Kesä, juhannus ja alennusmyynnit. Shoppailua.

Aika lyömätön yhdistelmä kun miettii itsensä piristämisen ja löytöjen tekemisen mahdollisuuksia. Joskus on ihana päästä tuulettamaan päätä ja lähteä shoppailemaan, tai jos budjetti tulee vastaan, hakemaan inspiraatiota kauppojen esillepanoista ja asuyhdistelmistä, ja löytämään erilaisia tuunausmahdollisuuksia vanhoihin vaatteisiin.

Takana on jälleen kerran aika haipakka kevät, ja olenkin huomannut että vapaalle vaihtaminen on muuttunut hieman haastavaksi. Viime viikolla päätin kokeilla, miten shoppailu pään tyhjentäjänä toimii, ja ihan näppärästi ainakin sen muutaman tunnin.

Tässä kuvia tekemistäni löydöistä:

Shoppailua

Hapsutoppi 14,95 € (-50%) BikBok

shopping

Toppi 6,95 € / Shortsit 14,95 € New Yorker

shopping

Satiinimaiset housut 19,95 € / Valkoinen toppi 12,95 € Zara

shopping

Kukallinen shortsipuku 12,95 € (-50%) Gina Tricot

Tässä muutama asukuva tuotteet päällä:

outfit

Korut GLITTER

outfitoutfit
Joko olette käyneet tutkimassa alennusmyynnit, vai jätättekö suosiolla väliin? Nettikaupoissakin toki taitaa jo alennukset pyöriä, jos ei jaksa mennä fyysisesti kauppoihin ja ihmisvilinään… Itse harrastin nettikaupoissa shoppailua aikaisemmin enemmän, mutta nyt on kyllä viime aikoina shoppailut jääneet vähän vähemmälle. Nykyään tulee tehtyä tällaisia täsmäiskuja, eli kerralla ostaa enemmän, eikä kaupoilla tule käytyä harva se päivä 🙂

xo,
Nana

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna