Eroon 
harmaudesta ja iho hehkumaan

Minulta aina silloin tällöin kysellään kauneudenhoitorutiineistani, sillä paljon treenaavan naisen iho on kovilla jatkuvan suihkussa käynnin ja ulkona reippailun takia. Oma ihoni on hyvin pintakuiva, ja näin talvella se tarvitsee runsaasti kosteutusta ja huolenpitoa. Koiralenkit ja bootcamp ohjaukset ulkona tuulessa ja tuiverruksessa tuovat oman lisähaasteensa ihonhoitoon.

Koska oma ikäni alkaa lähestyä 34 vuotta, näkyy se myös ihonhoidossa. Säännöllinen puhdistus ja ikääntyvän ihon korjaavat ja ravitsevat tuotteet ovat kaiken perusta. Kaikista kevyimmät tuotteet eivät ihoani enää hoida riittävästi, ja uskokaa tai älkää, on ensimmäiset rypyn alutkin alkaneet ilmestyä kasvoilleni 😉

Eroon talven harmaudesta ja iho hehkumaan

Sisältää mainoslinkkejä

Olen ennen ollut laiska tai saamaton kosmetologilla kävijä, mutta viimeisen vuoden aikana olen panostanut eri kasvohoitoihin ja ihonhoitotuotteisiin. Pintakuivuuden lisäksi ihoni on melko herkkä sekä taipuvainen maksaläiskiin, erityisesti kesällä. Joten kesäisin kasvojani korostaa ns. mutaviikset ja otsalla maksaläiskävarjostukset, jos en hoida ja suojaa ihoani oikein.

Eroon harmaudesta

Ihoni on myös taipuvainen kerryttämään talia ja mustapäitä t-alueelle, joten säännöllinen puhdistaminen on kaiken a ja o. Olen kokeillut timanttihiontaa, hedelmähappokuorintaa sekä ultraäänellä tehtävää ihonpuhdistusta, joista jälkimmäistä olenkin ottanut nyt 3 kuukauden ajan kerran kuussa. Ja ah mikä hehku tämän jälkeen iholla on! Todellakin keino päästä eroon talven harmaudesta.

ihonhoito
Iho kirkastuu silmissä, tuntuu silkinsileältä, ja ihan aikuisten oikeasti hehkuu! Ripsihuoltajanikin kehui (kosmetologi) taannoin ihoni kuulautta muutama päivä hoidon jälkeen, vaikkei hänellä ollut mitään tietoa minulle tehdystä hoidosta.

Olen käynyt nyt melkein vuoden verran samalla kosmetologilla, joka on tehnyt minulle virkistäviä ja kiinteyttäviä vartalohoitoja sekä erilaisia kosteuttavia ja puhdistavia hoitoja. Kyllä se vaan niin on, että hoitotuotteetkin pääsevät imeytymään ihan eri tavalla, kun iho säännöllisesti puhdistetaan ja hoidetaan perusteellisemmin mitä moni tekee kotihoitona. Kirjoituksen lopusta löydätkin kosmetologini teille antaman lukija-alennuksen, kannattaa ehdottomasti lunastaa tämä spessutarjous!

eroon harmaudesta

Ihonhoitotuotteet

Tällä hetkellä ihonhoitooni kuuluvat Biothermin tuotteet*, joita olen päässyt kokeilemaan aika laajalti viimeisen reilun vuoden aikana. Tällä hetkellä käytössä on Life Plankton Essence hoitovesi, joka taputellaan  iholle heti puhdistuksen jälkeen, ja sen päälle yöksi laitan Blue Therapy Cream-in-oil ravitsevan voiteen. Tämä ihana meripihkaa sisältävä voide kosteuttaa ja korjaa kuivaa ihoani.

kauneus

kosteusvoide

*) tuotteet saatu Biothermilta

Päivällä kasvoille laitan Biothermin uutuutta Blue Therapy Multi-defender hoitovoidetta suojakertoimella 25, joka suojaa ihoa, auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä sekä maksaläiskiä. Olinkin kaivannut hieman tuhdimpaa voidetta kasvoilleni, ja nyt sellaisen sain. Tämä voide lupaa häivyttää pigmenttiläiskiä kuukaudessa, ja mielenkiinnolla odotan tuloksia. Ensikosketus voiteeseen on vakuuttava.

eroon harmaudesta

Thaimaa kutsuu

Olen lähdössä ensi viikolla loma- ja työmatkalle Thaimaahan kahdeksi viikoksi, joten kunnon suojakertoimet ovat tarpeen, jotten palaa yhtenä maksaläiskänä takaisin. Voisin päivitellä vielä erikseen minkälaista pussia ja purnukkaa mukaan lähtee. Vaikkei blogini pääteemoihin kauneus ole niin kuulunutkaan, käsitän sen tärkeänä osana hyvinvointiani.

Joten olen ajatellut jatkossa kirjoitella enemmän myös kauneusaiheisia juttuja, jotka jatkossa löytyvät kategoriasta #kauneuscorner. Luvassa siis ainakin muutamia kauneuspostauksia kuukaudessa, ja toiveita saa esittää 🙂

Tarjous kasvohoidoista

Ja tässä luvattu spessutarjous lukijoilleni, eli ihana Tiia Charmonie Spasta haluaa hemmotella teitä lukijoita 15% alennuksella kaikista puhdistavista hoidoista maaliskuun loppuun asti. Tämä koskee siis sekä laitehoitoja että manuaalisesti tehtyjä. Hoitoja löytyy jos mihin lähtöön, ja nyt on hyvä aika aloittaa ihonhoito  ja ihon valmisteleminen kevättä ja kesää varten.

iho hehkumaan

Nana-Heikkila

 

 

 

Tallenna

Tallenna