Heinakuu on huilikuu

Taas on paahdettu tammikuusta tähän päivään sellaisella tahdilla ja raivolla että heikompaa hirvittäisi! Tai on tässä itseä ja läheisiäkin tainnut hirvittää, vaikkei heikoimmasta päästä ollakaan veistetty. Näin heinäkuun tullen ja viime kevään ylirasituksesta viisastuneena, on tähän väliin pakko ottaa aikalisä.

Aikalisä kiireestä, valmennuksista, uusien juttujen ideoimisesta ja yrittäjyydestä. Ja tämä ottaa tiukemmalle kuin kuvittelinkaan, sillä sisäinen perfektionistini nostaa välittömästi päätään: Ai lomalle? Vaikka olisi niin paljon tehtävää!

Kyllä, jopa supernaiset (heh heh) tarvitsevat lomaa kiireisestä arjestaan. Ennen lomalle lompsimista on kuitenkin vielä hurja pino asioita jotka täytyy saada tehtyä, mutta ajattelin kertoa tähän väliin sinulle hieman kuulumisiani sekä myös syksyn huikeita juttuja, jotka koskettavat myös sinua.

Heinäkuu on pattereiden lataamisen aikaa

Kaikki jotka ovat seuranneet minua yhtään pidempään tai tiiviimmin, tietävät että olen kova tyttö tekemään ja kehittelemään uusia ideoita. Nautin työstäni ja saan suunnattomia kiksejä ihmisten inspiroimisesta.

Välillä voi kuitenkin nousta seinä vastaan ja jalka alkaa painaa luvattoman paljon. Silloin pitää huokaista. Ei mikään ihme, jos tässä vaiheessa virta alkaa loppua koneesta kun koko vuosi on painettu taas liian vähäisillä vapaa- tai lomapäivillä. Nähtävästi en opi koskaan 😉

Tällä kertaa olen kuitenkin ollut fiksumpi kuin viime vuonna, jolloin voimat loppuivat kuin seinään. Ja kesä meni liikuntakiellossa ja muutenkin piti ottaa vähän kevyemmin.

Tänä vuonna olen osannut säännöstellä voimavarojani paremmin, ja kyllä tämä lähemmäksi luontoa muuttaminen on ollut yksi iso osatekijä mikä on pitänyt pään kasassa ja tarjonnut päiviin hengähdyshetkiä.

Mitä huilikuu käytännössä tarkoittaa?

Vaikka poden asiasta huonoa omaatuntoa, huilikuu tarkoittaa minulle hiljaisempaa heinäkuuta blogin puolella. Ideoita kirjoituksiin olisi vaikka kuinka paljon, mutta aika loppuu päivistä kesken. Instagramin päivittäinen päivittäminen, valmennuksiin vastailu, uusien valmennusten suunnittelu ja työstö, muut sisällöntuotot, markkinointitoimenpiteet ja blogin kirjoittaminen on tällä hetkellä liian iso pala purtavaksi.

Joten päätin hieman löysätä otetta ja vähentää stressiä pitämällä puoliksi lomaa blogista nyt heinäkuun ajan. En poistu puikoista täysin, varmasti tulen kirjoittamaan tänne silloin tällöin, mutta luovun blogin tuomasta stressistä nyt heinäkuun ajaksi. Eli blogi päivittyy silloin kuin päivittyy.

Instagramin päivittäminen jatkuu varmasti yhtä vilkkaana, joten nyt kannattaa viimeistään ottaa oma IG tilini @nanafitofficial seurantaan. Instagram on kanava, jossa jaan paljon treenivinkkejä ja videoita, sekä muutenkin omia ajatuksia hyvinvoinnista ja elämästä. Tarinoiden puolella pääsee kurkistamaan sitten hieman niin sanotusti kulissien taakse (joita ei kyllä ole, heh!).

