Kirkkaan sininen vesi, polttava aurinko, pyörällä huristelu ympäri saarta. Loma Kreikassa kutsuu, ja tänään päräytämme Riinan kanssa kohti Kosin saarta Kreikassa.

Tuntuu, etten osaa enää irtautua työasioista ilman poismatkaamista kotoa, joten pieni irtiotto on taas paikallaan blogi- ja lehtikiireiden parista. Ohjausvapaata vietän toki koko heinäkuun, mutta varsinaista lomaa yrittäjän arjesta ei ole vielä tullut.  Loma Kreikassa

Odotan innolla mitä kaikkea viikon matkamme Kosilla tuleekaan tarjoamaan, mutta se on varmaa, että kivaa tulee olemaan. Olen ikuinen kesän lapsi, joten missä tahansa aurinko paistaa ja on lämmintä, viihdyn takuuvarmasti. Lomamatka tulee olemaan myös kuvausmatka, ja tarkoituksena olisi räpsiä tänne blogiin kaikkia upeita lomakuvia. Voi olla, että Kos toimii myös tulevien treenivideoiden yhtenä kuvauspaikkana, jos ei vallan läkähdytä ja laiskaksi heittäydytä 😉

Loma Kreikassa 2

Viikon aikana tulee varmasti ikävä kotiin jäävää miestä, mutta yritän ajatella asiaa niin, että jälleen näkeminen on sitten kaksin verroin kivempaa viikon tauon jälkeen.

Voipi olla, että postauksiin tulee kenties hieman välipäiviä, mutta varmasti ilmoittelen itsestäni ainakin kuvien muodossa. Jos muuten kiinnostaa seurata matkaamme enemmän, tulen kuvailemaan snapchatiin materiaalia reissustamme, ja nämä lomapaljastukset löydät kun seuraat @nanafit_pt.

Adios ja iloa viikonloppuun <3

xo,
Nana

Loma Kreikassa Loma Kreisassa 4

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna