VUODEN 2017 KOHOKOHDAT - ONNISTUMISIA, YLIRASITUSTA, MATKUSTELUA JA PÄÄTÖKSENTEKOA TULEVASTA

On aika kurkistaa menneeseen vuoteen, ja avata omat vuoden 2017 kohokohdat. Paljon on tapahtunut, työt ovat vieneet oman veronsa ylirasituksen kautta, mutta vuodesta 2017 jäi kuitenkin hyvin positiivinen fiilis kaiken kaikkiaan.

Vuosi 2018 tuo varmasti joitain muutoksia ja luopumisen hetkiä on edessä. Sitä ennen kurkistetaan kuitenkin vuoden 2017 pariin ja fiilistelen kaikkea mitä työ- ja henkilökohtaisessa elämässä onkaan tapahtunut. 

VUODEN 2017 KOHOKOHDAT

TAMMIKUU 2017

Mökkiviikonloppu loppiaisena, lumi & pakkanen, takka ja luonnon rauha <3

Ensimmäinen verkkovalmennukseni LIFEFIT starttasi, jota työstin vuoden 2016 lopun kuin pieni orava. Tämä oli itselleni henkilökohtaisesti erittäin tärkeä projekti, joka on tehty täydellä sydämellä.

HELMIKUU 2017

Lisää mökkeilyä talvisissa tunnelmissa

Vuosipäivä <3

Kuvaukset Mariannen kanssa Kaapelitehtaalla

Tallinnan reissu rakkaan kanssa

MAALISKUU 2017

Mökkireissu ja lumiuinti aamuherätykseksi (katso IG video täältä)

Avantouinti Kuusisaaressa ja savusauna (katso IG video täältä)

Thaimaa – Ensin viikko lomailua murun kanssa Koh Taolla, jossa koin myös ensimmäisen sukelluskokemukseni, voit lukea lisää täältä. Koostevideon ja postauksen viikosta löydät täältä.

HUHTIKUU 2017

Työmatkan osuus Thaimaassa – Lomaviikon jälkeen rakas vaihtui valokuvaajaan Marianneen ja tiukka kuvausputki alkoi FIT with Nana valmennusta kuvattaessa. Päivään mahtui jopa 3 treeniä parhaimmillaan ja niiden välille muita yhteistyökuvauksia.

Uusi tatuointi – Otin neljännen tatuointini ranteeseen, jossa lukee Vive Ya! Tämä teksti kehottaa uskaltamaan elää, ja pääskyset kuvastavat itselleni tiettyä vapautta tehdä mitä tahansa omassa elämässä, siivet kyllä kantavat. Näin jälkikäteen olisin toivonut hieman pienempää versiota, joka alun perin oli ajatuksena, mutta tällä mennään ja eipähän tarvitse pipertää tekstiä lukiessa 😉

Indiedaysin blogitapahtuma – Mielenkiintoinen tapahtuma, josta löysin myös uuden hyvän ystävän Nooran <3

Vappu & Noro – Tämä ei ehkä ole se positiivisin kohokohta vuodelta, kun sairastuin vappuaattona noro-virukseen, mutta jäi ainakin hyvin mieleen.

TOUKOKUU 2017

Kesäiset kelit mökillä ja ulkotreenit

Tyttöjen reissu Naantalissa, niin piristävää <3 Lisää voit lukea täältä.

Kummasteltiin Fredin kanssa mikä on riittävä kesäkunto (ja miksi siitä hössötetään niin paljon)

KESÄKUU 2017

Synttärit ja synttäridinneri ystävien kanssa <3 – Täytin 34 vuotta, joten emme viettäneet mitään isoja juhlia, hyvää ruokaa & seuraa.

Joensuun reissu – Avomieheni tytär vietti lakkiaisia Joensuussa, ja lakkiaisten jälkeen suuntasimme mökille Padasjoelle rentoutumaan.

Life Coaching – Kesäkuussa aloitin life coachingin Emmi Lehtomaan kanssa, josta on ollut paljon apua niin henkilökohtaisessa- kuin työelämässä. Tästä lisää myöhemmin.

Berliini – Villellä oli leiri Berliinissä, jonne lähdin mukaan viettämään mukavaa viikonloppua hänen kanssaan. Ville touhusi päivät leirillä ja itse luuhasin kaupoilla ensimmäisen päivän, toisen vietinkin flunssaisena puistossa pötkötellen. Tulipa todistettua myös ensimmäisestä kertaa alastoman miehen joogailutkin.

Ylirasitus ja liikuntakielto – Bootcampien siirryttyä kesätauolle jäin urheilulääkärin määräämälle kesän mittaiselle liikuntatauolle ylirasituksen vuoksi. Liian hektinen kevät vei omat veronsa, josta palauduttiin koko kesän ajan. Lisää täällä.

