Aurinko, lämpö, kirkkaan turkoosi vesi. Maisemien vaihto, iloiset ihmiset. Niistä on oma holiday mood tehty.

Olen aikaisemminkin kertonut, että nykyään tarvitsen kotoa tai tutuista maisemista poistumisen voidakseni lomailla, tai saadakseni riittävän irtioton omaan arkeen.

holiday mood

Täällä Kreikassa on irtiotto onnistunut, vaikka tietysti jotkut työasiat aika ajoin mieleen tulevatkin. Mutta täällä paratiisissa mieli ja sielu lepää, kun kuuntelee aaltojen kohinaa, tuntee auringon lämmittävät säteet iholla, ja pääsee ihastelemaan upeita ja henkeäsalpaavia maisemia.

holiday mood 2

Loma on ollut kuitenkin todella aktiivinen, ja siinä missä jotkut haluavat lomallaan vain löhöillä auringossa, me olemme olleet liikkeellä melkein koko ajan: kaksi päivää meni mönkijällä ajellessa ja tutustuessa saareen, yksi päivä kolmen saaren veneretkellä ja toinen päivä veneretkellä toiselle saarelle. Lomallamme ei ole ollut varsinaista lepoa tai pitkään nukkumista, vaan kummallakin on hinku päästä näkemään ja kokemaan, kun täällä kerran ollaan. Tekemisistämme on tulossa vielä myöhemmin lisää infoa, ja jos olet suunnitellut lomaa Kosilla, kannattaa pysyä kuulolla 😉

Aurinkoisia kesäpäiviä myös sinulle sinne Suomeen <3

Xo,
Nana

holiday mood 3holiday mood 4holiday mood 5holiday mood 6