HELPOTUSTA KUUMOTTAVILLE JA VÄSYNEILLE JALOILLE

Tiedät varmasti sen fiiliksen kun jalat ovat väsyneet, kuumottavat ja painavan tuntuiset pitkän kävelyn tai seisomisen jälkeen? Tekee mieli vain nostaa jalat ylös, hieroa ja painella kipeitä jalkapohjia tai vilvoittaa niitä kylmässä vedessä?

Itsellä tämä tunne tulee nykyään erityisesti kaupunkilomilla, kun tulee käveltyä paljon ja oltua jalkojen päällä pitkät ajat. Muistan myös nämä fiilikset aikoinaan pitkän päivän jälkeen vaatekaupassa työskennellessäni. Kaikki seisomatyötä tekevät sairaanhoitajista ravintola- ja kahvilatyöntekijöihin tunnistavat varmasti tämän tukalan tunteen!

Toki kävely ja jaloilla seisominen on terveyden kannalta parempi vaihtoehto kuin istuminen, mutta väsyneet jalat ovat  usein kolikon kääntöpuoli. Onneksi tähänkin on olemassa nykyään helppoja apukeinoja, ja pääsinkin itse tutustumaan Lissabonin kaupunkilomalla ihanan vilvoittavaan helpottajaan ja virkistäjään. 

HELPOTUSTA KUUMOTTAVILLE JA VÄSYNEILLE JALOILLE

Kaupallinen yhteistyö: Sabora Pharma, Footner CoolActice Massager

APUA VÄSYNEILLE JALOILLE

Toissa viikolla matkustimme tyttöjen kanssa Portugaliin Lissaboniin virkistävälle kevätreissulle, ja päivät kuluivatkin kaupunkia sekä kauppoja ihastellessa. Askelmittari näytti joka päivä yli 20 000 askelta, joten kilometrejä kertyi mukavasti. Ja sen myös tunsi jaloissa!

Kaupunkilomalla ja muutenkin kun askeleita kertyy roimasti, on ensiarvoisen tärkeää panostaa mukaviin ja hyvin istuviin kenkiin. Vaikka itselläni oli laadukkaat lenkkarit päivisin jaloissa, väsyivät jalat silti. Iltamenoissa käytetyt korkokengät olivat piste iin päälle, ja iltaisin jalat olivatkin aika puhki!

Onneksi otin matkaan mukaan Footnerin CoolActive Massagerin, joka lievittää välittömästi kuumottavia, väsyneitä tai painavalta tuntuvia jalkoja. Lisäksi se jätti ihanan raikkaan olon ja tuoksun jalkoihin.

HELPOTUSTA KUUMOTTAVILLE JA VÄSYNEILLE JALOILLE

FOOTNER COOLACTIVE MASSAGER

CoolActive Massager on hierontakuula, joka sisältää kylmää ja rauhoittavaa vaahtoa. Se on erittäin helppokäyttöinen, ja juuri passelin kokoinen. Sen sai menemään käsimatkatavaroissa, sillä pakkauksen koko on 50ml.

Footnerin CoolActive Massager toimii yleisissä jalkavaivoissa:

  • Kipu päkiässä, joka johtuu korkokenkien käyttämisestä
  • Kuumotus tai painontunne, joka liittyy pitkäaikaiseen seisomiseen
  • Väsyneet jalat
  • Liikunnan jälkeinen jalkojen epämukavuus

Itse käytin tuotetta pitkän päivän jälkeen ja jalkojen olo helpottui heti. Metallisella hierontapäällä hierottiin jalkoja muutamien minuuttien ajan kevyesti painaen, jolloin jalat viilentyivät ja rentoutuivat välittömästi, ja turvotus vähentyi.

Näiden lisäksi jalat jäivät raikkaiksi, mutta eivät kuitenkaan tahmeiksi.

Footnerilta kerrotaan, että tuotetta käytettäessä 2-5 minuutin ajan, ihon lämpötila laskee keskimäärin 24%, eli jopa 8 %. Tämän kyllä tunsin itsekin, sillä jalat viilenivät jo muutaman minuutin painelun ja rullailun jälkeen. Ihana helpotus kuumottaville jaloille!

Lisää tuotteesta pääset lukemaan täältä.

COOLACTIVE MASSAGERIN KÄYTTÖ

Tuote on erittäin helppokäyttöinen ja sujahtaa näppärästi pienempäänkin käsilaukkuun. Tämän voi ottaa kaupungille tai työpaikalle mukaan, ja rullailla ensiapua kuumottaville ja väsyneille jaloille vaikka kahvitauolla.

Käyttö on hyvin helppoa. Pulloa täytyy ravistella hyvin muutaman kerran, jonka jälkeen metallista kuulaa painetaan alas muutaman sekunnin ajan, kunnes vaahtoa tulee ulos. Tämän jälkeen jalkoja voi hieroa kuulalla jalkaterän alueelta muutaman minuutin ajan.

Käsittelyä tulisi toistaa vähintään 2 minuutin ajan kummallekin jalalle. Kun vaahto on lopussa, ravista pulloa uudelleen ja paina kuulaa alas. Toista aina kun kaipaat virkistystä jaloille

Tuote riittää jopa 90 käyttökertaan (100 ml). Jos tuotetta käytetään päivittäin, se voi kestää jopa 3 kuukautta.

HELPOTUSTA KUUMOTTAVILLE JA VÄSYNEILLE JALOILLE

eroon turvotuksesta

MUUT APUKEINOT VÄSYNEILLE JALOILLE

Kun jalat ovat väsyneet joko pitkästi kävelystä tai seisomisesta, tai vaikkapa rankan liikuntasuorituksen jälkeen, voit hakea apua myös seuraavista keinoista:

  1. Viilentävät suihkut
  2. Kohoasento 20 minuutin ajan
  3. Laadukkaat ja mukavat kengät
  4. Tukisukkien käyttö

Kevyempiä askelia toivotellen!

Nana-Heikkila

 

 

 

HELPOTUSTA KUUMOTTAVILLE JA VÄSYNEILLE JALOILLE

HELPOTUSTA KUUMOTTAVILLE JA VÄSYNEILLE JALOILLE

JALOISSA KUUMOTTAA PITKÄN KÄVELYPÄIVÄN JÄLKEEN