Hyvää oloa ja kauneudenhoitoa - voita liput I love me messuille

Kohta on taas se aika vuodesta, kun Pohjoismaiden suurin hyvän olon, kauneuden ja tyylin messutapahtuma rantautuu Helsinkiin. Luvassa on taas mieletön pläjäys kaikkea hyvinvointiin liittyvää, ja itse olen tällä kertaa messuilla virallisena yhteistyöbloggaajana, joten koluan varmasti kaikki kojut nurkkia myöten!

Olen tutustunut nyt ennakkoon messutarjontaan sähköisestä messulehdestä (kurkkaa täältä), ja tietyt tärpit ovat jo valmiina takataskussa. Nyt haluankin jakaa nämä teille, ja osallistumalla arvontaan voit voittaa liput itsellesi ja kaverillesi I love me messuille. Messut ovat Helsingin messukeskuksessa 20.-22.10.2017.

I love me 2017

Messut ovat jaoteltu selkeästi eri alueisiin, joita ovat: Kauneus, Muoti (+näytösalue), Terveys, Muoti + Kello & Koru, Luonnollisesti sekä ammattilaisille tarkoitettu Beauty Pro. Itse tulen viipottamaan todennäköisesti eniten kauneus, terveys ja luonnollisesti -alueilla.

Viime vuonna hurahdin totaalisesti kosmetiikkajuttuihin, ja blogissani kerroinkin salakuunnelleeni teineiltä eri meikkien käyttötarkoituksia, oppeja ja vinkkejä. Heh! Mutta osa näistä nikseistä sekä meikeistä ovat jääneet käyttöön, joten ei mikään turha juttu!

Tänä vuonna ajattelin suunnata kuuntelemaan ihan ammattilaisten ohjeita, ja bongasinkin Face Helsingin pitämät Paese-pikameikit osastolla 6b50. Täytyy varmaan käydä kurkkaamassa. Avon kauneuspysäkillä osastolla 6e1 on myös kynsilakkabaari ja uutusmeikkejä, siellä varmaan tulee myös piipahdettua.

Hyvää oloa ja kauneudenhoitoa - voita liput I love me messuille

Tukkataikoja ja hiusniksejä

Nyt kun olen itse luopunut hiustenpidennyksistä (vähän kutkuttaa tosin taas laittaa sinetit takaisin päähän), kaikki hiustaiat ovat tarpeen. Biozellin osastolla 6d70 on pikakampauksia ja letityksiä, ja taidankin käydä siellä laittamassa itselleni jonkin kivan pikakampauksen messujen kunniaksi.

Remingtonin pisteellä osastolla 6d50 on esittelyssä myös uudet älykkäät muotoilulaitteet hiuksille, joiden sisältämät laadukas manteliöljy ja keratiini vapautuvat hiuksiin muotoilun aikana, ja
auttavat hiuksia pysymään kauniina ja hyvinvoivina. Itse olen aina ollut huolissaan muotoilulaitteiden kuluttavasta vaikutuksesta, mutta nyt ei tarvitse sitäkään enää miettiä!

Hyvinvointi & Terveys

Luonnollisesti Terveys on alueena sellainen, joka kiinnostaa minua sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti. Tänä vuonna näyttäisi olevan vaikka minkälaisia treenitestailuja ja toinen toistaan mielenkiintoisempia puheenvuoroja Terveys-alueen Areenalla.

Areenalla pidetään myös Fitnesmalli 2017 finaali sekä Yvette Fashion show. Tämän menen katsomaan joko perjantaina tai lauantaina.

Areenan puheenvuoroista seuraavat herättivät heti mielenkiintoni:

  • Parasta esille sinusta – Henken kasvun polku perjantaina klo 15
  • Armollinen itsekuri, Nanna Karalahti lauantaina klo 12
  • Liikunnan hyödyt ja riskit, Harri Hakkarainen sunnuntaina klo 14.30

Hyvää oloa ja kauneudenhoitoa - voita liput I love me messuille

I love jooga

Joogaan on mahdollista tutustua I love jooga alueella, jossa pääsee testaamaan erilaisia joogan lajeja. Tällä alueella pääsee myös testaamaan läsnäolon voimaa, mindfulnessia, fustraa ja vaikka mitä. Tämän alueen tarjontaan tulen tutustumaan vielä tarkemmin myöhemmin.

Suunnittele oma messukalenterisi

Koska tapahtumaa ja häppeninkiä on runsaasti, sähköinen messukalenteri helpottaa aikatauluttamista ja suunnittelua. Voit jakaa myös kalenterin kavereillesi, jotka näin tietävät missä menet mihinkin aikaan. Näppärää! Pääset täyttämään omaa messukalenteria täällä.

Perinteisesti lauantai on ollut se kaikista kiireisin päivä, katsotaan miten tänä vuonna käy. Itse olen maisemissa jokaisena päivänä, joten tulehan nykäisemään hihasta jos ohitseni kuljet.

Voita liput I love me messuille

Sinulla on nyt mahdollisuus voittaa liput I love me messuille, sillä arvon blogissani yhteensä 7 lippua näille messuille. Kolme 2 lipun pakettia ja yhden erillisen lipun. Nyt kannattaa siis vinkata kaverillekin tästä arvonnasta, voit tuplata voittomahdollisuuden kun osallistutte kummatkin 🙂

Instagramissani @nanafitofficial on käynnissä myös lippuarvonta. Kannattaa siis käydä seuraamassa minua ja osallistumassa sielläkin arvontaan, ja voipi olla että lippuja tulee vielä enemmänkin arvottavaksi 😉

Osallistuaksesi blogini arvontaan kerro mitä odotat messuilta eniten, ja voit kertoa myös osallistutko yhden vai kahden lipun arvontaan. Arvonta päättyy maanantaina 9.10. klo 21. Lipun arvo on á 18 €.

Onnea arvontaan ja mukavaa viikonloppua <3

Nana-Heikkila

 

 

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna