Yrittäminen hyvinvointialalla on mielekästä jo ihan senkin takia, että erilaisia työpäiviä tulee paljon. Toki sekin riippuu paljolti siitä, mihin on itse erikoistunut, mitä palveluita tarjoaa ja mitä tykkää tehdä. Kaipaan itse päiviini vaihtelua, joten kirjoittelun ja ohjaamistyön rinnalle sopii hyvin erilaiset luennot, työhyvinvointipäivät sekä muut esiintymistehtävät.

Mietin tässä yksi päivä erilaisia työpäiviä joita olen viime aikoina tehnyt, ja mieleeni tuli Biothermin lanseeraustilaisuus, jossa itse vedin hyvinvointiluennon aina tasatunnein sekä testautin vierailijoiden tasapainoa leijalaudalla. Päivä oli hauska, erilainen ja pääsin tutustumaan uusiin ihmisiin, parasta!

Yrittäjän erilaisen työpäivät

Biotherm Live more ambassador

Erilaisia luento- ja työhyvinvointipäiviä tulee vedettyä aina tasaisin väliajoin, ja on aina kiva nähdä erilaisia työyhteisöjä sekä myös luentoyleisöä. Tähän Biothermin tilaisuuteen osallistuin jo ihan Biotherm Live more ambassadorin roolissa, mutta myös ns. erikseen hyvinvointivalmentajana. Valmistelin päivää varten lyhyen ja ytimekkään luennon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, sen osatekijöistä ja kerroin myös siitä, mitä tämä minulle itselle tarkoittaa.

biothermbiotherm_allas_2016-120

biothermbiotherm_allas_2016-123

biothermbiotherm_allas_2016-118

Haluan seistä tuotteiden ja sanojeni takana

Hyvinvointilähettiläänä toimiminen sellaiselle brändille kuin Biotherm on suuri ilo ja kunnia. Rakastan heidän tuotteitaan, ja olen saanut ihoni hehkumaan taas ihan uudella tavalla. Niin, ja voisihan sitä sanoa että David Beckham on melkein kuin työkaverini, kun hänkin toimii samalla asialla Biothermin lähettiläänä 😉 Muhaha, leikki leikkinä.

Tärkeintä itselle lähettiläänä toimimisessa on se, että pystyn oikeasti seisomaan tuotteiden takana ja suosittelemaan niitä muillekin. Olen löytänyt näistä monta sellaista tuotetta, joita en kuuna päivänä vaihtaisi pois. Kesällä kerroinkin ihastuneeni Biothermin aurinkorasvaan, ja nyt olen totaalisen lumoissa heidän uutuusrasvasta, joka on varsinainen tehokosteuttaja. Jatkoon 150%:sti!

David Beckham

Biotherm Blue Therapy

biotherm

Törmäsin tilaisuudessa myös Monnaan ja Emmiin, ja Monna itseasiassa kirjoittelikin Biothermin tuotteista täällä. Tätä kaksikkoa on aina mukava nähdä, ja taisimmekin olla huoneen äänekkäin porukka, heh!

Yrittäjän päivä

Yrittäjän päivä 2

Yrittäjän päivä 3

Yrittäjän päivä 4

biothermbiotherm_allas_2016-173

Hedelmällinen yhteistyö

Musta on ihanaa, että olen tutustunut alalla niin huippuihin tyyppeihin, kuin mitä Monna ja Emmikin on. Biothermin daamit ovat ammattitaitoisia ja mukavia, ja tällaisten ihmisten kanssa on älyttömän kivaa tehdä yhteistyötä. Silloin kun arvostusta on molemmin puolin, ja jokaisen työpanosta arvostetaan, on työ kaikkein hedelmällisintä. Jokaiselle osapuolelle.

biothermbiotherm_allas_2016-40

biothermbiotherm_allas_2016-33

biothermbiotherm_allas_2016-59

biothermbiotherm_allas_2016-93

biothermbiotherm_allas_2016-155

biothermbiotherm_allas_2016-146
Välillä mietin, että miltä tuntuisi olla taas kokopäiväisesti osana jotain tällaista tiimiä, tehdä työtä esimerkiksi yhden brändin parissa, järjestää kenties erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Ajatus tuntuu houkuttelevalta, mutta ehkä kuitenkin tykkään liikaa vaihtelusta, ja tällaisista projektiluontoisista työkeikoista. Never say never, mutta kyllä yrittäjänä on kuitenkin kaikesta huolimatta aika kiva olla 🙂

Oletko itse koskaan miettinyt yrittäjyyttä, tai mitkä asiat sinua kiinnostaa kun puhutaan työasioista? Oletko enemmän turvallisen ja tasaisen palkkatoimen kannalla, vai virtaako sinussa yrittäjän ja puuhastelijan veri?

Nana Heikkilä

 

 

biothermbiotherm_allas_2016-48

Tallenna