Oletko koskaan miettinyt mitkä ovat omat oudot tapasi, tietyt maneerit joita teet, tai teet ehkä tiedostamattasi?

Ne oudot tavat, joita kenties piilottelemme, mutta joista voi tulla hauskoja vitsejä esimerkiksi uuden parisuhteen alkaessa, ja tapojen paljastuessa.

Tavat voivat olla jotain todella pieniä, miltei huomaamattomia, mutta kun tällaisen huomaa, sen tiedostaa eri tavalla. Listailin omia hassuja ja outoja tapojani, ja kun niitä lähtee ihan miettimään, niitähän on vaikka muille jakaa!

10 x oudot tavat

Nanan oudot tavat x 10

1. Syödessäni karkkia fiilistelen pienillä asioilla kuten syömisjärjestyksellä: irtokarkkipussin 10 viimeistä karkkia pitää asettaa jonoon, josta viimeisenä on se kaikista herkullisin karkki. Hedelmä- ja salmiakkikarkit eivät voi olla peräkkäin, mutta ne voi laittaa suuhun samaan aikaan. Kirpeät ja tujut salmiakkipääkallot yhdessä, voi onni <3

2. Sovittaessani vaatteita ja peilaillessani mutristan huulia ja taivutan päätäni alaspäin, mutta tämä taitaa olla aika monen naisen ja tytön tapa? Samaistutko? 😀

3. Puhun paljon itsekseni, ja touhupäissäni teen sitä huomaamatta: paikalla olijat eivät välttämättä tiedä, milloin pitäisi kuunnella ja milloin ei: yleisesti ottaen parempi vaan nyökytellä mukana

4. Omaan Pikku Myy -syndrooman: Saatan välillä kiukustua kuin pikkulapsi: jos jokin asia ei mene niin kuin olin suunnitellut, poljen ensin jalkaa kiukkupäissäni, mutta unohdan asian kyllä nopeasti ja muutan lennossa suunnitelmia. Hetken päästä en edes välttämättä muista kiukun tai harmituksen syytä, mutta nolostukseni asiasta saa minut erityiskiltiksi ja usein hakemaan läheisyyttä tai sovittelevaa halia korvat punottaen.

5. Ennen nukkumaan menoa riisun vaatteeni yleensä myttyyn sängyn viereen, ja viikon aikana näitä myttyjä voi kasaantua useampikin kappale, jotka loogisesti laitetaan samassa mytyssä vaatekorin päälle. Myttypino voi kasvaa aika korkeaksikin, ja yleensä vasta sen kaatuessa saan aikaiseksi lajitella vaatteet, viikata puhtaat ja laittaa likaiset pesuun.

6. Saatan vaihtaa puheenaihetta kesken lauseen, koska jotain vieläkin tärkeämpää juolahtaa päähäni kesken kaiken.

7. Olen hukannut autoni monta kertaa: aamuisin saatan joutua kiertämään korttelin ympäri jotta oma auto löytyy. Dude, where’s my car?

8. Jos satun hukkaamaan auton parkkihalliin, leikin yleensä että puhun puhelimessa ja etsin ystävääni, koska…. Noh, onhan se vähän noloa unohtaa mihin autonsa on jättänyt!

9. Saatan joskus alkaa itkemään ihan vaan omien ajatusleikkien johdosta.

10. Joskus aamuisin on ihana aloittaa päivä omalla diskolla: Lempimusiikki soimaan, ja jalalla koreaksi. Terve naapurit, ja ei, en ole edelleenkään hullu! Lapsi on terve kun se leikkii, ja mikä sen ihanampi leikki kuin tanssiminen <3

oudot tavat
Omaatko itse hassuja tapoja, tai huomautteleeko läheisesi jostain oudosta tavasta jota toistuvasti teet? Musta on ihan super mielenkiintoista kuulla hassunhauskoja juttuja muiden käyttäytymisestä, tai vaikkapa asioista joista he eivät edes itse olleet tietoisia!

Superia maanantaita!

Nana Heikkilä

 

 

oudot tavat

Tallenna

Tallenna

Tallenna