Takana on mitä mahtavin lomaviikko, ja Kos tarjosi enemmän kuin uskalsimme odottaakaan.

Viikko meni hurjaa vauhtia eteenpäin, mutta onneksi päivät sisälsivät myös paljon aktiviteetteja ja kokemuksia. Yksikään päivä ei ollut samanlainen, vaan jokaisella päivällä on oma tarinansa. Kos jätti ison jäljen mieleen ja sydämeen kauniilla luonnolla, ystävillä ihmisillä, auringonlaskuillaan ja tunnelmallisella miljööllään.

Kos

Viimeisenä iltana kumpikaan meistä ei halunnut miettiä kotiin lähtöä tai pakkaamista, ja pakkausoperaatio venytettiinkin iltamyöhään, kaiken muun tekemisen jälkeen. Perjantaina aamupäivällä vierailimme omatoimisesti viinitilalla, jossa pääsimme maistelemaan paikallisia viinejä, jotka olivatkin muuten erittäin hyviä!

Iltapäivällä kävimme hetken pötköttelemässä rannalla, joka olikin vasta toinen varsinainen auringonottomme rannalla. Auringonlaskua ihastelimme samalla rannalla skumppapullon kera, ja kumpikin katseli taivaanrantaa lumoutuneena ja omissa aatoksissaan. Tämä mielikuva tuli taltioitua huolellisesti verkkokalvoille ja muistiin, ja syksyllä harmaina päivinä tähän rauhoittavaan mielikuvaan voi palata uudestaan ja uudestaan.

Kos 2

Lomamme Kreikassa sisälsi niin muihin kaupunkeihin tutustumista mönkijällä kuin lähisaarilla hyppelyä veneretkillä. Kävimme tutustumassa Nisyroksen tulivuoreen, jossa rikin haju oli melkoinen. Kävimme ihastelemassa auringonlaskua Zia vuorella, ja tutustumassa Kosin kaupungissa nähtävyyksiin.

Melkoinen reissu, ja melkoiset muistot. Kertaakaan emme itseämme yöelämään saaneet, kun väsymys verotti suurena aktiivisten päivien jälkeen. Päivisin seikkailuelämää, iltaisin mummoelämää!

Tulen tekemään erilliset postaukset Kreikan ruoista, retkistä ja eri nähtävyyksistä, sekä myös kaupungeista. Joten jos matkaat Kosille tai sinua kiinnostaa saari matkailukohteena, stay tuned 😉

xo,
Nana

Goodbye Kos. Hello Helsinki.Kos 4Kos 5

Tallenna

Tallenna