Myös Facebook sivullani (Nanafit) jaan kuulumisia ja treenijuttuja useammin kuin täällä, joten sielläkin kannattaa käydä painamassa tykkää-nappulaa.

Heinakuu on huilikuu

Heinakuu on huilikuu

Heinakuu on huilikuu

Uusia tuulia syksyllä

Syksyllä mennään taas täysillä niin vanhojen kuin uusienkin juttujen parissa. Suosittu Lifefit verkkovalmennukseni käynnistyy taas elokuussa, sekä elokuun lopussa on tulossa ihan uusi, mieletön valmennuspaketti myyntiin.

Syksylle on suunnitteilla myös muutamia muita uusia valmennuksia, mutta aikatauluista en ota tässä välissä stressiä, ne tulevat kun tulevat.

Elokuun lopussa käynnistetään taas bootcampit, joiden parissa jatketaan ulkotreenejä aina joulukuun loppuun asti. Päivitetyt infot tulevat 2 viikon sisällä sivuilleni, joten jos huiput ulkotreenit kiinnostavat, kannattaa näitä sivuja pitää silmällä. Ryhmät ovat jo melko täynnä, joten vapaita paikkoja tulee olemaan vain muutama tarjolla. Treenipäivät tulevat olemaan samat kuin keväällä.

Syyskuussa lähdetään myös porukalla hyvinvointi- ja treenilomalle Portugaliin. Syyskuun puoliväli on loistava ajankohta piristämään alkanutta syksyä, ja täältä haetaan roppakaupalla hyvää oloa ja energiaa pimenevää syksyä varten.

Paikkoja on vielä muutama jäljellä! Meitä on lähdössä mieletön naisporukka viettämään energisoivaa lomaa auringon alle, ja tähän porukkaan pystyy liittymään kuka tahansa mukaan. Luvassa on minun ohjaamaa treeniä, kehonhuoltoa, hyvinvointia mutta myös rentoa oleskelua ja auringonlaskuista nauttimista. Odotan tätä jo niin innolla!

Heinakuu on huilikuu

Heinakuu on huilikuu

Elokuussa käynnistellään myös uutta kirjaprojektiani, josta tein hiljattain kustannussopimuksen Tammen kanssa. Tämä tulee myös viemään aikaani vielä heinäkuussa ennen lomia, mutta tämäkin on niin mahtava juttu etten meinaa pöksyissä pysyä!

Edessä on siis paljon tekemistä ja huippujuttuja, mutta heinäkuussa ajattelin pitää pari viikkoa lomaa myös siitä ajatustyöstä (saattaa olla mahdoton juttu). Heinäkuun puolessa välissä olisi tarkoitus karata viikoksi jonnekin ulkomaille auringon alle, jos sopiva äkkilähtö löytyy. Toinen viikko otetaan mahdollisimman iisiä kotona tai mökkeillen.

Näiden viikkojen aikana Instagram päivittyy melko normaalisti, enkä varmasti tule katoamaan puhelimen ruudulta minnekään. Näin yrittäjänä totaaliset katoamistemput eivät tiedä hyvää millekään bisneksen osa-alueelle, mutta pyrin silti rauhoittamaan ja ottamaan offline aikaa. Sähköpostit hiljenee ainakin viikoksi, tosin assarini tulee olemaan tavoitettavissa lomani ajan kiireisiä tapauksia varten.

Huh! Että tämmöistä tänne. Ai niin, ja tässä pitäisi vielä ehtiä yksi yrityskin perustamaan, nimittäin toiminimeni muuttuu osakeyhtiöksi ennen lomaani.

Mutta onhan tässä 1,5 viikkoa aikaa kaikelle tälle, helppoa kuin heinänteko 😉

Mitä kesäsuunnitelmia sinulla on?

Lue myös:

Miten eroon dieetti-pakkomielteestä?

Elätkö kilpaurheilijan vai kuntoilijan elämää?

Ylirasitus ja vuosi sen jälkeen

Nana-Heikkila

Heinakuu on huilikuu