT TREENIT
 • HIIT-TREENIT, MÄKITREENIT, PORRASTREENIT
 • OMAN KEHON PAINOLLA TEHTÄVÄT LIHASKUNTOHARJOITUKSET
 • LIHASKUNTOHARJOITUKSET JOISSA KÄYTETÄÄN KÄSIPAINOJA, KAHVAKUULAA TAI VASTUSKUMINAUHAA
 • KEHONHUOLTO-, ALKULÄMMITTELY- JA VENYTTELYVIDEOT
 • OHJEET KEVENNETTYIHIN LIIKKEISIIN
 • ESIMERKKITREENISUUNNITELMAN 6 VIIKOKSI, PERUSTASO 3 KRT/VKO JA HAASTAVA TASO 5 KRT/VKO
 • HAUSKAA JA MONIPUOLISTA ITSENSÄ HAASTAMISTA
 • TULOSTETTAVAN TREENIVIHKON

Tule mukaan treenailemaan hauskasti, tehokkaasti ja monipuolisesti!

Lue lisää valmennuksesta täällä.

LIIKUNTAEDULLA MAKSAMINEN

MEILLÄ VOIT MAKSAA SMARTUM-EDULLA, EDENREDILLÄ, EPASSILLA TAI EAZYBREAKILLA!

Smartum-saldo, Edenred, ePassi & Eazybreak:

Etsi Smartumin verkkopalvelusta palveluntarjoajaksi Nanafit Oy. Maksa suoritus ja lähetä kuitti sähköpostitse info(at)nanafit.fi. Sinulle lähetetään paluupostissa tunnukset valmennusympäristöön ja pääset aloittamaan treenit kesätreenien parissa.

Smartum-setelit:

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info(at)nanafit.fi ja paluupostissa saat ohjeet seteleiden lähettämisestä. Kun setelit ovat perillä, sinulle lähetetään tunnukset SUPER FIT treenipakettiin.

 
Nana-Heikkila