Juhannus – Vietimme ensin kaupunkijuhannusta Suomenlinnassa, ja juhannuspäivänä pääsimme karkaamaan mökille, jossa jumpattiin kehoa avaavasti.

HEINÄKUU 2017

Asunnon laitto myyntiin – Kevään hiljaa kypsytellyt ajatus asunnon laittamisesta myyntiin ja muuttaminen pois keskustasta vahvistui mielessäni, ja allekirjoitin toimeksiantopaperin 6.7. Tästä lähtikin aikamoinen rumba liikkeelle, asunnon tyhjentäminen kaikesta romppeesta Pelikaanivarastoon (jotta asunto saisi oikeutta myyntikuvissa), ensimmäinen näyttö joka päätyi hyväksyttyyn ostotarjoukseen, tarjouksen tekeminen uudesta asunnosta luonnon helmassa ja jännittävät tunnit tarjouksen hyväksyntää odotellessa.

Loppu hyvin kaikki hyvin, heinäkuun lopussa vanha asuntoni sai paperilla uuden asukin ja me löysimme itsellemme unelmakodin lähempänä luontoa. Muuttoon meille annettiin kuukausi aikaa.

Tallinnassa Nooran kanssa – Miniloma Tallinnassa, puistopicnic auringossa ja jutteluhetket myöhään yöhön <3

5 päivän loma Kroatiassa – Lähdimme Riinan kanssa Dubrovnikiin, jossa itse vietin 5 päivää ja Riina 3. 2 päivää tuli hengailtua itsekseen, kävin ajelemassa Jet Skiillä ja tutustumassa upeaan Kroatian rannikkoon.

ELOKUU 2017

Hullu 400 metrin burpee haaste, kokeile ihmeessä!

Viralliset asuntokaupat

Muutto & uusi koti, jossa koiratkin viihtyvät

SYYSKUU 2017

City Survivors kilpailu Riinan kanssa

Kouluttautuminen Rebel Liftersillä alkoi

LOKAKUU 2017

Tuparit – Himmeät bileet joissa paljon ystäviä ja naurua, ihan parasta! <3

Kauniit syysillat

Blog awards 2017

MARRASKUU 2017

Kanarian kuvausreissu – Lähdettiin Mariannen kanssa Kanarialle 5 päiväksi kuvausreissuun, kuvasimme molemmille kaupallisia yhteistöitä sekä tammikuussa 2018 tulevan ilmaistreeniviikon materiaaleja. Stay tuned 😉

24.11. Ensilumi, ihanaa!

Jälleen kerran liian monta ja liian myöhäistä iltaa koneella töitä tehden…

JOULUKUU 2017

Monnan kanssa kuvaukset Tiivistämössä <3

Keventäjät kuvaukset

Itsenäisyyspäivä & SUOMI100 treeni, jossa 100 erilaista kehonpainoliikettä

Lähtö Sri Lankaan 3 viikoksi – Vihdoin ja viimein sain raivattua aikaa kalenterista FIT with Nana jatko-osan kuvaamiseen, ja tuttuun tapaan halusin kuvata treenivideot ulkona, joten Suomi ei ollut tähän vaihtoehto. Viime hetkellä matkakohteeksi valikoitui Sri Lanka. Ensimmäiset 2 viikkoa kuvasimme treenivideoita, jonka jälkeen jäi vähän enemmän aikaa lomailuunkin (toki valmennusten markkinointi on vienyt oman osansa päivistä)

Sri Lankasta on tulossa myöhemmin oma postauksensa, kunhan saan kuvat käsiteltyä ja raapustettua kaiken tarvittavan ylös.

YHTEENVETO

Vuosi on ollut äärimmäisen hektinen, ja töitä on tullut tehtyä jälleen kerran aivan liikaa. Täällä reissussa olen hieman kipuillut asian kanssa, ja muutoksia on tehtävä, jos aikaa haluaa jättää myös muulle elämälle. Tämä vaatii vielä hieman ajatustyötä, ja joistain asioista on tosiaan luovuttava.

Innostus ja palo omaa työtä kohtaan on ihana asia, mutta myös hyvin kuluttavaa. Kynttilä palaa helposti molemmista päistä, joten edessä on suuria pohdintoja siitä, mistä pystyn luopumaan ja ottamaan enemmän aikaa itselleni ja läheisille.

Vaikka vuosi on ollut kuluttava, se on silti antanut todella paljon hyvää. Tuntuu, että oma yritykseni ja työni on ottanut harppauksen eteenpäin, ja kova työ on palkittu. Tästä on hyvä jatkaa vuoteen 2018.

Onnea ja rakkautta vuodelle 2018 jokaiselle lukijalle, arvostan suuresti että juuri sinä luet tätä tekstiäni ja olet siellä ruudun toisella puolella <3

Nana-Heikkila