Viime viikko tuli mentyä aikalailla jäniksen selässä, ja se näkyy myös ruokapäiväkirjassani:

On päiviä jolloin ruokaa on liian vähän, tai eväät on haettu esimerkiksi Subwaysta. Ruoanlaittolaiskuuttakin oli ilmassa, ja viikonlopun mökkireissulla ruokaa laitettiin vaan pariin otteeseen, mutta sitten tulikin tankattua hieman isommat ateriat. Tietynlainen suunnitelmallisuus oli hieman hakusessa, mutta aina ei voi vetää nappisuorituksilla 😉

Ruokapäiväkirjani viime viikolta


Maanantai 23.5.2016

Aamupalaksi paistetut munat, mansikoita, kahvia ja banaani, lounaksi gluteeniton pasta ja tomaattinen jauhelihakastike, välipalaksi 3 riisikakkua, illalliseksi kanaa, bataattiranskalaisia ja vihanneksia.

IMG_2902

Tiistai 24.5.2016

Aamupalaksi paistetut munat, parapähkinöitä ja banaani, lounaaksi puolikas subin clubipatonki (ilman juustoa, täytteenä paahtopaisti, kinkku, kalkkuna ja vihanneksia), välipalaksi toinen puoli patonkia, välinaposteluna twister, vähän myöhemmin 2 riisikakkua kalkkunalla, banaani ja pähkinöitä, illalliseksi tomaattikeitto kanalla ja nuudeleilla.

IMG_2901
Keskiviikko 25.5.2016

Aamupalaksi vihersmoothie protskulla, parapähkinöitä, lounaaksi kanaa, karhunvatukkasmoothie ja tomaatteja, välipalaksi pähkinöitä, banaania ja riisikakkua, illalliseksi karitsan paahtopaistia, kasviksia ja perunahässäkkä.

IMG_2900

Torstai 26.5.2016

Aamupalaksi banaani ja pähkinöitä, lounaaksi gluteenitonta spagettia tomaattisella jauhelihakastikkeella, illalliseksi italianpataa.

IMG_2899

Perjantai 27.5.2016

Aamupalaksi paistetut munat, 3 riisikakkua, 2 mandariinia ja parapähkinöitä, välipalaksi riisikakkuja, lounaaksi kookoskanaa ja riisiä, välipalaksi mökkimatkalla 2 riisipiirakkaa naudan kylmäsavupaistilla ja illalliseksi myöhään pakastepizzaa.

IMG_2898

Lauantai 28.5.2016

Myöhäiseksi aamupalaksi riisipiirakoita, kananmunia, leipäsiivu naudapaistilla, tomaattia ja mansikoita, illalliseksi kanaa, possua ja salaattia, pala leipää.

IMG_2897

Sunnuntai 29.5.2016

Aamupalaksi kaurapuuroa, mansikoita ja banaania, 2 munaa ja lasi tuoremehua, välipalaksi riisikakkuja kylmäsavupaistilla, illalliseksi salaattia, riisikakkuja naudan paistill, kanaa ja possua.

IMG_2896
Näiden lisäksi tuli popsittua aika useasti karkkia, varmaankin juuri epäsäännöllisten ruokailujen takia. Paino on tullut tässä muutaman viikon aikana pari kiloa alaspäin, varmaankin vähän huonojen ruokailujen ja pikku stressin myötä. Tästä on vaan matka ylöspäin 🙂

Leppoisaa sunnuntai-iltaa murmelit <3

Nana

 

Tallenna