HELPPO JA TERVEELLINEN PROTEIINI PUURO - kulkee myös laukussa välipalana!

Tiedät varmasti sen kyllästyneen fiiliksen, mikä pompsahtaa mieleen usein lounaan ja päivällisen välissä. Mitä ihmettä sitä söisi välipalaksi? Tai kun aamulla laukkua pakatessa tuskastelee saman ikuisuuskysymyksen kanssa, jolloin mieleen tulee ainostaan välipaloja jotka vaativat kylmäsäilytyksen.

Arvoisa lukijani, olen löytänyt vastauksen! Vihdoin helppo ja kätevä välipala, joka kulkee matkassa mukana, joka sisältää riittävästi proteiinia, hiilihydraattia ja kuituja. Ja tämä on myös gluteeniton! 

HELPPO JA TERVEELLINEN PROTEIINI PUURO - kulkee myös laukussa välipalana!

Kaupallinen yhteistyö: Puls Nutrition

PROTEIINI PUURO – helppo valinta niin aamupalalle kuin välipalaksi

Olipa kyseessä sitten kiireinen aamu tai välipalan tarve tien päällä, Puls Nutritionin uusi proteiini PUURO toimii loistavasti. Tämä puuro pesee näppäryydellään rahkat ja muut annospussipuurot, sillä tämä sisältää sekä vatsalle hyvää tekevää täysjyvälaatuista gluteenitonta kauraa sekä heraproteiinia ja superfoodeja.

Törmään myös usein siihen ongelmaan, että tuotteet tai vaihtoehdot sisältävät ainoastaan joko proteiinia tai hiilihydraattia. Itse kaipaan näistä molempia, sillä proteiini pitää kylläisyyttä hyvin yllä ja on toki myös tärkeä rakennusaine soluillemme, ja hiilihydraateista saan energiaa ja menovettä aivoille ja koko kehon toiminnalle.

Pelkkä proteiinipitoinen välipala tai aamupala ei itselle riitä, joten pyrin aina siihen, että aamu- tai välipalasta löytyisi hyvät hiilihydraatit, proteiinit ja rasvat. Tämän puuron kylkeen tai sekaan voi heittää myös siemeniä tai pähkinöitä, jolloin myös riittävä rasvan saanti on turvattu.

välipala

NOPEA, NÄPPÄRÄ PROTEIINI PUURO

PUURO on super näppärä ja nopea valmistaa. Voit sekoittaa joukkoon 1,5 desilitraa kylmää tai kuumaa vettä tai maitoa, ja sekoituksen jälkeen odota 3 minuuttia, ja annos on valmis. Tadaa! Voit laittaa tuotteen myös mikroon kylmän nesteen kera minuutiksi, jolloin saat lämpimän puuron itsellesi.

Kiireisinä päivinä en itse ainakaan ehdi pysähtymään tilaamaan tai odottamaan välipalaa kahviloissa tai kaupoissa. Kahvin pystyy nopeasti nappaamaan mukaan vaikka huoltoasemalta, jolloin voi myös lorauttaa kuumaa vettä PUUROn sekaan. Tämä menee kyllä myös loistavasti tuorepuurona kylmiltään.

Välillä aamuisin tulee myös niin lentävä lähtö, että aamupala vedetään metrossa tai muussa kulkuvälineessä. Viimeksi pari päivää sitten valmistin puuron mikrossa ja nautiskelin puuron metrossa pähkinäannoksen kanssa. Toimii!

proteiini puuro

PUURON SISÄLTÖ

PUURO sisältää jopa 30 grammaa proteiinia ja runsaasti kuitua. Maut ja värit tulevat tähän puuroon luonnosta, ja makeus steviasta. PUUROa löytyy kahta eri makuvaihtoehtoa, Mustikka-maca ja Omena-kaneli-chia.

Oma suosikki on mustikka-maca, mutta myös omena-kaneli-chia maistuu todella hyvältä. Itse lorautin ohjetta runsaammin nestettä, sillä tykkään enemmän hieman vetisestä puurosta. Kookosmaito tai tavallinen maito sopii myös hyvin joukkoon, ja näillä saakin makuun enemmän kermaisuutta.

Puuroja on saatavilla Puls Nutritionin verkkokaupasta sekä S-ryhmän kaupoista.

Nana-Heikkila

 

 

 

puls nutrition

välipala